Loading

Θα κάνω ότι γουστάρω, έχω τα δικά μου όνειρα…

Εμπιστοσύνη σε λίγους, μα λογαριασμό σε κανένα. Σε μια σχέση πρωτίστως αυτό που μετράει είναι η εμπιστοσύνη και το να μοιράζεσαι σχεδόν τα πάντα με το ταίρι σου. Πρόσεξε μην πέσεις όμως στην παγίδα…

Μια παγίδα που εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε ανεπιθύμητες καταστάσεις και αδιέξοδα. Ποια είναι η παγίδα όμως ; Η παγίδα είναι αυτή, που βρίσκεται κανείς σε σχέση και νομίζει ότι όλα μα ΟΛΑ πρέπει να περνούν από τον έλεγχο της σχέσης τους. Δεν λέω, πολύ σημαντικό είναι να μοιράζεστε τις σκέψεις, τα όνειρα και τα άμεσα πλάνα, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας ! Όλα με ένα όριο.

Η τόλμη βρίσκεται στο να ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος για την αξιοπρέπεια σου και να το πράττεις και κυρίως να ξέρεις τι να μοιράζεσαι και τι όχι με το ταίρι σου! ΜΗΝ αφήνεις κανένα να μπει εμπόδιο στα όνειρα σου. ΜΗΝ αφήνεις κανένα να σε αποπροσανατολίζει από τα δικά σου σχέδια. ΜΗΝ αφήνεις κανένα να κατευθύνει την ευτυχία σου. Για κάποιους είναι εγωισμός, για κάποιους άλλους όμως ονομάζεται ψυχική υγεία. Γιατί ναι ρε φίλε, αν εγώ δεν είμαι καλά, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη.

Εμπόδιο στην ζωή σου να μην είναι κανένας. Ούτε καν ο άνθρωπος που λατρεύεις τόσο πολύ. Αμοιβαία αγάπη είναι αυτή που σε αφήνει ελεύθερο να ονειρευτείς δίπλα σε έναν άλλο άνθρωπο. Αν ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σου και να αντέξει τον δικό σου αγώνα για όλα αυτά που ποθείς πραγματικά, τότε μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος χώρο και με λάθος άτομο!

reflectinglife.org

Καμιά φορά αφήνουμε την αγάπη και τα συναισθήματα να διαμορφώνουν τη ζωή μας, πιστεύοντας λανθασμένα ότι αυτή είναι η ζωή που θέλουμε να ζήσουμε. Αρκετά με τους συμβιβασμούς. Δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ με κάτι που δεν αφήνει χώρο στην προσωπικότητα μας να νιώσει ελεύθερη και να δημιουργήσει. Ο άνθρωπος δεν φτιάχτηκε με οδηγίες χρήσης. Δεν χρειαζόμαστε κανένα που να στέκεται απέναντι από τα δικά μας θέλω. Αρκετά κυριάρχησε ο φόβος της αποδοχής. Αν δεν μπορείς να κάτσεις δίπλα μου και να μου κρατήσεις το χέρι σφιχτά, μάλλον δεν μου αξίζεις.

Θα κάνω ότι γουστάρω. Οι άνθρωποι που με αγαπούν θα φανούν εκεί. Λογαριασμό και άδεια δεν χρειάζομαι από κανένα. Φραγμοί υπάρχουν, για όλα εκείνα που ποτέ μας δεν κυνηγήσαμε αρκετά. Μόνο όταν η αγάπη μας βοηθά να ελπίζουμε καθημερινά, είναι πραγματική αγάπη. Εάν δεν μπορείς να με στηρίζεις σε όλα αυτά τα όνειρα, καλύτερα μείνε μακριά μου… Χωρίς παρεξηγήσεις. Προτεραιότητα να είναι πάντα ο εαυτός σου και όλα όσα τον συνοδεύουν.

afuzet.hu

Το ρήμα «συμβιβάζομαι» υπάρχει στο λεξικό των μίζερων ανθρώπων. Πραγματικά ευτυχισμένος θα είσαι όταν βρεις το κλειδί να ανοίξεις το κουτί της ελευθερίας. Δύσκολος ο προσωπικός αυτός αγώνας αλλά όχι ακατόρθωτος. Κλείνοντας, αν το ταίρι σου σε στηρίζει πάντα στις επιλογές σου και στέκεται βράχος στα θέλω σου χωρίς να σε εμποδίζει , είσαι τυχερή και γι’ αυτό μην ξεχνάς να το εκτιμάς. Αν αντίθετα, το ταίρι σου σε εμποδίζει σε πολλά από τα όνειρα σου, ήρθε η ώρα να το επεξεργαστείς καλύτερα και να πάρεις αποφάσεις…

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: thumbor.forbes.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Θα κάνω ότι γουστάρω, έχω τα δικά μου όνειρα…