Φυσικά ήταν αναμενόμενο να γράψω ένα άρθρο για τον Wentworth Miller, αφού είναι το νούμερο δύο στην λίστα με τις τοπ αναζητήσεις μου στο google (το νούμερο ένα είναι το prison break-και αυτό αναμενόμενο).

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Τον γνωρίσαμε μέσω αυτής της σειράς και μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο χαρακτήρας του, η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, το χαμηλό προφίλ του και οι δυνατότητες του στην υποκριτική. Όταν πρωτοείδα τη σειρά, θέλησα να τον ψάξω περισσότερο και να μάθω τι βρίσκεται πραγματικά πίσω από τον φανταστικό χαρακτήρα Michael Scofield και αυτά που βρήκα με έκαναν να τον εκτιμήσω ακόμα περισσότερο και να τον θεωρώ πλέον ως πρότυπο για εμένα.

Η δημοσιότητα του, του έφερε ως «συνέπεια» κάτι το οποίο σιχαίνεται. Να μιλάει για το παρελθόν του και για τις σκοτεινές καταστάσεις που έχει περάσει. Όμως βρήκε το θάρρος και το έκανε και γι’ αυτό τον θαυμάζω! Από μικρός πάλευε με την κατάθλιψη.

«Η κατάθλιψη μου στοίχισε χρόνο, ευκαιρίες, σχέσεις και χίλιες νύχτες αϋπνίας» δήλωσε. Δεν μπορούσα να γράψω αυτό το άρθρο δίχως να έχω δει (για 10η φορά) την γνωστή ομιλία που έδωσε για το Human Rights Campaign.  

 Σε αυτή την ομιλία μίλησε περιληπτικά σχεδόν για τα πάντα στην ζωή του. Ξεκίνησε λέγοντας ότι δεν γεννήθηκε στην Αμερική, δεν ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη θρησκεία, οι γονείς του είναι από διαφορετικές χώρες και τέλος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Συνέχισε περιγράφοντας μας πως μεγάλωσε και γιατί τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα. Του ήταν δύσκολο να φανταστεί τον εαυτό του σε μια ομάδα, σε μια κοινωνία και γενικά σε ένα σύνολο, αφού θεωρούσε ότι δεν ταίριαζε πουθενά. Δήλωσε ότι μεγάλωσε επιβιώνοντας και ο στόχος του ήταν απλά να περνάει η κάθε μέρα του ομαλά. Δεν πίστευε ότι υπάρχει το «εμείς», δεν πίστευε ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και δεν πίστευε ότι μπορούσε κάποιος να τον σώσει.

Αυτό το αίσθημα τον ακολουθούσε μέχρι και τα 30 του, όπου είχε ήδη αναπτύξει μια καριέρα. Όλα αυτά τα ένιωθε διότι έκρυβε ποιος πραγματικά ήταν, κρυβόταν πίσω από έναν άλλον εαυτό και προσπαθούσε να τα κάνει όλα σωστά.

Επί χρόνια έκρυβε την ταυτότητα του, την σεξουαλικότητα του διότι ένιωθε φόβο και θυμό. Ένιωθε ακόμα και εγωιστής διότι σκεφτόταν ότι κάποιος εκεί έξω τον έχει σαν πρότυπο αλλά αυτός κρυβόταν πίσω από κάτι ψεύτικο. Προσπάθησε να πάρει θάρρος από την σκέψη ότι μπορεί να γίνει παράδειγμα προς άτομα που νιώθουν το ίδιο, αλλά αυτό δεν βοήθησε.

Πρώτη φορά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στα 15 του. Δήλωσε ότι δεν θυμάται πολλά από αυτή την εμπειρία, μόνο το ότι μετά από δύο μέρες πήγαινε κανονικά σχολείο λες και δεν συνέβηκε τίποτα. Τον ρωτούσαν αν το έκανε μόνο και μόνο για να δείξει ότι θέλει βοήθεια αλλά είπε «You only cry for help if theres help to cry for. Το μόνο που ήθελε ήταν να σταματήσει την ζωή του.

Το 2010 πάλεψε ξανά με την κατάθλιψη, αυτή την φορά όμως είχε ως συνέπεια να καταστρέψει το σώμα του, αφού βρήκε «καταφύγιο» στο φαγητό. Ο κόσμος, φυσικά, δεν ήξερε τι περνούσε και για αυτό του έκαναν bullying στο διαδίκτυο.

https://assets.rebelmouse.io/eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJpbWFnZSI6Imh0dHBzOi8vYXNzZXRzLnJibC5tcy8xOTg1MDMwNi9vcmlnaW4uanBnIiwiZXhwaXJlc19hdCI6MTY1ODY2ODg4MH0.gle6SrQEykNffYxBxDI3gxwfDKVdbYxCfr7eR7BVFDI/img.jpg?width=980

assets.rebelmouse.io

 Για ακόμα μια φορά όμως βρήκε το θάρρος και μίλησε.

https://pics.me.me/the-lad-bible-wentworth-miller-2-hrs-actoridirector-886-802-likes-52005689.png

pics.me.me

 Παρόλα όσα πέρασε, βρήκε την δύναμη να ζητήσει βοήθεια και να βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είναι πρότυπο για εμάς, δυστυχώς όμως τα σημερινά πρότυπα είναι διαφορετικά. Πέρασε από τόσα σκοτάδια και όμως τα κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να μιλήσει για αυτά που πιστεύει χωρίς δράμα και χωρίς να παρακαλάει για δημοσιότητα και προσοχή. Και για μένα αυτό είναι το παράδειγμα που αν το ακολουθήσουμε, θα πάμε μπροστά.

https://quoteparrot.com/images/quote/i-didnt-come-to-hollywood-to-get-on-magazine-covers-or-start-my-porsche-collection-or-to-enjoy-that-kind-of-lifestyle-to-go-to-the-right-parties-and-meet-the-right-people-264258.jpg

quoteparrot.com

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: chinadaily.com.cn

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
12
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!