Ωραία τα νέα μέρη που θα δεις, οι διαφορετικές κουλτούρες που θα συναντήσεις. Ωραίες και οι φωτογραφίες που θα ανεβάσεις στο Instagram. Αλλά ταξίδι δεν είναι μόνο αυτό. Ταξίδι είναι πάνω και πρώτα απ’ όλα οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες που θα υπάρχουν για πάντα στο μυαλό σου. Και στην καλύτερή τους εκδοχή σχηματίζονται με ΚΑΛΗ παρέα, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή.

Μην μπερδεύεσαι, καλή παρέα δεν είναι απλά άτομα με τα οποία συνυπάρχεις.

Είναι άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα να είσαι πάντα ο εαυτός σου, χωρίς συμβιβασμούς, ώστε να απολαύσεις το ταξίδι στο έπακρο, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και να επιλέξεις να επισκεφτείς.

Έτσι μέσα από αυτούς δημιουργείται μια όμορφη ανάμνηση. Και αντίστροφα, μέσα σε κάθε όμορφη ανάμνηση από ένα ταξίδι, υπάρχουν και τα άτομα αυτά. Τίποτα από όσα θα θυμάσαι δεν θα ήταν το ίδιο αν αυτοί απουσίαζαν.

Ξεκινώντας από την ιδέα και διαδικασία οργάνωσης του ταξιδιού. Τα εισιτήρια, η διαμονή, τα σχέδια. Όλα αποτελούν μέρος της εμπειρίας και με το που τακτοποιηθούν αυτά – αφού πρώτα έχεις ανοίξει του κόσμου τα παραθυράκια στον υπολογιστή για να βρεις το ιδανικό ξενοδοχείο, το café που είδες στο Instagram και το μαγαζί με τα τέλεια παπούτσια που σου είπε η ξαδέρφη σου και όλα αυτά σε τιμές που αντέχει η τσέπη σου – ξεκινάει ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία.  Συναισθήματα που μοιράζεσαι με την παρέα που επέλεξες για το ταξίδι σου, ταξιδεύοντας νοερά στη μέρα της αναχώρησης…

Υπάρχει καλύτερο πράγμα απ’ το να μοιράζεσαι;

Και να που επιτέλους φτάνει η μέρα αυτή, η μέρα που θα υλοποιήσετε όλα όσα έχετε σχεδιάσει. Ο ενθουσιασμός στη φάση αυτή «κτυπάει κόκκινο», η περιπέτεια ξεκινάει. Άτομα με γεμάτες τις μπαταρίες, με τεράστια χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και διάθεση για νέες – αξέχαστες εμπειρίες, ενώνουν τις ενέργειές τους και δημιουργείται ένα κλίμα ξεχωριστό. Καλή διάθεση να υπάρχει και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε υπέροχα σε όποιο μέρος και αν επιλέξετε για τις διακοπές σας, ακόμα και αν συναντήσετε δυσκολίες…

Όσο καλή και αν είναι η επιλογή της παρέας, δεν μπορεί να τα έχετε φανταστεί όλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Στη διάρκεια του ταξιδιού ίσως να διαφωνήσετε ή/και να ρθείτε σε σύγκρουση (διαφορετικά ενδιαφέροντα, ιδιοτροπίες) άσχετα αν τα έχετε οργανώσει όλα στην εντέλεια (μέχρι και το που και τι ώρα θα καθίσετε για τον τελευταίο καφέ).

Και αν η παρέα αποτελείται και από άντρες και από γυναίκες, αυτά είναι σχεδόν αναπόφευκτα. Οι μάχες για το αν θα πάτε tour στα γήπεδα ποδοσφαίρου ή στα μαγαζιά θα είναι μέχρι τελικής πτώσης!

Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: στο τέλος της μέρας αυτό που μένει είναι οι καλές στιγμές και όχι οι μικροεντάσεις.

Αν ακόμα παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σου μην τσαντιστείς! Να θυμάσαι πως δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτερες αναμνήσεις δημιουργούνται από τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής.

Μέσα από τα ταξίδια με παρέα, συνδέεις μέρη και καταστάσεις στη ζωή σου με συγκεκριμένους ανθρώπους, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς. Γι’ αυτούς με τους οποίους έχεις μοιραστεί στιγμές θα υπάρχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. 


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
26
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
4
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
1
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!