Loading

Τι κάνει την Χριστιάνα Αριστοτέλους να ξεχωρίζει;

svg30 Ιουλίου, 2019ShowbeezΑΝΝΑ ΔΡΑΚΟΥ

Αριστο – Τέλεια it is!

Πολλοί της αποδίδουν τον τίτλο της βασίλισσας της απογευματινής ζώνης και άλλοι της εθνικής μαςπαρουσιάστριας. Το πρόσωπο της «πουλάει» απίστευτα και είναι από τις λίγες παρουσίες της κυπριακής showbiz που δέχεται κοινή αποδοχή απ’ όλο τον κόσμο. Παραμένει χαμηλών τόνων, εργατική, ταπεινή και προσγειωμένη ακόμα και μετά την επιτυχία της στον χώρο της τηλεόρασης.

Ο κόσμος όμως, δεν την αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή και στην αρχή η εκπομπή της με τίτλο «Για σένα», σημείωνε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Παρόλα αυτά, η Χριστιάνα το πάλεψε, εργάστηκε σκληρά και κάνοντας κάποιες αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής, άρχισαν τα νούμερα να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Το 2016 πολλά λέγονταν για αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης με τους περισσότερους να αναρωτιούνται αν θα κάνει τελικά ένα τόσο ριψοκίνδυνο βήμα, αφού η εκπομπή της στο «Μega» πήγαινε εξαιρετικά καλά. Εντούτοις, η Χριστιάνα υπέγραψε συμβόλαιο με το νεοσύστατο τότε κανάλι «Alpha Κύπρου» για την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», όπου κατάφερε να μετακινήσει και να πάρει μαζί της το κοινό της, κάνοντας κίνηση ματ!

Τι κάνει όμως την Χριστιάνα Αριστοτέλους να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες παρουσιάστριες που δοκιμάστηκαν σε κάτι παρόμοιο;

Αρχικά, είναι από τις πρώτες (αν όχι και η πρώτη!) Κύπρια που δοκίμασε τον εαυτό της σε τέτοιου είδους απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή, που όσο και να πεις με τον πρώτο πάντα θα συγκρίνεις και όλους τους επόμενους. Δεν περίμενε να κτυπήσει το τηλέφωνό της, αλλά πήγε η ίδια στο κανάλι του Αρχάγγελου για να προτείνει η ίδια την ιδέα της, δείχνοντας πόσο αγαπούσε από την αρχή αυτό που ήθελε να κάνει.

Αγαπάει την δουλειά της και καταθέτει το 1000% του εαυτού της σ’ αυτήν, βάζοντας κάποιες φορές σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή και υγεία, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της.

Πέραν όμως απ’ αυτό,  η Χριστιάνα είναι γλυκιά,  χαμογελαστή, ευγενική, πονόψυχη και αυθόρμητη κάτι το οποίο δεν συναντάς πολύ συχνά στην τηλεόραση που είναι ένας τόσο ανταγωνιστικός και σκληρός χώρος.

Παραμένει άνθρωπος καθημερινός της διπλανής πόρτας χωρίς να έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα και γι’ αυτόν τον λόγο μπορεί και η μέση γυναίκα να ταυτιστεί πιο εύκολα μαζί της επειδή δεν υπάρχει απόκλιση.

«Δεν διστάζει να εκφραστεί όπως νιώθει και πολλές φορές έτυχε on air να την δούμε να κλαίει, να δηλώνει αυτό που αισθάνεται, να υπερασπίζεται την αδικία και να εκφράζει τα δικά της βιώματα. Πολλές είναι οι φορές που δήλωσε δημόσια πως η ζωή της δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, πως χρειάστηκε να εργαστεί σκληρά από πολύ μικρή ηλικία για να βγάζει τα προς το ζην και πως συνδύαζε δουλειά και πανεπιστήμιο για να ξεπληρώσει τα έξοδα των σπουδών της.»

Είναι ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να τσαλακωθεί δημοσιεύοντας φωτογραφίες όταν είναι με τις πιτζάμες, όταν σιδερώνει ή πως είναι κάτω από τον «σουβά» όπως τον αποκαλεί, ενισχύοντας την άποψη πως δεν είναι στημένη και δεν προσπαθεί να προωθήσει την εικόνα της απαστράπτουσας και της αψεγάδιαστης γυναίκας.

Δεν είναι δήθεν, αλλά απόλυτα ο εαυτός της, μιλά όμορφα, σωστά, ευγενικά και όλος αυτός ο συνδυασμός με την θετική της αύρα και την εντυπωσιακή της εμφάνιση την κάνουν να ξεχωρίζει και να διαφοροποιείται απ’ όλες τις υπόλοιπες. Είναι αληθινή και αυτό φαίνεται και προς τα έξω!

Σαν την Χριστιάνα μας εν έσιη!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Τι κάνει την Χριστιάνα Αριστοτέλους να ξεχωρίζει;