Loading

Το ερωτικό προφίλ του Κριού!

svg18 Σεπτεμβρίου, 2020LovebeezΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΓΚΑ

Ο Κριός, είναι ο πρώτος εκπρόσωπος των πύρινων ζωδίων και το υποστηρίζει το στοιχείο του με κάθε τρόπο. Τα χαρακτηριστικά του παρορμητισμού και της αυτοπεποίθησης σε συνδυασμό με την έντονη κινητικότητα και ενέργεια τους, είναι αυτά που τους αντιπροσωπεύουν, όχι μόνο στη ζωή αλλά και στον έρωτα.

Όντας ο πρωτοπόρος του ζωδιακού, ο «μαχητής» Κριός, θέλει πάντα να είναι ο αρχηγός και να έχει την πρωτιά. Για ένα κρύο, ο έρωτας είναι μία πρόκληση, ένας αγώνας, και θα κάνει ότι χρειαστεί για να βγει νικητής! Τα μέσα που χρησιμοποιεί για να σαγηνεύσει το άτομο που τον ενδιαφέρει είναι ύπουλα, καθώς θα σε μελετήσει για να αγγίξει τα ευαίσθητα σημεία σου και να σε εντυπωσιάσει με βάση αυτά που σου αρέσουν εξασφαλίζοντας έτσι, μία θέση στο μυαλό και στην καρδιά σου με 99.9999% επιτυχία. Παρ’ όλα αυτά,  με τα συναισθήματα του θα είναι πάντα ξεκάθαρος και άμεσος. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να σε αφήσει να αμφισβητήσεις το ενδιαφέρον του για εσένα και όταν σου δείχνει πως δεν τον νοιάζει, είναι επειδή απλά, αυτή είναι η αλήθεια.

Σε μία σχέση, ο Κριός αγαπάει δυνατά και απόλυτα. Είναι αλήθεια πως ερωτεύεται βιαστικά, πράγμα που σημαίνει ότι ενώ ο ίδιος μπορεί να πιστεύει πως είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου, υπάρχει μια περίπτωση να μην είσαι τίποτα περισσότερο από έναν ενθουσιασμό. Όμως, η διάρκεια της αγάπης του καθώς και η τροπή που θα πάρει η σχέση ενός Κριού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στο ταίρι του, εφόσον πρέπει να την αναζωπυρώνει συνεχώς! Όταν πάψεις να τον διεκδικείς, και τολμήσεις να υπονοήσεις πως τον έχεις του χεριού σου, θα σου δείξει πως πραγματικά παίζεται αυτό το παιχνίδι, γιατί αυτός, είναι ο δημιουργός του.

Δύο από τα μεγαλύτερα ατού ενός Κριού που βρίσκεται σε σχέση είναι αυτά της ειλικρίνειας και της προστασίας. Η ειλικρίνεια σε μία σχέση είνα το Άλφα και το Ωμέγα, και είναι αυτό ακριβώς που θα έχεις μαζί με ένα Κριό. Δυστυχώς όμως για ακόμη μία φορά, το στοιχείο του παρορμητισμού παίζει πρωταρχικό ρόλο και θα τύχει πολλές φορές να αντιμετωπίζεις την αφοπλιστική του ειλικρίνεια η οποία ίσως να σε προσβάλλει, να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή ακόμα και να σε πληγώσει. Όσο αφορά το πόσο προστατευτικός είναι, δοκίμασε απλά να του πεις ότι κάποιος πείραξε, αδίκησε ή στεναχώρησε ένα άτομο για το οποίο νοιάζεται και αγαπά, και ποιος είδε τον Κριό και δεν τον φοβήθηκε! Οι δικοί σου εχθροί είναι δυο φορές εχθροί του, και είναι περήφανος για αυτό.

Ίσως το πιο καταστροφικό χαρακτηριστικό ενός Κρίου είναι ο εγωισμός του. Σαν γνήσιος αρχηγός, δεν δέχεται την ήττα και δεν ζητάει εύκολα συγνώμη όσο κι αν σ’ αγαπάει. Αντιθέτως θα προσπαθήσει να σου επιβάλει τη δική του άποψη, χωρίς πρώτα να επεξεργαστεί όσα του έχεις πει και ακόμα και αν ευθύνεται αυτός για ένα καυγά, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να σε πλησιάσει πρώτος. Όμως, αυτό που φαίνεται να φέρνει το οριστικό τέλος σε μία σχέση του Κρίου είναι η ρουτίνα. Δεν τον ενδιαφέρει αν είναι θετικές ή αρνητικές, αλλά οι εκπλήξεις στον έρωτα είναι αυτό που ενδόμυχα χρειάζεται ο συγκεκριμένος σύντροφος. Γι’ αυτό, το ταίρι του χρειάζεται να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα κι αν αυτό είναι ένας τσακωμός!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: thatslife.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Το ερωτικό προφίλ του Κριού!