Ρούλα Κορομηλά! Ένα όνομα που φέρνει αμέσως στο μυαλό μας πολλές επιτυχημένες εκπομπές τις οποίες παρουσίαζε. Εκπομπές που της «ταίριαζαν γάντι» και που πραγματικά άφησε το σημάδι της σε όλες κάνοντας μας να αντιστοιχούμε το όνομα της με την κάθε μια από αυτές. Μια καταξιωμένη προσωπικότητα που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις οθόνες μας από το 1989 μέχρι και το 2016!

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

 Άρχισε δουλεύοντας ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση στα μέσα της δεκαετίας του 80. Το ταλέντο της όμως δεν άργησε να την σπρώξει σε αυτό που μπορούσε να κάνει καλύτερα από οποιανδήποτε κι έτσι πολύ σύντομα ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια.

Το 1991 συνεργάστηκε με τον Αντ1 παρουσιάζοντας τον «Πρωινό Καφέ», μπαίνοντας στο σπίτι κάθε Ελληνίδας νοικοκυράς κάθε πρωί.  Η μεγάλη της επιτυχία δεν άφηνε άλλα περιθώρια στον ΑΝΤ1 στο να επιλέξει κάποια άλλη για να ενισχύσει τη βραδινή του ζώνη κι έτσι η Ρούλα επιλέχθηκε ως παρουσιάστρια για το πρώτο σόου της Ελληνικής τηλεόρασης «Ciao ANT1» .

Το 1994 κάνει τη μεγάλη μεταγραφή για το MEGA, όπου παρουσιάζει ίσως την πιο πετυχημένη βραδινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Μπράβο»!

trikalaidees.gr

Το 2001 και στο κανάλι Alpha, πλέον, παρουσιάζει την πρώτη πρωινή εκπομπή αυτού του καναλιού «Έντεκα και κάτι» που διαρκεί τρεις ολόκληρες σεζόν, ενώ στη συνέχεια για 2 χρόνια την παρακολουθήσαμε στο Star στην πρωινή εκπομπή «Ολέ».

Μετά από απουσία ενός χρόνου από την ελληνική τηλεόραση, η Ρούλα επανέρχεται στον Alpha ως υπεύθυνη ψυχαγωγικών προγραμμάτων! Μετά από τόσα χρόνια σερί επιτυχιών, ίσως δεν υπήρχε πιο κατάλληλο άτομο για μια τέτοια θέση.

Έπειτα από 14 χρόνια έκανε μια επιστροφή στο Μega. Την θαυμάσαμε σε κριτική επιτροπή στο Just the two of us αλλά και ως παρουσιάστρια στο «Μπράβο Ρούλα».

Την προσωπική της ζωή προσπάθησε αρκετά να την κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας.  Το 1988 παντρεύτηκε τον Πάνο Μιχαλόπουλο με τον οποίο, όμως, πήρε διαζύγιο 2 χρόνια αργότερα. Οι αρχές της δεκαετίας του 2000 την βρήκαν στο πλευρό του γνωστού μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού. Ο γάμος τους διήρκησε 7 χρόνια. Επίσης, είχε σχέση με τον γνωστό Ιταλό σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι.

tsekouratoi.gr

Δυστυχώς το όνειρο της Ρούλας Κορομηλά να γίνει μητέρα, δεν έγινε πραγματικότητα.  Η ίδια εξομολογήθηκε ότι πριν χρόνια μπήκε σε μια ιδιαίτερη διαδικασία προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, οι οποίες ξεπέρασαν τις δέκα, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει παιδί, ενώ κάποια στιγμή, ταλαιπωρήθηκε από μια μορφή αυτοάνοσου νοσήματος. Δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να μείνει έγκυος. Η ίδια δήλωσε ότι «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό που μου συνέβη, ήταν μια δραματική εμπειρία για μένα».

 Η απουσία της από τις οθόνες μας τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα αισθητή. Συγκεκριμένα από το 2016 και μετά η Ρούλα, αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Χωρίς όμως να απέχει από τα social media στα οποία είναι αρκετά δραστήρια.

Η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί σήμα κατατεθέν στην ελληνική τηλεόραση. Έχει αφήσει τα δικά της σημάδια σε ό,τι έχει κάνει! Ακόμα και τώρα που απουσιάζει, στο άκουσμα και μόνο του ονόματος της όλες της οι επιτυχίες περνάνε από το μυαλό μας. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που κάποιοι την χαρακτηρίζουν ως εθνική παρουσιάστρια!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: dailymedia.com.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!