Loading

Το σιχαίνομαι, μα τ’ αγαπώ γιατί αρέσει σε σένα

svg3 Σεπτεμβρίου, 2019LovebeezΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Είναι φορές που μπορεί να σιχαίνεσαι απίστευτα ένα τραγούδι, ένα φαγητό, ένα άθλημα, ένα πρόσωπο.

Αυτό συμβαίνει σε όλους. Όλο και κάτι δεν μπορούμε να βλέπουμε ή να ακούμε. Δε σου ’χει τύχει κάποτε να αλλάξεις σταθμό γιατί μισείς αφόρητα ένα τραγούδι; Είναι λοιπόν συνήθειες που αλλάζουν εντελώς όταν είσαι σε σχέση. Ακούγεται γραφικό αλλά είναι η αλήθεια. Πόσοι είπαν «μεγάλα λόγια» και μετά τους κοροΐδεψες γιατί όλα άλλαξαν όταν βρήκαν το αμόρε μίο;

Παραδείγματος χάριν, συχνή αλλαγή στις γυναίκες θα έλεγα ότι είναι και το ποδόσφαιρο. Κορίτσια που έλεγαν ότι το ποδόσφαιρο δεν κάνει για γυναίκες, είναι αντρίκιο άθλημα όμως τελικά ακολουθούσαν παντός καιρού το ταίρι σε ματς. Όχι μόνο αυτό, αλλά τη στιγμή του γκολ, πανηγυρίζουν περισσότερο και από το ταίρι τους. Άνδρες, που θεωρούσαν τους διαγωνισμούς ομορφιάς χαζούς αλλά τους παρακολούθησαν μέχρι τέλους.

 Συνήθειες που για σένα ήταν νόμος απαράβατος και δίχως να το καταλάβεις τους καταπάτησες για την αγάπη. Εγώ αυτό το ονομάζω  παιχνίδι, παιχνίδι για τολμηρούς και παιχνιδιάρηδες , που σε δοκιμάζει αν μπορείς να αγαπήσεις με τη καρδιά σου και να αφεθείς σε προκλήσεις.

«Σιχαίνομαι το τραγούδι αυτό».. Το τραγούδι εκείνο που τελικά ακούς κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς για να σου θυμίζει τη φωνή του/της αγαπημένου/ης τη στιγμή που ήσασταν κάπου μαζί. Εννοείται ότι έμαθες απ’ έξω τους στίχους!

«Σιχαίνομαι τη μυρωδιά αυτή».. Το άρωμα που φορούσε και αυτός έλεγε πως τον τρελαίνει, αλλά εσύ φώναζες να μην το ξαναφορέσει. Παρόλο που την επόμενη φορά δεν το φόρεσε, εσύ του το αγόρασες για δώρο γενεθλίων γιατί σου θυμίζει κάτι από το πλάσμα που αγάπησες. Ή ο άντρας που ξαφνικά ερωτεύτηκε μια μυρωδιά παράξενη.

«Σιχαίνομαι το φαγητό που σ’αρέσει».. Ούτε να το βλέπεις ζωγραφιστό δε θες. Έλα όμως που στο τέλος γίνεστε το απόλυτο δίδυμο στο φαγητό και μαγειρεύετε ο καθένας το φαγητό που έτρωγε το ταίρι σας πριν το δοκιμάσετε. Τόσο τρελό!

«Το παιχνίδι αυτό με εκνευρίζει, σε παρακαλώ να το σταματήσεις».. Μετά όμως με τις πολλές φορές τρως τέτοιο κόλλημα που ξαπλώνεται μαζί και παίζετε με τις ώρες γιατί δήθεν δεν το είχες δοκιμάσει προηγουμένως.

Άραγε υπάρχει λογική εξήγηση γι’ αυτές τις αλλαγές ;

Για να μην πολυλογώ , ούτε το τραγούδι σου αρέσει, ούτε αυτό το είδος ταινίας .. ούτε, ούτε. Είναι μια φωνή που σου ταρακουνάει για λίγο την κρίση σου. Εφόσον αγαπάς, λες να δοκιμάσεις και κάτι καινούργιο.

Το λατρεύεις εν τέλει, όχι γιατί το εννοείς πραγματικά, αλλά γιατί.. ΕΤΣΙ. Να θυμάσαι ότι αυτό που νιώθεις είναι αληθινό . Να σου αρέσει κάτι τόσο κουλό που να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να ρωτάς αν είσαι ίδιος/ίδια με αυτό που ήσουν πριν ερωτευτείς.

Αυτό θα πει έρωτας.

Ό,τι αγαπάς γίνεται και αγάπη δική μου. Αγαπώ θα πει συμπάσχω στη τρέλα. Τουλάχιστον αφήστε με στη γωνιά μου να πιστεύω πως ο έρωτας  μαγεύει. Θα το λέω επανειλημμένα. 

Κάποια στιγμή θα με θυμηθείς!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Το σιχαίνομαι, μα τ’ αγαπώ γιατί αρέσει σε σένα