Loading

Τρεις χώρες στις οποίες θα ήθελα να ταξιδέψω στο μέλλον!

Αγαπημένοι μου travelbeez,

Πιστεύω ότι όλοι οι λάτρεις των ταξιδιών έχουν μια λίστα με χώρες στις οποίες θέλουν να ταξιδέψουν στο μέλλον. Τρεις χώρες οι οποίες ξεχωρίζουν στη δική μου λίστα είναι η Ιαπωνία, ο Καναδάς και η Ισλανδία για τους πιο κάτω λόγους.  

1. Ιαπωνία

Ένας από τους κύριους λόγους που θέλω να πάω στην Ιαπωνία είναι για να δω την πανέμορφη φύση της που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις ανθισμένες κερασιές, το βουνό Fuji, το δάσος από μπαμπού στο Κιότο και τον εντυπωσιακό καταρράκτη Nachi.

tripsavvy.com, commons.wikimedia.org, techcrunch.com

Επίσης, σαν λάτρης των ναών, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου θέλω να επισκεφτώ παραδοσιακούς ναούς Ιαπωνικής αρχιτεκτονικής, όπως τον Senso-ji στο Τόκιο και τον Kinkakuji  στο Κιότο.

Οπωσδήποτε θέλω να πάω στην μοντέρνα και τεχνολογικά αναπτυγμένη πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο, και να επισκεφτώ εξωπραγματικούς χώρους όπως π.χ. εστιατόρια Robot.

Η ξενάγησή μου στην Ιαπωνία σίγουρα θα περιλαμβάνει και διαδρομή με το τρένο βολίδα το οποίο φτάνει ταχύτητα μέχρι 320 χιλιόμετρα την ώρα!

2. Καναδάς

Ένας από τους λόγους που θέλω να πάω στον Καναδά είναι για να δω τους πασίγνωστους καταρράκτες του Νιαγάρα, οι οποίοι βρίσκονται σχετικά κοντά στο Τορόντο και στα σύνορα με την Αμερική.

Tip: Είναι γνωστό ότι η θέα στους καταρράκτες είναι πιο εντυπωσιακή στην πλευρά του Καναδά.  

capturee.com

Επίσης, στο Τορόντο ξεχώρισα το εντυπωσιακό κάστρο Casa Loma, το οποίο αποτελείται από 98 δωμάτια και το οποίο ανήκε στον Sir Henry Pellatt πριν να κηρύξει πτώχευση.

rhek.cr

Μια πόλη που σίγουρα θέλω να επισκεφτώ είναι το Βανκούβερ για να δω φάλαινες να κολυμπούν στα νερά της πόλης και για να διασχίσω το δάσος από ψηλά περπατώντας στην Capilano Suspension Bridge η οποία βρίσκεται 70 μέτρα πάνω από τον ποταμό Capilano.

tripadvisor.com

Επίσης, μια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Καναδά, την Οττάβα, είναι must γιατί η πόλη είναι πανέμορφη. Η ξενάγηση στην πόλη θα περιλαμβάνει τα κτίρια του λόφου Parliament, τον καθεδρικό ναό Notre-Dame και κρουαζιέρα στο κανάλι Rideau.   

capturetheatlas.com, inhabitat.com, guidetoiceland.is

3. Ισλανδία

Η Ισλανδία είναι μια χώρα με εντυπωσιακή φυσική ομορφιά όπου υπάρχουν μοναδικά και ιδιαίτερα φυσικά τοπία.

Σίγουρα θα πάω στην παραλία Reynisfjara με την μαύρη άμμο και τους εντυπωσιακούς βράχους.

Επίσης, στην Ισλανδία υπάρχουν γεωθερμικές περιοχές (π.χ. το Strokkur) όπου παρατηρείται το εντυπωσιακό φαινόμενο κατά το οποίο εκτοξεύεται ζεστό νερό μαζί με ατμό από το έδαφος (τα γνωστά geysers).

romana.co

Φυσικά, ο πιο σημαντικός λόγος που θέλω να επισκεφτώ τη χώρα είναι για να έχω καλύτερες πιθανότητες να δω το μαγευτικό Βόρειο Σέλας!

Στο ταξίδι μου πάντως δεν θα χάσω την ευκαιρία να χαλαρώσω στα θερμαινόμενα νερά του Blue Lagoon Spa.

centrola.is

Επίσης, στην Ισλανδία υπάρχουν τα χαριτωμένα Ισλανδικά άλογα που έχουν πιο κοντά πόδια από τα κανονικά άλογα και θέλω πολύ να τα δω από κοντά και να κάνω ιππασία.

rosmx.es

Fact: Οι fans του Game of Thrones μπορούν να επισκεφτούν τοπία στα οποία γυρίστηκαν επεισόδια της σειράς! Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την σελίδα https://www.findingtheuniverse.com/game-of-thrones-iceland-filming-locations/

pinterest.com

Αυτές για μένα είναι τρεις χώρες που αξίζει να επισκεφτώ στο μέλλον. Ελπίζω να σας “κέντρισα” το ενδιαφέρον και να συμπεριλάβετε στη λίστα των ταξιδιών σας τουλάχιστο μια από αυτές!  

See you soon travelbeez!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Τρεις χώρες στις οποίες θα ήθελα να ταξιδέψω στο μέλλον!