Το πιο κάτω άρθρο φτιάχτηκε μετά από παράκληση φίλων, αναγνωστών και θαυμαστών να τσαλακωθούμε και να δείξουμε μια πτυχή του εαυτού μας που δεν φάνηκε μέσα από τα προηγούμενα άρθρα. Μετά από πολλή σκέψη και δημιουργικότητα σας παρουσιάζουμε ένα μέρος της τρέλας μας με αφορμή το νέο κύκλο επεισοδίων που έχει ξεκινήσει.   

Οι εναλλαγές των χρωμάτων (ροζ-γαλάζιο), αφορούν σχόλια που είναι ατομικά και δεν συμφωνούμε απόλυτα μεταξύ μας (αλλιώς δεν έβγαινε το άρθρο).

Το να παρακολουθείς το ένα επεισόδιο μετά το άλλο και να μην κοιμάσαι δεν είναι τρέλα. Ούτε το να δεις τα επεισόδια ξανά σε επανάληψη και να παίρνεις σημειώσεις. Όχι, η τρέλα μας δεν είναι σε αυτό το επίπεδο, εξάλλου είμαστε TravelBeez.

Η τρέλα μας με το παιχνίδι για τον θρόνο ξεκίνησε σαν παιχνίδι, κυριολεκτικό παιχνίδι με πλαστελίνες.

Έφτιαξα ένα ένα τα σπαθιά για τη δημιουργία ενός θρόνου, με στόχο να μπει σε μια τούρτα γενεθλίων.

Έπειτα η Αγγέλα έκανε τα μαλλιά της άσπρα.

Όχι για την Khaleesi!

Ναι, καλά!

Ψάχνοντας το δρομολόγιο για το roadtrip στην Ισπανία, συνειδητοποιήσαμε πόσα τοπία/κάστρα/παραλίες/παλάτια της Ισπανίας είχαν χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα της σειράς. 

Μπορείς σχετικά εύκολα να βρεις τοπία στα οποία γυρίστηκαν σκηνές του Game of Thrones, ωστόσο μερικές φορές είναι δύσκολο να τα αναγνωρίσεις, λόγω των γραφικών που προστίθενται, όπως για παράδειγμα η γέφυρα του Volantis που βρίσκεται στην Free City of Volantis.

Στην μία φωτογραφία, η γέφυρα στην είσοδο της πόλης Volantis. Οι άλλες φωτογραφίες, από ένα παράλληλο σύμπαν, η ρωμαϊκού τύπου γέφυρα στην πόλη Cordoba, της Ισπανία, έτος 2018.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι χώροι που χρησιμοποιήθηκαν όπως ακριβώς είναι στη δική μας παράλληλη διάσταση.

Όπως για παράδειγμα τα λουτρά, όπου συναντά η Ellaria τις κόρες της, στα ιδιωτικά δωμάτια του παλατιού των Martell, στον οίκο Dorne. Παρόλο που δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα τις δεσποινίδες, δεχτήκαμε την πρόσκληση να δούμε τους χώρους του παλατιού και βγάλαμε και μερικές φωτογραφίες για εσάς! Πιο κάτω τα λουτρά της Maria de Padilla.

Φυσικά, κάναμε και έφοδο στο σαλόνι του παλατιού των Martell (Ambassadors’ Hall), όπως κι ο James.

Τη συνάντηση δεν την προλάβαμε, αλλά υπήρχε αρκετός κόσμος!

Σκηνές από την αγαπημένη σειρά:   

Εννοείται ότι μεταφερθήκαμε και στους εξωτερικούς χώρους αρχίζοντας από τη μικρή αυλή.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι οι εξωτερικοί κήποι, οι οποίοι είναι πανέμορφοι σε όλες τις διαστάσεις, από όλες τις γωνίες.

Σκηνές από τη σειρά:  

Για το τέλος αφήσαμε τη φωτογράφισή μας, γι’ αυτούς που αφιερώνουν το χρόνο να δουν το άρθρο μέχρι το φινάλε και να μάθουν τις πιο τρελές (και ρεζίλικες) μας στιγμές.

Για όσους δεν μπορούν να τους αναγνωρίσουν, η ξανθιά κοπέλα είναι η Myrcella Baratheon (που έχει για μάνα την γυναίκα με την πιo sexy shame σκηνή που ελπίζουμε ότι κανείς δεν συμπαθεί) και ο κύριος είναι ο Πρίγκιπας Trystane Martell, που παραμένει αδιάφορος.

Σημείωση: Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Μιχάλη για την υπομονή που είχε με τις απαιτήσεις μου (στάσεις σε πόλεις για να δούμε κάποια ερείπια) και να απολογηθώ για την ταπείνωση που υπέστη (κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών)! Ανυπομονώ για τα επόμενα!  Α.Χ.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
24
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
3
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
5
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!