Η σειρά του Squid Game είναι μια πρωτότυπη παραγωγή η οποία δίχασε τους κριτικούς όσον αφορά την ιστορία που παρουσίαζε. Παρόλα αυτά φαίνεται να την είδαν περισσότερα άτομα από κάθε άλλη σειρά στην πλατφόρμα του Netflix. Εσύ λοιπόν πόσο φαν αυτής της σειράς είσαι; Κάνε το παρακάτω quiz για να ανακαλύψεις!

 1. 1 Πότε είναι τα γενέθλια του πρωταγωνιστή Seong Gi-hun;

  1. Α.26/08
  2. Β.26/04
  3. Γ.26/05
  Correct!
  Wrong!

  Η σωστή ημερομηνία γενεθλίων είναι 26/04 και μπορούμε να το δούμε όταν ο ηθοποιός προσπαθεί να βρει τον κωδικό της κάρτας της μητέρας του με σκοπό να πάρει λεφτά για τον τζόγο στον οποίο αναμιγνυόταν.

 2. 2 Τι νούμερο έχει ο Cho Sang-woo στο παιχνίδι;

  1. Α.218
  2. Β.456
  3. Γ.069
  Correct!
  Wrong!

  Ο παιδικός φίλος του πρωταγωνιστή είναι ένα από τα άτομα που μπήκαν ιδιαίτερα εύκολα στο παιχνίδι και για αυτό και έχει από τους πιο μικρούς αριθμούς στην φανέλα του.

 3. 3 Πόσοι παίκτες πέθαναν στο πρώτο παιχνίδι;

  1. Α.155
  2. Β.55
  3. Γ.255
  Correct!
  Wrong!

  Το πρώτο παιχνίδι ήταν μια προσαρμογή για τους παίκτες καθώς δεν πίστευαν ότι πέθαιναν στα αλήθεια οι συμπαίκτες τους και αυτό προκάλεσε ιδιαίτερο πανικό για αυτό και πέθαναν τόσοι πολλοί.

 4. 4 Ποιο σχήμα δεν υπάρχει στις μάσκες του προσωπικού;

  1. Α. τρίγωνο
  2. Β. σταυρός
  3. Γ. κύκλος
  Correct!
  Wrong!

  Όπως είδαμε στην σειρά οι φρουροί είχαν ορισμένα σύμβολα στις μάσκες τους τα οποία χαρακτήριζαν και την ιεραρχία τους. Υπήρχε ο κύκλος, το τετράγωνο και το τρίγωνο.

 5. 5 Πόση ώρα έχουν στην διάθεση τους οι φρουροί για να ετοιμαστούν το πρωί;

  1. Α.05 λεπτά
  2. Β.15 λεπτά
  3. Γ.10 λεπτά
  Correct!
  Wrong!

  Οι φρουροί είχαν συγκεκριμένο δωμάτιο στο οποίο έπρεπε να κοιμούνται και να περνούν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενώ είχαν μόνο 10 λεπτά να ετοιμαστούν και να παρουσιαστούν έξω από την πόρτα τους.

 6. 6 Γιατί δίνεται ειδική μεταχείριση στον διαγωνιζόμενο με τον αριθμό 111;

  1. Α. Είναι ο ιδιόκτητης του παιχνιδιού
  2. Β. Είναι γιατρός
  3. Γ. Είναι ένας από τους φρουρούς
  Correct!
  Wrong!

  Ο παίκτης με τον αριθμό 111 είχε τον ρόλο του γιατρού, καθώς οι φρουροί είχαν δημιουργήσει μια παράνομη ενέργεια κατά την οποία πουλούσαν τα όργανα των παικτών που είχαν πεθάνει ακόμα. Ο παίκτης με αντάλλαγμα πληροφορίες για τα παιχνίδια έκανε τις εγχειρίσεις.

 7. 7 Ποιο είναι το ιδιαίτερο παιχνίδι που παίζουν στο 4ο επεισόδιο;

  1. Α. Tug of War
  2. Β. Marbles
  3. Γ. Glass Bridge
  Correct!
  Wrong!

  Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς οι παίκτες καλούνται να χωριστούν σε ομάδες και να παίξουν εναντίον άλλων ομάδων με σκοπό όποιος νικήσει να επιβιώσει. Το παιχνίδι που παίζουν είναι εκείνο με το σχοινί στο οποίο όποια ομάδα καταφέρει να ρίξει την άλλη ομάδα κερδίζει.

 8. 8 Από ποια χώρα είναι ο Αλί;

  1. Α. Πακιστάν
  2. Β. Ισραήλ
  3. Γ. Ινδία
  Correct!
  Wrong!

  Ο Αλί αναφέρει ότι προέρχεται από το Πακιστάν όταν έρχεται πιο κοντά με τους άλλους παίκτες και αρχίζει να τους εμπιστεύεται παραπάνω.

 9. 9 Πότε έλαβε χώρα το πρώτο Squid Game;

  1. Α.2000
  2. Β.1988
  3. Γ.1998
  Correct!
  Wrong!

  Όπως ανακαλύπτει ο αστυνομικός ο οποίος καταφέρνει να περάσει στο νησί και να δει από παρασκηνιακά τι συμβαίνει και τι είδος είναι αυτό το παιχνίδι αλλά και ψάχνοντας για τον αδερφό του ανακαλύπτει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Όπως αναφέρεται στους φακέλους που ανακαλύπτει σε ένα γραφείο το πρώτο παιχνίδι έγινε το 1988.

 10. 10 Τι σχήμα είχε το τραπέζι στο οποίο δείπνησαν οι τρεις παίκτες στο 8ο επεισόδιο;

  1. Α. Κύκλος
  2. Β. Σταυρός
  3. Γ. Τρίγωνο
  Correct!
  Wrong!

  Οι τρεις τελευταίοι παίκτες που μένουν έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν όλοι μαζί με σκοπό να έχουν την δύναμη για το τελευταίο παιχνίδι αλλά και με σκοπό να τους αφήσουν από ένα μαχαίρι για να δημιουργήσουν διαμάχες μεταξύ τους. Το σχήμα του τραπεζιού ήταν τρίγωνο και έτσι όλοι μπορούσαν να δουν τους άλλους.

QUIZ - Πόσο fan του Squid Game είσαι;

Created on
 1. Quiz result
  You scored
  Correct!
  Share Your Result
 2. Quiz result

  You scored
  Correct!

  Αν βρήκες μόνο 1-3 ερωτήσεις τότε ίσως δεν είσαι και τόσο μεγάλος φαν της σειράς ή μπορεί και να σε πήρε ο ύπνος και να μην πρόσεξες καλά τις πιο κρίσιμες σκηνές. Ίσως χρειάζεσαι ένα φρεσκάρισμα μέχρι να βγει και η 2η σεζόν.

  Share Your Result
 3. Quiz result

  You scored
  Correct!

  Σίγουρα σου άρεσε πολύ η σειρά και ήσουν από εκείνους που πρόσεχε αρκετά και απόλαυσε την σειρά, ίσως όμως να χρειάζεται να ξανά δεις τα επεισόδια για να θυμηθείς τις λεπτομέρειες.

  Share Your Result
 4. Quiz result

  You scored
  Correct!

  Είμαι σίγουρη ότι ήσουν από τους πιο φανατικούς οπαδούς της σειράς και σίγουρα την είδες μέσα σε μια μέρα. Όπως και εσύ έτσι και εμείς ανυπομονούμε για την 2η σεζόν και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μοναδική!!!

  Share Your Result

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!