Loading

Στον αργοπορημένο μου πρίγκιπα!

Είναι γεγονός πως όλες περιμένουν τον μικρό τους πρίγκιπα.  Τον άντρα των ονείρων τους, τον ιδανικό τους. Αρχικά, κάνουν ένα πλάνο με το πώς τον θέλουν εξωτερικά και έπειτα, προσαρμόζουν μια περίπτωση πλησίον τους ατόμου, που έχουν υπόψη από το περιβάλλον τους, με αυτού του τύπου τα χαρακτηριστικά στοιχεία στην εμφάνιση, βαφτίζοντας τον, τον πρίγκιπα τους και συνεπώς, τον wanna-bee γκόμενο!  Άλλες λένε – εγώ τον θέλω ξανθό, ψηλό, γαλανομάτη… άλλες λένε- εγώ την βρίσκω με τους μελαχρινούς με μούσι… και άλλες εστιάζουν σε άλλα επιμέρους χαρακτηριστικά – τα φετίχ τα λεγόμενα – και λένε – εγώ γουστάρω να έχει φλέβες, να είναι κουστουμάτος, να έχει κοιλιακούς, να έχει κοιλίτσα, καρωτίδα κ.τ.λ. 

Κάνοντας όμως όλες αυτές τις σκέψεις, καταλήγουν στο να δημιουργούν μια λίστα και να βάζουν τικ στα στοιχεία που κάποιος άντρας συγκεντρώνει και Χ σε αυτά που του λείπουν, ενώ αποκλείουν μια άλλη μερίδα αντρών που δεν συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία, αλλά άλλα, που πάλι θα κρίνονταν ως καλές περιπτώσεις.

 Έτσι, αντί να εστιάσουν στο να εντοπίσουν τα θετικά στοιχεία κάθε περίπτωσης εστιάζουν σε αυτά που λείπουν.  Τείνουν να μην εκτιμούν τον άλλον ως ψυχοσωματική οντότητα, με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του και να αποζητούν το «ΤΕΛΕΙΟ» σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα, σταθμά και πρότυπα. 

Το φαινόμενο αυτό βέβαια, με λύπη μου παρατηρώ και διαπιστώνω, ότι εντοπίζεται και στο αντρικό φύλο.   Οι άντρες σήμερα, ομοίως με την πλειοψηφία των γυναικών, αποζητούν μια Barbee style γυναίκα ή μια εφάμιλλη της Megan Fox.

Αγαπητοί Κυπραίοι και Κυπραίες, ΕΙΧΕΝ ΤΖΙΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΚΟΝ ΣΑΣ Brad Pitt τζιαι Angelina Jolie? 

Πε τε μου γιατί αρχίζω να διερωτώμαι αν κάνω σωστή αξιολόγηση και κρίση των πραμάτων από τα τόσα κουφά που ακούω….             

Καταρχάς, σας έχω νέα.  Δεν είσαστε ούτε εσείς οι ίδιοι, οι τοπ, πανέξυπνοι, πανέμορφοι και πνευματώδεις τύποι για να αποζητάτε και να ελπίζετε ότι μια μέρα θα βρείτε το τέλειο…. Όχι μόνο εσείς – μην το παίρνετε προσωπικά -, αλλά κανένας μας! 

Σίγουρα, είναι δικαίωμα του καθενός να ψάχνει για το καλύτερο, αλλά το καλύτερο ΔΥΝΑΤΟ, όχι το άπιαστο!  Ωστόσο, πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και τις πραγματικότητες! 

Τι είμαστε εμείς για να θέλουμε το extra ordinary?!?  ….KAΤΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΠΠΑ ΧΑΜΕ, ώσπου εν ώρα, γιατί αφενός, οι ευκαιρίες δεν εμφανίζονται κάθε μέρα μπροστά μας και ο χρόνος κυλά – συνήθως εναντίον μας – και αφετέρου προσγειωθείτε, γιατί μια μέρα θα είναι απότομη η προσγείωση!

Μάθετε να εκτιμάτε τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας, αν σε γενικές γραμμές σας καλύπτει – ικανοποιεί και μην αποζητάτε το άπιαστο, διότι θα χάσετε και τα αυγά και τα καλάθια.  Σας ελκύει γενικά;  Επικοινωνείτε σε σημαντικό βαθμό;  Τη βρίσκετε μαζί του;  Σας γεμίζει ως άτομο;  

Ωραία. Τι άλλο θέλετε;;;; 

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Στον αργοπορημένο μου πρίγκιπα!