Loading

Τα θέλω μου!!! Μόνο για μένα

Πόσες φορές έκανες αυτό που ήθελες; Πόσες φορές πήρες τη ζωή στα χέρια σου; Είμαι εντελώς σίγουρη ότι τις πλείστες των περιπτώσεων τα θέλω σου υποβιβάστηκαν, κρύφτηκαν και τελικά θάφτηκαν δίπλα από χιλιάδες ΑΝ… Αν είχα τη δύναμη και το κουράγιο και έκανα αυτό που ήθελα, πως θα ένιωθα τώρα;

Χιλιάδες ερωτήματα, τα οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε θα έχεις ποτέ ξανά την ευκαιρία να απαντήσεις… εκτός βέβαια και αν είσαι απ’ τους τυχερούς και η ζωή σου δώσει μια δεύτερη, μια τρίτη ευκαιρία… Και μιλάω για όλους τους τομείς και απευθύνομαι σε όλους ανεξαιρέτως!

Η ζωή είναι πολύ μικρή και σύντομη για να αναλωνόμαστε, να καταπιεζόμαστε και να νιώθουμε μόνοι.

Άλλοι δεν έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε έναν έρωτα, άλλοι φοβόμαστε να αφήσουμε μια τελειωμένη σχέση (είτε φιλική είτε ερωτική), άλλοι πιο απόμακροι, απλά φοβόμαστε να πληγωθούμε και έτσι παύουμε να νιώθουμε!! Παύουμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο…. Δεν αναμένουμε τίποτα από τη ζωή …Όλα μόνοι μας! Πάντα μόνοι μας!

ΟΧΙ!! Σταμάτησε το τώρα! Πάρε τη ζωή στα χέρια σου! Στα δικά σου χέρια.

Κάνε αυτό που θες και ας είναι λάθος. Τουλάχιστον θα ζήσεις. Θα ζήσεις με πάθος, θα δοκιμάσεις και ας μην οδηγήσει πουθενά. Πάλι νικητής θα βγεις γιατί πολύ απλά θα κάνεις πραγματικότητα τα ΘΕΛΩ σου και όχι τα ΠΡΕΠΕΙ των άλλων. Θα προσπαθήσεις μόνος σου για την δική σου ευτυχία.

Θες να ερωτευτείς παράφορα κάποιον που μόλις γνώρισες; Εεεε ερωτεύσου.. Ίσως βγει κάτι συναρπαστικό, ίσως όχι. Θες να χωρίσεις; Κάντο. Ίσως τότε γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και βελτιωθείς ως άτομο. Θες να ταξιδέψεις; Κάντο! Λίγη οικονομία και τσουπ έφυγες… Θες να γράψεις ένα άρθρο αλλά φοβάσαι; Δοκίμασε!! Τι έχεις να χάσεις;

Σταμάτα να μιζεριάζεις και να ζεις δυστυχισμένος επειδή πολύ απλά φοβήθηκες. Ζήσε, γέλα δυνατά, χόρεψε με πάθος, κλάψε, θύμωσε…. ΝΙΩΣΕ! Όλα μες το ταξίδι της ζωής είναι. Μην χάνεις την ευκαιρία να είσαι ζωντανός λόγω του φόβου. Ότι σε φοβίζει αντιμετώπισε το… Και πάνω απ’ όλα μην πεις τις λέξεις ποτέ ή πάντα.

Ζήσε το παρόν για να δημιουργείς το μέλλον.

Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αλλά ξέρεις τι μπορείς να δώσεις. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό! Πάλεψε για σένα και για όσα επιθυμείς και μην αφήνεις τους άλλους να σου λένε τι θα κάνεις. Κάποιες φορές  τα μεγαλύτερα λάθη έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Κάνε αυτό που θες φροντίζοντας όμως να μην παίξεις με κανέναν. Να είσαι αληθινός και δίκαιος. Μην κοροϊδέψεις κάποιον για να πετύχεις τα θέλω σου . Αυθεντικός, τίμιος και ειλικρινής!! Ελευθερία χωρίς καταπίεση, φτάνει να αγαπάς τους ανθρώπους. Δεν είναι παιχνίδια ότι και αν δείχνουν προς τα έξω. Δώστα όλα, όλα όσα μπορείς και στην τελική εσύ θα ξέρεις ότι προσπάθησες.

Συμβουλή: Ξεκίνησε βήμα – βήμα κάθε φορά. Μην προσπαθήσεις να τα φέρεις όλα τούμπα. Άρχισε από τα πιο απλά και μετά στα πιο σύνθετα.

Και να θυμάσαι να απολαμβάνεις τις επιλογές σου, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Σήμερα, αποφάσισα να γράψω κάτι, κάτι το οποίο ίσως το διαβάσουν, ίσως όχι! Ίσως είναι καλό, ίσως όχι. Το ‘κανα όμως!!! Βήμα πρώτο DONE.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Τα θέλω μου!!! Μόνο για μένα