Loading

Τι έρχεται μετά από την καταιγίδα;

svg4 Δεκεμβρίου, 2019LovebeezΑΝΤΩΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Έρωτες, πάθη, χωρισμοί, επιτυχίες και αποτυχίες …… Όλα καταιγίδες!!!

Κατακλυσμός συναισθημάτων, εμπειριών και γεγονότων…

Καταιγίδες στις οποίες εσύ παλεύεις να βγεις. Παλεύεις να παραμείνεις ζωντανός. Να μην αλλάξεις. Να μείνεις ο ίδιος και απαράλλακτος.. Τσάμπα παλεύεις. Ότι και να γίνει, όσο καιρό και αν διαρκέσει η καταιγίδα που σε βασανίζει , ένα να θυμάσαι…. ξέχνα τον παλιό σου εαυτό.  Ποτέ πια δεν θα είσαι ο ίδιος.

Στο πέρασμα της προσωπικής σου καταιγίδας, άλλαξες. Έχασες κομμάτια από σένα, βρήκες άλλα… Δυνάμωσες. Δυνάμωσε όλο σου το είναι. Αυτός ο χωρισμός που σου στοίχισε κάτι σου άφησε. Σε έκανε πιο δυνατό από ποτέ!!

Απογοητεύτηκες. Χτυπήθηκες ..

Σε έβρεξε η βροχή…

Μα στάσου !!! Βγήκε ο ήλιος.

Η καταιγίδα πέρασε, τελείωσε!

Πάρε μια βαθιά ανάσα. Κοίταξε γύρω σου.  Αφουγκράσου αυτή τη σιωπή !!!

Πάρε μια βαθιά ανάσα. Κοίταξε τα κομμάτια σου. Είσαι ο ίδιος;  ΌΧΙ, εεε..

Δεν πειράζει!! Σημασία έχει ότι τα κατάφερες! Άντεξες! Βγήκες ζωντανός και όλα είναι πιο ωραία. Ο ήλιος εκεί ψηλά σου δίνει δύναμη, χρόνο να επουλώσεις τις πληγές που σου άφησε η καταιγίδα.

Προετοιμάσου για την επόμενη. Κάποτε οι καταιγίδες ίσως σταματήσουν! Ίσως φθάσεις σε σημείο να απολαμβάνεις την κάθε καταιγίδα. Όλες κάτι θα σου μάθουν. Και πάνω απ’ όλα θα μάθεις τις αντοχές και τα όρια σου. Τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Ποιος είσαι πραγματικά και τι ψάχνεις.

Μην είσαι δειλός. Μην προσπαθείς να την αποφύγεις.

Πάρε μια βαθιά ανάσα και ετοιμάσου. Ετοιμάσου για την καταιγίδα που έρχεται. Για την καταιγίδα που φεύγει.

Κάθε επιτυχία συνοδεύεται και από μια αποτυχία.

Κάθε έρωτας και από ένα δάκρυ.

Μα να θυμάσαι. Η καταιγίδα θα περάσει κι εσύ θα είσαι πιο δυνατός.

Υ.Γ. Ερωτεύσου, κλάψε, πόνεσε, χαμογέλα…. ΖΗΣΕ.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Τι έρχεται μετά από την καταιγίδα;