Loading

Συγκοινωνούντα δοχεία..

Όσος καιρός κι αν περάσει, τίποτα δεν θα μπορέσει να καταφέρει να σπάσει αυτό που μας έχει δέσει, η αγάπη μας θα’ ναι η μόνη που τόσο θα διαρκέσει, γιατί σου λέω μας ενώνει μια ιδιόμορφη σχέση.

Μια σχέση που όσα χρόνια και να περάσουν, η ένταση της ποτέ δε θα μειωθεί, μαζί είτε χώρια. Το χρώμα της ποτέ δε θα ξεθωριάσει και το άρωμά της πάντα θα αναδίδεται εις τον αιώνα των αιώνων, αμήν.

Χτυπάς εσύ μα πονάω και εγώ , οι δύο καρδιές μας σαν μια, μοιάζουμε να’ μαστε εμείς σαν δυο συγκοινωνούντα δοχεία. Ο πόνος πια δεν είναι ο ίδιος με πριν, τώρα έχεις εμένα πλάι σου. Ο πόνος γίνεται θρύψαλα για να χωρέσει στις καρδιές και των δυό μας. Πονάω και εγώ σαν εσένα.. Δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε μόνο τη χαρά. Τώρα πια όλα τα συναισθήματα είναι αμοιβαία , όπως είναι και η αγάπη μας. Είμαστε ένα πείραμα χημείας. Δεν μπορεί ο καθένας να κλειστεί στο δοχείο του, επικοινωνούμε. Μοιάζουμε πράγματι σαν να είμαστε συγκοινωνούντα δοχεία. Η καλύτερη χημεία είναι η δική μας.

pinterest.com

Ζω ό,τι βιώνεις, τρέμω αν κρυώνεις. Ό,τι κι αν νιώσεις πλέον το βιώνω πιο έντονα. Τρέμεις και κρυώνω. Φοβάσαι, φοβάμαι. Αγχώνεσαι, κι εγώ μαζί σου. Χαίρεσαι, το ίδιο κι εγώ. Όλα είναι υπέροχα κοντά σου, ακόμη και το κρύο, ακόμη κι ο φόβος. Δεν με αφορά τίποτα άλλο εκτός από την αγάπη αυτή.

Πόσο μου μοιάζεις, με συμπληρώνεις. Δεν είμαστε όμοιοι αλλά πόσο πολύ μοιάζουμε. Μοιάζουμε τόσο πολύ, που καταλαβαίνω πόσο με συμπληρώνεις. Έχω και τις ατέλειες μου γι’ αυτό με συμπληρώνεις.

Κλαις σαν δακρύσω, σπας σα ραγίσω.

Βρίσκομαι εκεί που η καρδιά μου χτυπά πιο γρήγορα και φοβάται μην σε αποχωριστεί. Ζεις μέσα μου και είμαι ευτυχισμένη για όλα όσα καταφέραμε μαζί, για όλες τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε και θα περάσουμε πολλές ακόμη στο κοντινό αλλά και μακρινό μέλλον .

Σ’ ευχαριστώ που ομορφαίνεις τον κόσμο μου. Που κάθε μας στιγμή είναι η αγαπημένη μου, γιατί είσαι εσύ και την ομορφαίνεις με το δικό σου τρόπο. Είναι όμορφο που με νοιάζεσαι και με φροντίζεις. Ξαφνικά η ζωή μου άλλαξε χρώμα ήρθες εσύ και έβαλες τη δική σου πινελιά. Μα δεν έκανα λάθος που σε διάλεξα, γιατί τα λάθη τα αναγνωρίζει η λογική και μετά η καρδιά. Εγώ ακούω πρώτα την καρδιά. Αν είναι έτσι  τότε αυτό το μεταξύ μας δε θα είναι ποτέ λάθος!

Σου αξίζει κάθε λεπτό ευτυχίας και δε θα σταματήσω να στο λέω. Το χαμόγελο σου μου φτιάχνει κάθε πρωινό. Κάθε γυναίκα εξάλλου πιστεύω πως αν σε είχε θα ήταν τυχερή από πολλές οπτικές. Είσαι ένας στους πολλούς που δε θα άλλαζα. Σ’αγαπώ για πάντα !

pinterest.com

Κι αν έλθουν δύσκολες ώρες και βρεθούμε σ’ άσχημη θέση, ο πόνος θα μας πεισμώσει και πιο πολύ θα μας δέσει.

Δε φοβάμαι τα δύσκολα. Κι ας έρθουν φουρτούνες και κύματα, εγώ θα είμαι εκεί παντοτινά για σένα. Η αγάπη τα δύσκολα δεν τα φοβάται.

Αν κάθε φορά που η ευτυχία μας προσθέτει μια σταγόνα στο δοχείο, τότε μάλλον πολύ σύντομα θα ξεχειλίσει από αγάπη. Τα δικά μας μοναδικά συγκοινωνούντα δοχεία..

https://www.youtube.com/watch?v=H-vj_pyY9qY

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: fwords.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Συγκοινωνούντα δοχεία..