Loading

Συνωμοσίες γύρω από την πτώση των Δίδυμων Πύργων!

9/11 (nine/eleven) όπως ονομάζεται και στην Αμερική, 11 Σεπτεμβρίου λοιπόν το 2001. Όλα θύμιζαν ταινία τρόμου.. δυστυχώς όμως ήταν πραγματικότητα. Αν και μικρή τότε, θυμάμαι αυτή την μέρα, καθότι στην τηλεόραση δεν έπαιζε τίποτα άλλο. Ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός, επικρατούσε το απόλυτο χάος, παρακολουθούσε το παγκόσμιο με κομμένη την ανάσα.

Μέχρι σήμερα, θεωρείται και είναι η μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση που έζησε ο πλανήτης, γεγονός το οποίο στιγμάτισε αναμφίβολα τον 21ο αιώνα.

Ήταν ένα γεγονός που σόκαρε τον κόσμο όλο, με πολλούς νεκρούς, τραυματίες, οικογένειες ξεκληρισμένες και κυρίως πολλά γιατί. Σιγά σιγά οι θεωρίες συνωμοσίας ολοένα και αυξάνονταν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το χτύπημα προκάλεσε ουκ ολίγες αλλαγές τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική ζωή μαζί και τις διεθνείς σχέσεις.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ..

Επίσημα, η τριπλή επίθεση αφορούσε 2 αεροσκάφη τα οποία προσέκρουσαν μέσα στους Δίδυμους Πύργους, σύμβολα Αμερικανικής ισχύος (Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου 1 &2) από αεροπειρατές οι οποίοι συνδέονταν με την Αλ Κάιντα και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, τρίτο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη στο Πεντάγωνο και τέταρτο αεροσκάφος το οποίο προσέκρουσε σε ακατοίκητη περιοχή στην Πενσιλβάνια.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν, κάποιες έχουν διαψευσθεί, κάποιες άλλες απλά αιωρούνται και είναι πραγματικά τόσες πολλές ωστόσο θα σας παρουσιάσω αυτές που μου έκαναν εντύπωση για διάφορους λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ

Όσον αφορά την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, υπάρχει μια θεωρία μιας ομάδας σπουδαίων μηχανικών από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκα που υποστήριξε ότι οι φωτιές που ξέσπασαν στα γραφεία, δεν θα κατάφερναν να προκαλέσουν και την κατάρρευση του. Αφορμή για την μελέτη αυτή ήταν οι θεωρίες ότι τα κτήρια είχαν καταστραφεί από εκρηκτικά τα οποία είχαν τοποθετηθεί εκεί πριν τη τρομοκρατική επίθεση.

ΚΤΗΡΙΟ 7

Μια άλλη θεωρία, που αφορά το κτίριο 7 (παράπλευρη απώλεια), το ψηλότερο μετά τους Δίδυμους Πύργους στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, το οποίο κατέρρευσε κάποιες ώρες μετά το χτύπημα. Η επίσημη αναφορά λέει ότι τα συντρίμμια του ουρανοξύστη που πήρε φωτιά, προκάλεσαν ακόμα περισσότερες πυρκαγιές και σαν αποτέλεσμα η συνολική θερμότητα, επέφερε την κατάρρευση του.

ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Συνεχίζοντας με την επίθεση στο Πεντάγωνο, πολλοί διερωτήθηκαν πώς ήταν εφικτό ένας «ερασιτέχνης/ αεροπειρατής» πιλότος να κατάφερε να το χειριστεί και να το χτυπήσει στα κεντρικά γραφεία ενός από τα πιο φυλασσόμενα κτήρια στον κόσμο. Οι ισχυρισμοί ήταν ότι το Πεντάγωνο δεν είχε χτυπηθεί από Boeing 757 αλλά από μικρό πύραυλο ή drone.
Όταν εν τέλει, επιβεβαιώθηκε ότι όντως η πτήση ΑΑ77 είχε χτυπήσει το Πεντάγωνο, κάποιοι -ίσως πιο ακραίοι- ισχυρίστηκαν ότι το χτύπημα ήταν σχέδιο από το ίδιο το Πεντάγωνο και όχι από τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.
Ωστόσο φωτογραφίες και βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως όντως υπήρχε το αεροσκάφος, όπως επίσης και οι σοροί των ανθρώπων που επέβαιναν σε αυτό, οι οποίες και ταυτοποιήθηκαν.

ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ

Όσον αφορά το χτύπημα στην Πενσυλβάνια, οι συνωμοσιολόγοι διερωτήθηκαν γιατί επέλεξαν ένα αρκετά μικρό χώρο να ρίξουν το αεροσκάφος και γιατί τα συντρίμμια δεν ήταν αρκετά ορατά.
Ωστόσο και πάλι, οι επίσημες φωτογραφίες αντίκρουσαν οποιεσδήποτε θεωρίες, καθότι δείχνουν τα συντρίμμια του και από αρχεία που δείχνουν ότι οι επιβάτες ξεσηκώθηκαν έναντι των αεροπειρατών και ότι αυτό προκάλεσε την συντριβή.

*ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ*

Η θεωρία που μου άρεσε περισσότερο όμως είναι ο ισχυρισμός κάποιων, μαζί και του John Lear βετεράνου πιλότου της Αμερικανικής Αεροπορίας ότι τα αεροσκάφη δεν ήταν αληθινά αλλά βλήματα που περιβάλλονταν από ολογράμματα τα οποία έμοιαζαν με αεροπλάνα αλλά δεν ήταν. Ωστόσο… έρχεται σε σύγκρουση με το ότι υπήρχαν νεκροί αλλά και τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

*FBI/ CIA*

Το άλλο στοιχείο που με προβληματίζει, είναι ότι το FBI όπως λένε, δεν είχε ενημερωθεί από την CIA για πληροφορίες που είχε όσον αφορά τρομοκρατικό χτύπημα. Ωστόσο, ίσως να ήταν ενήμεροι αλλά να μην ήθελαν να αντιδράσουν; Θεωρείται ότι η Αμερική είναι μπροστά σε όλα και κατέχει τις «καλύτερες» τεχνολογίες, μυστικές υπηρεσίες και δυνάμεις.
Πώς μπόρεσε να επικρατήσει τόσο πολύ χάος και να τους ξεφύγει μια τέτοια απειλή; ΑΝ ΚΑΙ …ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

*ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ*

Η NSA, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, στις 10 Σεπτεμβρίου είχε δεχθεί 2 μηνύματα από Αφγανιστάν και Σαουδική Αραβία. Το ένα έλεγε «Αύριο είναι η ώρα μηδέν» και το άλλο «Ο αγώνας ξεκινάει αύριο».
Ωστόσο, κανένα από τα μηνύματα δεν είχαν μεταφραστεί έγκαιρα. Σύμφωνα με το CNN, μεταφράστηκαν την επόμενη ημέρα, μετά από το χτύπημα.
Το οποίο είναι ύποπτο.. καθότι όταν έχεις ανοικτά μέτωπα ή φοβάσαι για κάτι σοβαρό σαν χώρα είναι στις προτεραιότητες σου να είσαι γενικότερα πιο προσεκτικός, πόσο μάλλον 2 μηνύματα μικρούς μήκους (ΑΡΑ το πιο πιθανό ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ) σε γλώσσα η οποία σίγουρα προέρχεται από την Ανατολή, καθότι μπορείς να το διακρίνεις από το αλφάβητο.

*ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ*

Μια άλλη θεωρία συνομοσιολόγων, που ομολογώ με τάραξε είναι ότι η επίθεση έγινε από μια ομάδα νεοσυντηρητικών Αμερικανών, ώστε να μπορεί να δοθεί αφορμή για εισβολή στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Ιράν. Και αυτό με κάνει να διερωτώμαι με τρόμο.. Όλα μπορούν να θυσιαστούν στο όνομα των κρατικών συμφερόντων; Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩ..ΠΟΙΑΣ;;

Οι ταυτοποιήσεις των σορών ήταν μια τραγική -όσον αφορά την ανθρώπινη υπόσταση-, δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία στην οποία βοήθησε αναμφίβολα η τεχνική του DNA.

Αναντίρρητα είναι ένα τραγικό γεγονός, με αρκετές επιθέσεις, πολλά στοιχεία αλλά και πολλά κενά. Σίγουρα όλο το όλο σκηνικό αφορά συμφέροντα των κυβερνήσεων τα οποία ΑΔΙΚΑ πληρώνει και ΠΑΝΤΑ ο απλός λαός. Το μόνο σίγουρο και έξυπνο είναι ότι …έχουν ειπωθεί τόσες πολλές θεωρίες, οι οποίες προκαλούν τόση σύγχυση στον καθένα που θα το ψάξει και εν τέλει δεν μπορεί κανείς να βρει ποιος πραγματικά έκανε τις επιθέσεις. Όσες πιο πολλές πληροφορίες, τόσο πιο πολύ το χάος που επικρατεί.

Και θα κλείσω με ένα quote που είχα διαβάσει «WHAT IF I TOLD YOU.. All presidents are only front-men to distract you from the people who really run the country». Ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του σκέψεις και να ασκήσει την δική του κριτική.

Βίντεο:

Πηγές:
youtube.com, news247.gr, pagenews.gr, reader.gr, mixanitouxronou.com.cy, iefimerida.gr


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: theatlantic.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Συνωμοσίες γύρω από την πτώση των Δίδυμων Πύργων!