Loading

Συνέντευξη με τον Νικόλα Ιωαννίδη!

svg9 Φεβρουαρίου, 2023ΠΡΟΣΩΠΑBeezdom

Τον έχουμε ξεχωρίσει για την ειλικρίνειά του, είτε κάνει τηλεόραση, είτε ποστάρει κάτι απλά στο στόρι του στο Instagram, είτε δίνει μία συνέντευξη, όπως σήμερα. Ο Νικόλας Ιωαννίδης, δε φοβάται να τσαλακωθεί, να αυτοσαρκαστεί… Δε φοβάται να πει τα βάλει με πολιτικούς μέσα από το προφίλ του, δε φοβάται να θυμώσει στον Πασχάλη (γάτος του) όταν του ξεσηκώνει όλο το σπίτι, δε φοβάται να εκνευριστεί που δεν έχασε κιλά ή να ντυθεί καρναβάλι άνευ λόγου και αιτίας για να περάσει ένα μήνυμα στο Instagram του. Ο Νικόλας… δε φοβάται να είναι ο εαυτός του.

Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και με τις απαντήσεις του στην συνέντευξη που μας παραχώρησε!


Του Γιάννη Παπουλή

1. Νικόλα, κατά καιρούς σε έχουμε δει να ασχολείσαι με διάφορους τομείς επαγγελματικά. Απ’ ότι φαίνεται είσαι ένας άνθρωπος που βαριέται εύκολα και αν ισχύει, τι είναι αυτό που σε γεμίζει περισσότερο τελικά;

Η αλήθεια είναι πως είμαι ένας άνθρωπος που βαριέται πολύ εύκολα, ναι. Αλλά στις δουλειές μου εργαζόμουν πάντα πολλά χρόνια. Απλά μπορεί να εξέλισσα τις ευκαιρίες που μου δίνονταν και γι’ αυτό και βρέθηκα ξαφνικά μπροστά από τα φώτα και όχι πίσω. Ευτυχώς είμαι επίσης σταθερός στα άτομα που αγαπώ και στις φιλίες μου -χαχαχα-.

2. Αν έπρεπε να βάλεις μία ιδιότητα στον Νικόλα, ποια θα ήταν αυτή;

Ιδιότητα? Χμ… μια ωραία ερώτηση που και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να την απαντήσω εδώ και καιρό! Καταπιάνομαι αν θέλεις πάντα με την εκάστοτε περίοδο, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου σίγουρα θα ήθελα να εξασκώ το επάγγελμα του παρουσιαστή.

3. Για ποιο απ’ όλα τα πράγματα που έκανες στη ζωή σου είσαι περισσότερο περήφανος, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά;

Για όλα τα πράγματα που έκανα, είμαι περήφανος. Ούτε πτυχία έχω μιας και τελείωσα απλά το Λύκειο, ούτε και οικονομική βοήθεια από την οικογένεια μου για να μπορέσω να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Ο Θεός όμως μου γέμισε τον δρόμο με ευκαιρίες και εγώ απλά τις αξιοποιούσα. Περήφανος όμως είμαι ιδιαίτερα για την εκπομπή μου “Success Story”, όπου αλλάξαμε τη ζωή 26 ανθρώπων.

4. Θα θέλαμε να έχουμε την άποψή σου πάνω στα γεγονότα που συγκλονίζουν την Ελλάδα στο χώρο του θεάτρου. Πιστεύεις ότι αυτά συμβαίνουν και στην Κύπρο και απλώς ακόμη να ανοίξουν τόσα στόματα;

Δυστυχώς ή ευτυχώς σε όλους τους τομείς υπάρχουν τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα. Και ναι, φυσικά και γίνονται και στην Κύπρο μας. Άλλωστε υπάρχουν και καταγγελίες αυτή την στιγμή που μιλάμε. Και χαίρομαι επιτέλους που ξεκίνησε όλο αυτό για να δοθεί ένα τέλος κάποια στιγμή, αλλά και να προκύψει ένα μέλλον πιο καθαρό για τους νέους μας.

5. Παρακολουθώντας το Instagram σου, έχουμε σχηματίσει την εικόνα ενός ανθρώπου με χιούμορ, που τσαλακώνεται και δεν διστάζει να πει αλήθειες. Ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος Νικόλας Ιωαννίδης; Είσαι όντως αυτό που δείχνεις στα social;

Νομίζω πιο αληθινό άτομο από εμένα στο Instagram δεν θα δεις. Είμαι καλά; Θα το δεις. Δεν είμαι καλά; Πάλι θα το δεις. Έχω προβληματισμούς; Θα τους μοιραστώ με τους followers  μου. Και αν πρόσεξες είμαι ο μόνος που ασχολούμαι με τα καθημερινά γεγονότα που πλήττουν το νησί μας. Οι υπόλοιποι επιμένουν ακόμη να μας δείχνουν κρέμες ημέρας και τσάντες επώνυμες.

6. Πες μας πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου τα επόμενα 5 χρόνια.

Σε 5 χρόνια θα ήθελα καταρχάς να είμαστε ελεύθεροι, από όλες τις απόψεις, ως άνθρωποι αλλά και ως χώρα (κάτι που δεν θα γίνει σύντομα πιστεύω) και να έχω ένα μικρό κατάστημα με μικρό-έπιπλα και πράγματα για το σπίτι. Θα ήθελα επίσης να είχα ένα μικρό σπιτάκι με αυλή, γεμάτη λεμονιές και γιασεμί αλλά επειδή στην Κύπρο, μας κυβερνούν οι τράπεζες δεν θα μπορέσω μάλλον να το αποκτήσω…


Νικόλα σε ευχαριστούμε για το χρόνο και τις τόσο ειλικρινείς απαντήσεις σου!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφιών: Instagram @nicolasioannides

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Συνέντευξη με τον Νικόλα Ιωαννίδη!