Loading

Τι θα κάναμε αν έκλεινε το Netflix;

Και ναι εδώ είμαστε πάλι, λογικά σε μία νέα καραντίνα vol.56 (ελπίζω να είναι και η τελευταία). Αυτή τη φορά ίσως πιο καλά προετοιμασμένοι…  Επομένως έχουμε μαζέψει τα απαραίτητα… Αντί για τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια , το 3πτυχο της ζωής μας αλλάζει ριζικά και γίνεται κλιματιστικό, παγωμένο φρέντο και Netflix.Τι γίνεται όμως αν έλειπε το τελευταίο..; Πως θα περνούσαν τα άδεια βραδιά, οι αργίες και οι απεριόριστες ώρες ελεύθερου χρόνου…;

Και όμως πολλά μπορούν να γίνουν…..

Το ξέρω ότι το να κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση, έχοντας παρακολουθήσει τις μισές ταινίες του Netflix και το αίσθημα όταν  τελειώνεις 2 σεζόν μέσα σε 3 μέρες και μετά απορείς τι κάνουν ΤΟΣΟ καιρό οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες, είναι μοναδικό και η πιο εύκολη επιλογή. Ωστόσο δεν είναι καθόλου δημιουργικό.

Στις προηγούμενες καραντίνες είμαι σίγουρη, ότι ήρθατε πιο κοντά στην αυτογνωσία, ανακαλύψατε πτυχές του εαυτού σας που τόσο καιρό ακούσια τις καταπιέζατε και ίσως βρήκατε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που παλαιοτέρα δεν είχατε το χρόνο να κάνετε – ίσως πάλι και όχι! Ποτέ δεν είναι αργά.

Αρχικά εκτός από την γυμναστική και μαγείρεμα, τα οποία αναπτύξαμε στην προηγουμένη καραντίνα, είναι καλή ευκαιρία να βρείτε ένα καινούργιο hobby, είτε αυτό είναι ένα μουσικό όργανο, είτε ο χορός, η ζωγραφική, ή να γίνεις αρθρογράφος στο side μας  (Αν το σκέφτεσαι, μπες στο λινκ https://www.beezdom.com/how-to-be-a-bee/ )

Επίσης μπορείς να αφιερώσεις λίγες από τις ώρες σου στον εθελοντισμό και πίστεψέ με θα νιώσεις υπέροχα που βοηθάς, γιατί άλλωστε ποιος είναι ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή;  Υπάρχουν πολλοί εθελοντικοί οργανισμοί για διαφορά ζητήματα, ένα από αυτά σίγουρα θα σε αγγίξει λίγο περισσότερο.

wp.com

Ακόμη επειδή δεν θα είμαστε για πάντα σε καραντίνα, μιας και το εμβόλιο ήδη κυκλοφορεί, μια εξαιρετική ιδέα είναι οι εκδρομές εντός Κύπρου προς το παρόν. Εννοείται πως το εξωτερικό μας εξιτάρει περισσότερο αλλά αφού δεν μας δίνεται η ευκαιρία γι’ αυτό, μπορείτε διοργανώσετε ένα road trip στα γραφικά χωριουδάκια της Κύπρου (όπως τα Λεύκαρα, Όμοδος, Πλάτρες) ή μια εκδρομή στην φαράγγι του Άβακα, να κάνετε πεζοπορία στην οροσειρά του Μαχαιρά, να δοκιμάσετε water-sports και να απολαύσετε τα υπέροχα νερά της Ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου  (Αγία Νάπα- Πρωταρά) ή τους αρχαιολογικούς χώρους της Κύπρου.

checkincyprus.com

Επομένως καλύτερα να ζεις τη ζωή, πάρα να την βλέπεις σε μια οθόνη γιατί στο τέλος αυτό που μένει είναι οι εμπειρίες, οι στιγμές και τα γέλια με τους φίλους και τους αγαπημένους και όχι οι σειρές και οι ταινίες. Και σου το λέει μία showbeez! 😊

Τέλος στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και των τεράστιων απαιτήσεων, κάτι εξαιρετικά εύκολο και σημαντικό είναι η εκμάθηση μιας νέας ξένης γλώσσας -εντάξει δεν σας είπα να μάθετε και κινεζικά- αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε με μια εύκολη γλώσσα όπως είναι τα Ιταλικά ή τα Ισπανικά ,-οι φανατικοί του Netflix καλυτέρα να επιλέξετε Ισπανικά ,αφού ήδη με τόσες ισπανικές σειρές κάτι θα έχουν μάθει (και δεν μιλάω για τις ισπανικές βρισιές!)-


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: androidpctv.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Τι θα κάναμε αν έκλεινε το Netflix;