Loading

Τη μέρα εκείνη που ξυπνάς και πάνε όλα Χ.

svg2 Μαρτίου, 2021Bee freeΣΤΑΛΩ ΛΙΛΗ

Είναι μέρες που ρε παιδί μου, που πώς να το κάνεις ΔΕΝ σε πάνε. Ναι, ναι, αυτές τις μέρες που πας να σηκωθείς από το κρεβάτι και μετανιώνεις που είχες μέχρι και αυτή την ιδέα. Το ξέρεις από εκείνη τη στιγμή, ότι αυτή, σίγουρα δε θα είναι η μέρα σου. Παρόλα αυτά, σηκώνεσαι και ξεκινάς τη μέρα ελπίζοντας πως θα τελειώσει όσο πιο νωρίς γίνεται.

Για να μπεις στο mood σου κάνω μια μικρή προσομοίωση με το εξής σενάριο.

Έχει χτυπήσει και το 8ο ξυπνητήρι αλλά εσύ…ΑΛΛΟΥ! Κι έχεις αργήσει, πας να βάλεις τυρί στα κράκερς σου και πέφτει το τάπερ με το τυρί. Πας να βάλεις καφέ και πέφτει όλος στο πουκάμισό σου και τον λούζεσαι. Τώρα πρέπει να αλλάξεις -υπενθυμίζω έχεις ήδη αργήσει-.

bougiebean.com

Τρέχεις αλλάζεις μπαίνεις στο αυτοκίνητο, εννοείται θα έχει κίνηση. Και φτάνεις, παρκάρεις όπως όπως και μπαίνεις στο γραφείο. ΔΕΝ έχεις πιει καν καφέ (έχει χυθεί ο προηγούμενος). Ζητάς σκέτο, έρχεται γλυκύτατος. Παίρνεις ανάσα λες οκ. Επίμονοι πελάτες σήμερα και μαζί με τις αναφορές που θέλει το αφεντικό σου, έχεις και την κ. Μαριάννα σήμερα θέλει να σου εξηγήσει την συγγένεια σου με τον Πέτρο τον 8ο εξάδελφό σου. Παίρνεις ανάσα λες οκ…

Και δεν περνά η ώρα. Και παίζει το τραγούδι που μισείς. Έρχεται η ώρα να φύγεις και τα μαζεύεις όσο πιο γρήηηηγορα μπορείς και πας να γίνεις καπνός. Είσαι πτώμα και το μόνο που θες είναι να μπεις στο αυτοκίνητο και να τηλεμεταφερθείς στο σπίτι σου και να βρεθείς λουσμένη με μια κούπα κρασί και κουβέρτα, μπροστά στο Δίκτυflix (δεν αναφέρω την εταιρεία μέχρι να διαφημίσει τα άρθρα μου). Αλλλλλά, κατεβαίνεις στο αυτοκίνητο και πήρες κλίση (όχι μόνο 80€) αφού πάρκαρες ανορθόδοξα (δεν είχες το μυαλό σου το πρωί).

thebalance.com

Παίρνεις ανάσα λες ΟΟΚΚΚΚ.

ΚΙΝΗΣΗ ΞΑΝΑ και όλοι οι σταθμοί παίζουν τραγούδια που ΔΕΝ θέλεις ρε φίλε να ακούσεις εκείνη την στιγμή, ενώ το τηλέφωνό σου αποφασίζει να μην μπορεί να συνδεθεί, για να βάλεις από εκεί μουσική. Παίρνεις ανάσα λες οκ. Επιτέλους σπίτι. Πας να κάνεις το πολυπόθητο μπανάκι σου και ΜΑΝΤΕΨΕ. Ναι, έχει σπάσει ο θερμοσίφωνας 😊 Ε και παίρνεις ανάσα, ΑΛΛΑ ΔΕ λες οκ. Και σου φταίνε τα ΠΑΝΤΑ μέχρι και ο ήλιος που αποφάσισε να ανατείλει.

Αυτές τις μέρες ακριβώς εννοώ. Που θες όλη τη μέρα να ξεκινήσεις να κλαις και να τελειώσεις την επόμενη. Αυτές που  ξεσπάς και να τους στείλεις όλους… Και κάθεσαι ένα μισαωράκι μόνος (άλουστος χαχα) βάζεις το κρασάκι που λέγαμε, το καλοσκέφτεσαι και γελάς. Παίρνεις κολλητούς να το διηγηθείς να γελάσετε, φτιάχνεις βαλιτσάκι και πας σε φίλους/συγγενείς για μπανάκι. Και αν στην ατυχία σου είσαι λίγο τυχερός και είναι μέρα που δεν είσαι πρωινός την επόμενη, χτυπάς και το σλίποβερ σου!

Ποιο είναι το νόημα; Ότι όλες οι άσχημες/αρνητικές καταστάσεις στη ζωή σου είναι παροδικές. Είναι εντάξει και απολύτως φυσιολογικό κάποιες μέρες να ξυπνάς και απλά να μην είναι η μέρα σου. Έχεις δικαίωμα να ΜΗΝ είσαι άμεμπτος, έχεις δικαίωμα να είσαι κουρασμένος. Εξ’ άλλου το ουράνιο τόξο βγαίνει μόνο μετά από βροχή, συνοδευόμενο από λιακάδα. Αν κιόλας τα καταφέρεις να διαχειρίζεσαι τις κακές σου μέρες όσο καλύτερα μπορείς για να μην πιέζεις τον εαυτό σου, αλλά και να μην ξεσπάς αλόγιστα σε άτομα του κύκλου σου, ακόμα καλύτερα.

Αυτές τις μέρες φρόντισε να κάνεις κάτι που αγαπάς και να υπενθυμίζεις ότι είχες απλά μια κακή μέρα, η οποία μπορεί να διορθωθεί την ακριβώς επόμενη.

TIPS from me: Ακούω αυτά τα τραγούδια και μου δίνουν τρομερή δύναμη


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: t3.ftcdn.net

ΣΤΑΛΩ ΛΙΛΗ

Περίεργη, Ελεύθερη, Ρομαντική, Γλωσσού, έτοιμη να -διανύσει αν χρειαστεί- όλο τον κόσμο για να δει, να νιώσει, να πάθει, να μάθει.

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Τη μέρα εκείνη που ξυπνάς και πάνε όλα Χ.