Loading

Τοπ 10 must-see φοιτητικές ταινίες

Έχεις καλέσει την παρέα σπίτι για πίτσα με ταινία;

Δεν ξέρεις τι να προτείνεις για να δείτε;

Λοιπόν σου έχω την λύση. Εδώ θα βρεις τις top 10 ταινίες για φοιτητο-παρέα, οι οποίες δεν θα απογοητεύσουν κανέναν παρά μόνο αυτούς που βλέπουν Τιτανικό και Notebook!

Νο.10: Σε αυτή τη θέση θα βάλω κάτι για μια πιο τολμηρή παρέα, ένα θρίλερ το οποίο ονομάζεται “
Dont Breath” και είναι για δυνατά στομάχια.

Νο.9: Στη θέση νούμερο 9 θα βάλω τις δύο ταινίες “Sherlock“, με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr. Οι ταινίες μπορούν να προσφέρουν γέλιο, αγωνία και δράση μαζί καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα της παρέας.

Νο.8: Εδώ θα μπει μια ταινία η οποία είναι για σεμινάριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να την δεις με παρέα και να γελάσεις και αυτή είναι το “World’s End“, στην οποία μια παρέα αντρών από τα παλιά αρχίζει να πηγαίνει από μπυραρία σε μπυραρία πίνοντας και…. αντιμετωπίζοντας… το κακό;

Νο.7:Back to the Future“. Παλιά καλή καλτίλα, μια ταινία που είναι σε γυάλινο κουτί με επιγραφή: “Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε καλή ταινία, σπάτε το γυαλί και ξανά δείτε την”. Οι κουλτουριάρηδες ξέρουν, οι πιο μικροί να μάθουν!

Νο.6: Νούμερο 6 και έχουμε το “Mad Max:Fury Road” για την παρέα που έχει όρεξη για δράση, αυτοκίνητα, φωτιές και μια δόση εναλλακτικού ροκ! Η ταινία αναφέρεται σε ένα μελλοντικό σύμπαν, όπου οι άνθρωποι θα σφάζονται για τις πηγές ενέργειας.

Νο.5:Στη θέση με τον αριθμό 5 θα μπει μια για κοριτσοπαρέα και αυτή είναι μια καινούργια παραγωγής του Neftlix. Φυσικά το “Isn’t it romantic?” Μια ταινία που θα προσφέρει πολύ γέλιο και ωραία διδάγματα προς τον γυναικείο πληθυσμό σχετικά με το ρομαντισμό!

Νο.4: Και μπαίνει επάξια η τριλογία των “Hangover” που νομίζω πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Ταύτιση -κυρίως για αγόρια-, γέλιο, γέλιο και πάλι γέλιο!

Νο.3: Νούμερο 3 και “Ted“. Η ταινία έχει χιούμορ άλλου επιπέδου,θα ήθελες να παίζεις εσύ μέσα σε αυτή και να είχες στην κατοχή σου αυτόν τον Badass αρκούδο για να γίνει η ζωή σου καλύτερη…or not…

Νο.2: Κλείσε φως σαλονιού, φως ψυγείου ακόμη και το φως της γειτόνισσας, πάρε κουβέρτα μαζί με την παρέα σου και βάλτε το θρίλερ “Conjuring” να παίζει. Όποιος δεν πάει τουαλέτα πριν… θα τα αφήσει στο μπολ με τα ποπκορν …μέγα λάθος!

Νο.1: Ακόμη μια ταινία του Neftlix “The Ridiculous 6“.Αν υπήρχε μηχανή επιλεκτικής διαγραφής μνήμης, θα ήθελα να διαγράψω αυτήν ταινία από το μυαλό μου ώστε να την ξαναδώ! Πολύ γέλιο, που αγγίζει τα όρια της ηλιθιότητας μα ταυτόχρονα ωραία πλοκή, χωρίς να σε κάνει να βαριέσαι, ότι πρέπει λοιπόν μια Παρασκευή βράδυ με την παρέα.

Honourable mentions: “American Pie”,”Get out”,”Grimsby”,”Dumb and Dumber”,”Polar”.

Αυτές ήταν οι επιλογές μου για Top 10 φοιτητο-ταινίες, για βραδιές με την παρέα. Ελπίζω να «κέντρισαν» το ενδιαφέρον και εύχομαι να σας αρέσουν.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Τοπ 10 must-see φοιτητικές ταινίες