Όσο περνάνε τα χρόνια, οι «μεγάλες» συνεργασίες στις πίστες ολοένα και σπανίζουν. Πες το ξέφτισμα της ελληνικής μουσικής, πες το «τέλος μιας δοξασμένης εποχής», πες το τέλος της μουσικής γενικά, πάντως όπως και να το κάνουμε οι συνεργασίες ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα είναι πλέον δυσεύρετες και σπάνιες!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Στο παρελθόν όμως πολλές ήταν οι φορές που τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ένωσαν τις φωνές τους δίνοντας μας με ένα απίθανο αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε ποιες συνεργασίες άφησαν ιστορία στην ελληνική μουσική και αυτές που θα τις θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα!

Νο.1 : Αντώνης Ρέμος- Έλενα Παπαρίζου

Δυο  αγαπημένοι τραγουδιστές  ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν στην ίδια σκηνή  αρκετές φορές . Μάλιστα οι δυο καλλιτέχνες εκτός από τις δικές τους εμφανίσεις στην ίδια σκηνή εμφανίζονται και με την Νατάσα Θεοδωρίδου δημιουργώντας κάθε φορά χαμό.

24sports.com.cy

Νο.2 Χάρις Αλεξίου- Γιάννης Κότσιρας

        Ο Γιάννης Κότσιρας και η Χάρις Αλεξίου τραγούδησαν μαζί  στην ίδια σκηνή  πριν από αρκετά χρόνια. Οι δυο λαϊκοί τραγουδιστές ένωσαν τις φωνές με το αποτέλεσμα να είναι μαγικό  και η συνεργασία να τους παραμένει μέχρι και σήμερα ιστορική και σίγουρα ανεπανάληπτη, μιας και η Χαρούλα ανακοίνωσε πως δε θα ξανατραγουδήσει ζωντανά ξανά.

ytimg.com

Νο.3: Άννα Βίσση- Καίτη Γαρμπή

      Δύο  τραγουδίστριες  που μεσορανούσαν στα 90ς κυρίως. Η  Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή συνυπήρξαν στην ίδια σκηνή, στο νυκτερινό κέντρο Fever, το 2000-2001. Η συνεργασία τους όχι απλώς ήταν πετυχημένη και sold out, αλλά μας χάρισε και ένα ντουέτο που τραγουδάμε μέχρι και σήμερα το «Καλύτερα οι δυο μας» . Πάντως ήταν μια συνεργασία που όχι μόνο αναμενόταν για χρόνια από τα δύο fan club, αλλά και από το κοινό γενικά, μιας και οι δύο τραγουδίστριες είχαν , απ’ ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος, απίστευτη χημεία.

Νο.4: Πυξ Λαξ- Βασίλης Καρράς

       Η επόμενη συνεργασία αφορά ένα αγαπημένο συγκρότημα τους Πυξ Λαξ μαζί με τον καλύτερο ίσως λαϊκό τραγουδιστή της εποχής μας, τον Βασίλη Καρρά.  Οι Πυξ Λαξ και ο Βασίλης Καρράς τραγούδησαν μαζί στην ίδια μουσική σκηνή επιτυχίες τόσο του τραγουδιστή όσο και του συγκροτήματος. Η συνεργασία τους στην ίδια σκηνή ήταν καταπληκτική

diaforetiko.gr

Νο.5 Μελίνα Ασλανίδου- Γιάννης Πλούταρχος

        Μια από τις πιο ιστορικές αλλά και πρόσφατες συνεργασίες της ελληνικής μουσικής σκηνής μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου και της Μελίνας Ασλανίδου στην ίδια μουσική σκηνή. Οι δυο τραγουδιστές διασκέδασαν αρκετά το κοινό ερμηνεύοντας δικές τους μεγάλες επιτυχίες.

tralala.gr


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
2
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!