Ήταν 24 Ιανουαρίου το 2019 και μαζί με ένα καλό μου φίλο ταξιδεύαμε για το Λονδίνο με ένα τρελό budget. Τότε ήταν που άρχισα να πρωτοταξιδεύω και επηρεασμένος από ένα youtuber είχαμε βάλει στόχο να ταξιδεύουμε στο Λονδίνο με συνολικά έξοδα (αεροπορικά, διαμονή, διακίνησης και pocket money) τα οποία δεν θα ξεπερνούσαμε τα 200 ευρώ έκαστος.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Κατεβαίνουμε το πρωί στο αεροδρόμιο του Stansted και έπειτα αρχίσαμε να κατευθυνόμαστε προς το air bnb μας, το οποίο ήταν 5 χιλιόμετρα δυτικά του αεροδρομίου και θα πηγαίναμε με τα πόδια, όμως αυτό που μας περίμενε δεν το είχαμε καν φανταστεί.

Έκανα ένα λάθος στο GPS και έβαλα άλλο Air Bnb όπου ήταν 8 χιλιόμετρα ανατολικά του αεροδρομίου. Σ΄ αυτή την πολύωρη διαδρομή, είχαμε περπατήσει στα πιο δύσβατα μονοπάτια. Διασχίσαμε ένα δάσος στη προσπάθεια μας να φτάσουμε γρηγορότερα στον προορισμό μας. Συνεχίζοντας το «walking tour» μας, βρεθήκαμε αντιμέτωποι εκτός έδρας με ένα μαύρο χοίρο.

Ξεπερνώντας κι αυτή τη δυσκολία φτάσαμε στο προορισμό μας, όπου αντιληφθήκαμε ότι πήραμε λάθος κατεύθυνση και έπρεπε να κατευθυνθούμε άλλα 13 χιλιόμετρα δυτικά. Συνοψίζοντας  περπατήσαμε περίπου 15 χιλιόμετρα διασχίζοντας μέχρι και highway. Για να μην σας τα πολυλογώ, check in κάναμε η ώρα 7 το βράδυ, ενώ είχαμε κατεβεί από το αεροπλάνο στις 10 το πρωί.

Μετά το τέλος αυτής της περιπέτειας, εγώ και ο φίλος μου διαπιστώσαμε ότι πρέπει να επιβεβαιώνουμε ξανά και ξανά τις διευθύνσεις των καταλυμάτων, ειδικά όταν το budget των ταξιδιών μας δεν μας επιτρέπει τη χρήση μεταφορικών μέσων.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
7
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!