Loading

Τρεις σειρές του Netflix που ΕΠΡΕΠΕ να τελειώσουν!

Αν και είναι αξιοσημειώτο το ότι έχει κάνει το Netflix μέχρι στιγμής, ως μία επανάσταση στις πλατφόρμες ψυγαγωγίας, εντούτοις, δεν παύει να μας απογοητεύει ακόμη κάποιες φορές σε μερικές σειρές που ΕΠΡΕΠΕ να τελειώσουν στο κατάλληλο σημείο, αλλά ξεχείλωσαν δυστυχώς με 1000 σεζόν. Πιο κάτω θα δούμε 3 σειρές του που στην αρχή με κέρδισαν, αλλά στην συνέχεια με απογοήτευσαν.

imdb.com

13 Reasons Why

Η πρώτη σεζόν του “13 reasons why” έκανε πρεμιέρα το 2017 και ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της περιόδου. Στο νεανικό δράμα του Netflix μια κοπέλα στέλνει 13 κασέτες σε όλους όσους θεωρεί πως ευθύνονται για την αυτοκτονία της. Μέσα από αυτές μαθαίνουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η πρώτη σεζόν άφησε ωραίες εντυπώσεις, ωστόσο βρέθηκε πολλές φόρες στο επίκεντρο των συζητήσεων επειδή θίγει αληθινά προβλήματα και αρκετοί υποστήριζαν ότι μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία ορισμένων εφήβων. Από την δεύτερη σεζόν, η σειρά κάνει μια κοιλία άλλα στο σύνολο δεν είναι κακή. Ως κεντρικό θέμα έχει την δική της οικογενείας της Χάνα απέναντι στο Λύκειο Liberty που το θεωρούν υπεύθυνο για την αυτοκτονία της κόρης τους. Από εκεί και πέρα αλλάζει ριζικά με την τρίτη σεζόν να έχει ως θέμα την δολοφονία ενός μαθητή από το Λύκειο, ενώ θέμα της τέταρτης σεζόν είναι τα ψυχολογικά προβλήματα του Κλεί αλλά και μια κηδεία που μας δείχνει με το καλημέρα. Συνοψίζοντας,το «13 reasons why» θα έπρεπε να τέλειωνε στην δεύτερη σεζόν, αν όχι στην πρώτη, γιατί στη συνέχεια κάπου το χάνει. Προσπαθεί να συστήσει τους νέους χαρακτήρες και εστιάζει πολύ πάνω τους. Επίσης και το γεγονός ότι συνεχώς αναφέρεται σε προβλήματα και άβολες καταστάσεις πράγμα που είναι ψυχοφθόρο για τον θεατή. Θα ήταν καλό να μέναμε στο πρωτότυπο σενάριο της πρώτης σεζόν, που έκλεψε κατά γενική ομολογία τις εντυπώσεις!

imdb.com

Jessica Jones

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Daredevil, το Netflix αποφάσισε να προχωρήσει σε άλλη μια super-hero σειρά. Η Jessica Jones έχει ανοίξει ένα γραφείο ερευνών και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να βοηθά ανθρώπους και άλλους σούπερ ήρωες, ψάχνοντας παράλληλα και τον άνθρωπο που την είχε βιάσει πριν χρόνια. Σιγά-σιγά εμφανίζεται και ο κακός της πρώτης σεζόν που είναι ο Killgrave, ο οποίος έχει τη δύναμη να ελέγχει τη βούληση του κάθε ανθρώπου. Στο σύνολο της η πρώτη σεζόν είναι καλή, γνωρίζεις τους χαρακτήρες όπως πρέπει μέσα από εξαιρετικές ερμηνείες και σε συνδυασμό με την δράση σε κρατάει σε όλη την διάρκεια της. Η δεύτερη όμως δεν ήταν το ίδιο καλή. Το πρώτο μισό της σεζόν αναφέρεται σε καθημερινά συμβάντα της ζωής των ηρώων, ενώ η επιστροφή του Killgrave δεν ήταν αρκετή για να σωθεί. Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο έχουμε μια νέα απειλή την Hellcat. Σκηνοθετικά πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη άλλα τα 13 επεισόδια είναι αρκετά κουραστικά ακόμα και για τους φαν του είδους. Σε γενικές γραμμές η “Jessica Jones” βλέπεται αν και έχει τα προβλήματα της άλλα μετά την καλή πρώτη σεζόν όλοι είχαν πιο υψηλές προσδοκίες για τις επόμενες, οι οποίες δυστυχώς δεν βγήκαν αληθινές!

imdb.com

Greenhouse Academy

Βασισμένη στην Ισραηλινή σειρά “The Greenhouse” η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2017  και ακολουθεί την ιστορία της Hayley και του Alex, που μετά τον θάνατο της μητέρας τους ετοιμάζονται να γραφτούν στο σχολείο που φοίτησε εκείνη στην ακαδημία Greenhouse. Εκεί θα χωριστούν σε αντίπαλες ομάδες και θα αρχίσουν οι κόντρες. Ωστόσο, κοντά στην ακαδημία υπάρχει ένας ισχυρός μαγνήτης, που στα χέρια των λάθος ατόμων μπορεί να κάνει μεγάλη ζημία. Στην πρώτη σεζόν του νεανικό δράμα κυριαρχεί το σασπένς, ο ρομαντισμός και πολύ μελόδραμα όμως οι επόμενες τρεις δεν είναι ίδιες, αφού το σενάριο είναι κάπως πιο προβλέψιμο και το τέλος αναμενόμενο.

Κλείνοντας, το Netflix έχει μια μεγάλη συλλογή από παραγωγές άλλα άμα σταματούσε τις παραπάνω σειρές νωρίτερα θα μας είχε προσφέρει σίγουρα καλύτερο θέαμα.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: imdb.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Τρεις σειρές του Netflix που ΕΠΡΕΠΕ να τελειώσουν!