Είμαι σίγουρος πως όλοι έχετε τουλάχιστο ένα traveller που ακολουθείτε, είτε στο facebook, είτε στο Instagram, είτε στο youtube.  Εγώ προτιμώ να τους ακολουθώ στο youtube, αφού εκεί μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πώς περνούν τα συγκεκριμένα άτομα στα ταξίδια τους και να έχεις στο τέλος δική σου άποψη γι’ αυτές τις χώρες για να τις εντάξεις στο πρόγραμμά σου!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Πρώτο θα βάλω αυτό που με το κανάλι του με ώθησε να ξεκινήσω το solo traveler και δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Οπονομάροφ, ο οποίος ταξιδεύει με 100 ευρώ σε διάφορες χώρες (οι πλείστές ευρωπαϊκές) .

Το κανάλι του στο YouTube λέγεται oponomarov.

Δεύτερος αγαπημένος YouTube είναι ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο οποίος έκανε ένα vanlife στην Αμερική για 3 μήνες. Το βαν του «Τζακ» όπως τον αποκαλεί, έχει διανύσει 10 000 χιλιόμετρα και ο Βασίλης έχει αποκομίσει μια τεραστία εμπειρία ζωής.

Το κανάλι του στο YouTube λέγεται VASILIS MANJURANIS.

Τρίτος αγαπημένος YouTuber είναι ο Τάσος Καραντάκος, που την ώρα που έγραφα το άρθρο βρισκόταν στο Μεξικό και μοιραζόταν μαζί μας τις solo travel εμπειρίες του. Στο παρελθόν ο Τάσος βρισκόταν για 4 μήνες στην Ασία .

Το κανάλι στο YouTube λέγεται  A Greek Solo.

Τέταρτοός αγαπημένος Υoutuber είναι ο Βασίλης Ιγλέζις, ο οποίος όταν έγινε το πρώτο lockdown  βρισκόταν στην Καμπότζη και παρέμεινε για αρκετούς μήνες εκεί να εξερευνήσει τη χώρα.

Το Κανάλι στο Youtube λέγεται Vasilis Inglezis.

Πέμπτος αγαπημένος Υοutuber είναι ο Στελάκης, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ολλανδία και όποτε ταξιδεύει μαζί με τη σύντροφο του μας παίρνει και μας μαζί!

Το Κανάλι στο Youtube λέγεται  Stelakis Backpack.

Αυτοί λοιπόν είναι οι 5 αγαπημένοι μου Έλληνες travel blogger Youtubers.  Μπορεί οι συνθήκες να μη μας αφήνουν να ταξιδέψουμε όπως ακριβώς θέλουμε αυτή την περίοδο, αλλά ας ταξιδεύουμε εικονικά με την παρέα τους.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: cloudinary.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!