Loading

Super Kikii: «Ο μπαμπάς μου με έβαζε να του φέρνω κόκαλα από το κοιμητήριο», η συνέντευξη της στον Κοψιάλη.

Στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη εμφανίστηκε η Super Kiki με την Ρενέ Στυλιάρα, για να μιλήσουν για το βιβλίο-βιογραφία που έγραψε η Ρενέ για την Κική, με τίτλο «Το χρυσό εισιτήριο».

 Μέσα σε αυτό το βιβλίο η Κική εμφανίζεται ως «Φίλιππος», μιας και δεν χρησιμοποίησαν τα πραγματικά ονόματα. Συγκεκριμένα, με την Ρενέ πέρασαν μήνες μαζί μέχρι να της πει όλες τις ιστορίες που έζησε. Από την φυλακή, τα ναρκωτικά, την απεξάρτηση, μέχρι και την σχέση με τον πατέρα της.

 Η Ρενέ δήλωσε ότι για να μπορέσει να γράψει το βιβλίο, έφυγε στο εξωτερικό για αρκετό διάστημα διότι ήθελε να πάρει μια απόσταση από όλα αυτά που της διηγήθηκε η Κική.   

Χρήση ναρκωτικών

 Η Κική δήλωσε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών πρώτη φορά, όταν ήταν 13 χρονών. Έγινε όμως πιο έντονο στα 15,16 της όπου ανέφερε ότι έκανε με τρέλα χρήση. «Άφηνα την ψυχή μου εκει».

 Όταν ρωτήθηκε αν η χρήση της άφησε κάποιο «κουσούρι», αποκάλυψε ότι έχει αρκετά συχνά απώλειες μνήμης και έχουν επηρεαστεί τα μάτια της. Δυσκολεύεται με τα χρώματα και τους φωτισμούς.

 Κατά την διάρκεια της χρήσης, ένιωθε ότι εάν άλλαζε θέση στο οποιοδήποτε μέρος που βρισκόταν, ακόμα και σε ένα συγκεκριμένο πλακάκι, τότε θα πάθαινε κάτι κακό. Επομένως έμενε ώρες στο ίδιο σημείο. «Ευτυχώς εγώ δεν έκανα θεωρίες συνομωσίας, πολλοί το έκαναν».

Φυλακή

 Κάτι που έκανε εντύπωση και στην Ρενέ όταν έγραφε το βιβλίο, είναι ότι η Κική δεν ήθελε να βγει από την φυλακή. Δήλωσε ότι δεν της αρέσουν οι αλλαγές και όταν έμαθε ότι αποφυλακίζεται τρελάθηκε. «Είχα φτιάξει το σπιτικό μου εκεί πέρα». Για αυτό πλέον δεν κάνει πολλές αλλαγές, ακόμα και αν κάπου δεν περνάει καλά, θα μείνει μέχρι να μην αντέχει.

Απεξάρτηση

 Στο ΚΕΘΕΑ, (Κέντρο Αποθεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) έμεινε 7 χρόνια αντί για 4,5 που είχαν σκοπό να μείνει. Όλοι ήθελαν να «θεραπευτούν» νωρίς για να φύγουν, αφού δεν άντεχαν ούτε το γεγονός ότι ήταν εσώκλειστοι. Δήλωσε ότι φοβόταν να φύγει διότι ένιωθε ασφάλεια στο μέρος αυτό.

Σχέση με τον πατέρα της

 Ο πατέρας της Κικής, δεν ήθελε κόρη. Οπότε όταν ανακάλυψε ότι το παιδί του είναι κόρη είχε αποφασίσει να την σκληραγωγήσει έτσι ώστε να έχει την «δύναμη ενός άντρα». Μέσα στις πολλές «δοκιμασίες» που την έβαζε, της έλεγε να πηγαίνει στο κοιμητήριο το βράδυ και να του φέρνει κόκαλα, από έναν συγκεκριμένο χώρο που τα έχουν αποθηκευμένα στο κοιμητήριο της Χίου. Έπειτα, αφού τα έβλεπε ο πατέρας της, έπρεπε η ίδια να πάει ξανά πίσω και να τα βάλει στην θέση τους. «Όλη την διαδρομή την έκανα με κλειστά μάτια».

 Επίσης δήλωσε ότι τον είχε δει χτυπάει άγρια τον γιό της καινούργιας του συντρόφου, διότι τον έπιασε να φοράει φόρεμα. Και από τότε δεν είδε ξανά αυτό το παιδί η Κική και ας του είχε αδυναμία, δεν ξέρει που βρίσκεται.

Η συνέντευξη:


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: ytimg.com

ΜΥΡΙΑΝΘΗ ΠΑΤΣΙΚΑ

Ξέρετε τις λεγόμενες "comfort σειρές"; Οι σειρές στο Netflix που μας κάνουν να ξεχνιόμαστε; Ε λοιπόν εγώ, είμαι εδώ για να τις αντικαταστήσω. Είμαι ο comfort άνθρωπος σου, για τις στιγμές που δεν θα προλαβαίνεις να δεις την σειρά σου. Θα ξεχνιόμαστε μαζί! (Ελπίζω)

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Super Kikii: «Ο μπαμπάς μου με έβαζε να του φέρνω κόκαλα από το κοιμητήριο», η συνέντευξη της στον Κοψιάλη.