Loading

Το προφίλ του ιδανικού αλήτη!

Ποιος να είναι άραγε ο «ιδανικός αλήτης»; Θα σκιαγραφήσω το προφίλ αυτού του είδους του άντρα με πολύ απλά λόγια.

Ο ιδανικός αλήτης είναι ο άντρας του οποίου στα χέρια του θα νιώθεις ασφάλεια, λες και είσαι το μωρό του και ταυτόχρονα η πιο ποθητή γυναίκα του κόσμου!

Ποτέ δεν θα σε θίξει, δεν θα σε προσβάλει και κυρίως (για όλους εσάς που νομίζετε ότι είστε άντρες –αντράκια είστε όμως και δεν το ξέρετε-) δεν θα σηκώσει ΠΟΤΕ το χέρι του πάνω σου.

Όλα αυτά που ανάφερα όμως προϋποθέτουν να μην τα κάνεις ούτε εσύ, δηλαδή δεν γίνεται να τα κάνεις εσύ και να μην περιμένεις κάτι ανάλογο. Το μυστικό είναι, μέχρι ένα σημείο, όπως θέλεις να σου συμπεριφέρονται, να συμπεριφέρεσαι.

i0.wp.com

Πάμε πάρακατω όμως, ο ιδανικός αλήτης είναι επίσης ο άντρας ο οποίος μπορεί να προστατέψει τη γυναίκα του χωρίς όμως να μπλέκεται σε ανούσιες διαμάχες (το να εμπλέκεστε σε ανούσιες διαμάχες δεν σας κάνει άντρες, γελοίους σας κάνει.. απολογούμαι).

Επίσης τον εγκέφαλο ενός τέτοιου άντρα πρέπει να μπορείς να τον θαυμάζεις, γιατί όταν ένας άντρας δεν είναι έξυπνος, τι να τον κάνεις; Και προς Θεού, δεν εννοώ απαραίτητα να έχει πτυχία (αν έχει προφανώς είναι μπόνους). Εννοώ να έχει γενικές γνώσεις, να είναι μορφωμένος, να έχει ΠΑΙΔΕΙΑ. Πραγματικά, το σημαντικότερο είναι να έχει παιδεία, να έχει τρόπους, να μην θίγει τον κόσμο γύρω του, να είναι επικοινωνιακός, να μπορεί να κάνει διάλογο με επιχειρήματα και κυρίως να ΣΕΒΕΤΑΙ… κοινώς να μην το παίζει ο άντρας ο βαρύς (με εσάς που το παίζεται «βαριοί» να ξέρετε γελάει και το ποικιλόμορφο ερίφιο). Ντάξει δεν εννοώ τώρα να μην τον σέβεται κάποιος και να μην βάλει όρια, αλλά να μην νομίζει ότι μπορεί να κάνει όλο το κόσμο δικό του με την κ@λοσυμπεριφορά του (απολογούμαι για το λεξιλόγιο).

Ο ιδανικός αλήτης είναι αυτός που μπορεί να είναι Κύριος (ναι με Κ, κεφαλαίο) και το αλητάκι σου συνάμα. Δύσκολος και σπάνιος συνδυασμός… γιατί κάποιοι (οι πιο πολλοί μένουν στο αλήτης… με την πολύ κακή έννοια της λέξης και στην τελική .. τι να σας κάνουμε ρε; Δεν μας μεγάλωνε η μάνα μας για να χαραμιστούμε μαζί σας… σορρυ εεε! Ναι μπορεί να μας εξιτάρετε για λίγο αλλά μετά … όσες έχουν μυαλό θα σας πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες. (Αουτς αυτό σας άξιζε)

vintageindustrialstyle.com

Συνεχίζω, ο ιδανικός αλήτης, είναι αυτός που δεν θα ντρέπεσαι με τίποτα να κυκλοφορήσεις μαζί του και να φοβάσαι μη τυχόν και ανοίξει το στόμα του και δεν ξέρεις ούτε εσύ η ίδια τι κοτσάνα θα πετάξει και εν τέλει που να κρυφτείς. Είναι αυτός που έχεις εμπιστοσύνη να τον αφήσεις με τους φίλους ή και ακόμα με την οικογένεια σου, μόνο του και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι για τους τρόπους του και για το τι θα πει.

Είναι ο ακομπλεξάριστος τύπος, που κατάφερε να τα βρει με τον εαυτό του και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι γύρω του, παρά μονο το να ψάχνει τρόπους για να συνεχίσει να καλλιεργεί τον εαυτό του….. και αν έχεις την τύχη να βρεις και να κάνεις δικό σου ένα τέτοιο «αλήτη».. θα έχεις το προνόμιο να ζήσεις και να θαμάσεις αυτό που σου περιγράφω και αυτό θα δίνει δύναμη και σε σένα να γίνεσαι όλο και καλύτερη! Και κάπου εκεί πραγματικά θα διερωτάσαι για το «ποιοι είναι τελοσπάντων οι γονείς του που κατάφεραν να μεγαλώσουν έναν τέτοιο άντρα!»

Καταληκτικά ο «ιδανικός αλήτης» είναι αυτός που θα θαυμάζεις και θα σε εμπνέει να γίνεσαι καλύτερη και μαζί να κτίζετε τις ζωές σας προς το καλύτερο.. γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

Σας θέλουμε άντρες ρε, ΌΧΙ ΑΝΤΡΑΚΙΑ.

*Υποσημείωση για τις φίλες αναγνώστριες: Να προσελκύσετε έναν τέτοιο άντρα ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο.. το δύσκολο θα είναι να τον κρατήσετε. Για να τον κρατήσετε πρέπει να είστε και εσείς ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ (και δεν εννοώ από πλευράς όψης-εμφάνισης, εννοώ από πλευράς συμπεριφοράς, κοινώς όσα περιέγραψα πιο πάνω αφορούν αντίστοιχα και τις γυναίκες)!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: s.kathimerini.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Το προφίλ του ιδανικού αλήτη!