Loading

Top 5 – ταινίες & σειρές…. για τους άντρες!

Νιώθεις ότι οι ταινίες και οι σειρές που βλέπεις δε ικανοποιούν τον ανδρισμό σου;Θέλεις κάτι που αντιστοιχεί στα επίπεδα της τεστοστερόνης σου και να σου ανεβάζει την αδρεναλίνη; Μήπως θέλεις συνοδεία για την μπύρα και το τσιγάρο σου; Θέλεις η γυναίκα σου να απομακρυνθεί από την τηλεόραση στα πρώτα δύο λεπτά, ώστε να μην σε ρωτάει την πλοκή κάθε τρείς και λίγο; Πιο κάτω θα βρεις τις λύσεις για όλα τα ερωτήματα που έχεις σαν αρσενικό!

Νο5: The Punisher

Ένα ακόμη δημιούργημα του Stan Lee παίρνει ζωή κατευθείαν από τα κόμικς. Ο punisher (Τιμωρός) είναι έτοιμος να τιμωρήσει οποιονδήποτε είχε ευθύνη για την δολοφονία της οικογένειας του, αφού αφυπηρέτησε από τους πεζοναύτες. Αιματηρές σκηνές με πολύ δράση μπορεί να προσφέρει σε έναν άντρα το τέλειο συνοδευτικό της μπύρας του!

Νο.4: The Dark night Trilogy

Μια από τις πολλές εκδοχές του Μπάτμαν και οι τρεις καλύτερες ταινίες της εταιρείας DC. Comics. Αυτή την φορά πιο σκοτεινός πιο άγριος και αποφασιστικός από ποτέ ο σκοτεινός ιππότης του Christian Bale εμφανίζεται από τις σκιές για να αποδώσει δικαιοσύνη ενάντια στις καλύτερες ενσαρκώσεις των αντιπάλων του στη μεγάλη οθόνη!!!

Νο.3: The Godfather

Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή την ταινία. Ο Vito Corleone είναι ο αρχηγός μιας οικογένειας μαφιόζων. Ξεσπά πόλεμος μεταξύ των οικογενειών που ελέγχουν το έγκλημα στην πόλη και ο μικρός γιος του Corleone αναλαμβάνει να τελειώσει αυτόν τον πόλεμο. Καταπληκτικές ερμηνείες από τον Al Pacino και αξιομνημόνευτη μουσική υπόκρουση. Μετά από την πρώτη ταινία ακολούθησαν άλλες δυο, με το δεύτερη να θεωρείται το απόγειο της τριλογίας!!!

Νο.2: Rambo:The First Blood

Μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της δεκαετίας του 1980, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο. Κύριο θέμα της είναι η ιστορία ενός βετεράνου του πολέμου του Βιετνάμ και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την επιστροφή στην χώρα του. Δράση στα ύψη, κάλυκες και πολυβόλα ο καλύτερος σύντροφος της τεστοστερόνης κάθε αρσενικού!

Νο.1: Fight Club

Μια ταινία γεμάτη νοήματα, που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο αντρικό κοινό όταν κυκλοφόρησε. Ένας γιάπης με αϋπνίες και ένα τεράστιο κενό στην ζωή του έρχεται σε επαφή με έναν αναρχικό που τον βάζει να δημιουργήσει το Fight Club, έναν χώρο όπου θα μπορεί αυτός και οι όμοιοι του να εκτονώνονται και ψάχνουν να βρουν τον εαυτό τους. Η ταινία απαιτεί συγκέντρωση και προσοχή ιδιαίτερα στους “διαλόγους”!?!

Ετοίμασε το pop corn σου και ξεκίνα να βλέπεις!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Top 5 – ταινίες & σειρές…. για τους άντρες!