Έρχεται λοιπόν η στιγμή του καλοκαιρινού ταξιδιού με το σχολείο. Πρώτη φορά θα ταξίδευα κι εγώ εκτός Κύπρου. Είχα ένα μικρό φόβο για το αεροπλάνο, αλλά ο ενθουσιασμός μου υπερίσχυε των ανασφαλειών μου.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Το ταξίδι αυτό, έμελλε να μου αλλάξει τη ζωή, γιατί ερχόμενη πίσω στην Κύπρο μετά από ένα φανταστικό πενταήμερο διακοπών, άρχισα να νιώθω πως κάτι μου λείπει και πως αν μπορούσα να ταξιδέψω θα ένιωθα πλήρης.

Αυτή η σκέψη άρχισε να μου βασανίζει το μυαλό μέχρι που τ’ αποφάσισα.

Ήθελα να ταξιδέψω………

Από τότε άρχισε να με τρώει η περιέργεια: Πώς είναι ο κόσμος, πώς θα είναι η κουλτούρα των άλλων ανθρώπων; Τι υπάρχει γύρω μας; Πώς ζούνε οι άλλοι άνθρωποι;

Αναζητούσα πληροφορίες στο διαδίκτυο για ξένες χώρες. Έβλεπα το World Party στην τηλεόραση και ονειρευόμουν πως είμαι εγώ στη θέση του Σάκη και του Γιώργου. Δεν με ενδιέφερε αν θα έμπαινα σε αεροπλάνο, λεωφορείο, τρένο. Ούτε σε ποιες χώρες θα πήγαινα. Φτάνει να μπορούσα να ταξιδέψω. Σιγά σιγά άρχισε να γιγαντώνεται έτσι μια μεγάλη ανάγκη μέσα μου, την οποία έπρεπε να ικανοποιήσω με οποιοδήποτε τρόπο.

Ευτυχώς, σαν σα συνωμότησε το σύμπαν υπέρ μου, κατάφερα να ξεκινήσω με την ενηλικίωσή μου σπουδές στη Γερμανία. Η ευκαιρία ήταν μεγάλη για μένα να ζήσω σε ένα κεντρικό μέρος της Ευρώπης. Έτσι ξεκίνησα δειλά – δειλά να προσπαθώ να γνωρίσω την Ευρώπη. Για να τα καταφέρω βέβαια, δουλεύω παράλληλα αλλά καμία κούραση δε με σταματά. Ούτε χρειάζονται πολλά λεφτά αν το ψάξεις. Απλώς καλός προγραμματισμός και ευχάριστη παρέα, γιατί έτσι περνάς και καλά.

Ολλανδία, Αγγλία, Ουγγαρία, Αυστρία είναι μερικοί από τους πρόσφατους προορισμούς που έχω πάει. Από κάθε χώρα κέρδισα διαφορετικά πράγματα και με επιβεβαίωσαν πόσο χαρούμενη με κάνει αυτό. Τώρα πια είμαι πιο πλούσια σε εμπειρίες για τον κόσμο, έχω μια γεύση του τι γίνεται γύρω μου και δε ζω πια στην άγνοιά μου. Ούτε μετανιώνω ποτέ για ό,τι ταξίδι έχω κάνει, γιατί κάθε ένα αποτελεί ξεχωριστό μάθημα.

Να μαι λοιπόν εδώ, στην ομάδα του Travelbeez για να μεταφέρω όλες αυτές μου τις εμπειρίες από τα ταξίδια και why not αν μπορώ με τη σειρά μου να ενθαρρύνω άτομα να κάνουν το ίδιο.

Το να ταξιδεύω είναι πια για μενα τρόπος ζωής. Θα το κάνω όσο μπορώ, γιατί τα λεφτά ξέρω ότι πάντα επιστρέφουν ή απλώς χάνονται, ενώ ο χρόνος μας ποτέ! Μια φορά ζούμε, ας ζήσουμε λοιπόν πραγματικά.

Και ας είναι αυτός ο μικρός, δικός μου εθισμός…


Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
85
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
9
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!