Από πού να ξεκινήσω; Δύο πραγματικά ταλέντα που θριαμβεύουν στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Η κάθε μια είναι μοναδική και διαφορετική. Η κάθε μια έχει περάσει από τα δικά της σκοτάδια, από τις δικές της χαρές, επιτυχίες, σκαμπανεβάσματα. Κι όμως είναι ακόμα ψηλά και κάνουν το καλύτερο που μπορούν να βγάζουν όσο πιο ποιοτικά τραγούδια γίνεται για εμάς που περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο hit τους.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Στα τραγούδια και των δύο μπορούμε να παρατηρήσουμε μια μελαγχολία αλλά και ταυτόχρονα σου προσφέρουν μια θετική αίσθηση και νιώθεις ένα μοναδικό συναίσθημα χαράς, ίσως και νοσταλγίας μαζί για κάτι, λίγο διαφορετικό απ’ τα συνηθισμένα συναισθήματα που έχουμε ακούγοντας άλλα τραγούδια!

Στην προσπάθεια μου να σκεφτώ ποια από τις δύο ξεχωρίζω, δεν θα σου κρύψω ότι δυσκολεύτηκα πολύ. Είναι και οι δύο τόσο ιδιαίτερες προσωπικότητες που αυτή η διαδικασία, με ζόρισε αρκετά.

 Η Lana ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 και φυσικά συνεχίζει μέχρι σήμερα. Το 2012 κατάφερε με τα τραγούδια της “Summertime sadness”, “Blue jeans”, “Born to die” να πετύχει παγκόσμια αξιοσημείωτη επιτυχία. Πολλοί χαρακτήρισαν την μουσική της ως «κινηματογραφική» και νοσταλγική. Πολλοί επίσης την θαυμάζουν για το γεγονός ότι «αγγίζει» διάφορες πτυχές της ποπ μουσικής με τον δικό της τρόπο. Οι fans της την θαυμάζουν όσο τίποτα διότι, όπως λένε οι περισσότεροι, προσπαθεί να τους ευχαριστεί και δεν τους αγνοεί. Οι στίχοι των τραγουδιών της αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς όλων μας αλλά κυρίως εφήβων που περνάνε μια πιο ιδιαίτερη περίοδο στην ζωή τους. Θεωρώ ότι δεν μπορούν πολλοί να αμφισβητήσουν ότι η Lana είναι από τα καλύτερα ταλέντα που διαπρέπουν στον χώρο της μουσικής τα τελευταία χρόνια!

upload.wikimedia.org

Από την άλλη, η Billie ξεκίνησε την καριέρα της το 2015 με το γνωστό τραγούδι “Ocean eyes” το οποίο το είχε γράψει ο αδελφός της για το δικό του συγκρότημα και μπορούμε να πούμε ότι ήταν το εισιτήριο της για την επιτυχία. Ο μάνατζερ του αδελφού της την άκουσε να το τραγουδάει και του έκανε εντύπωση και κάπως έτσι με σταδιακά βήματα κατάφερε να φτάσει ψηλά! Δεν μπορεί, φυσικά, κανένας να παραβλέψει το γεγονός ότι η Billie είναι μόνο 18 χρονών! Μεγάλη της επιτυχία ήταν το άλμπουμ της “When we fall asleep, Where do we go?” Κάτι σημαντικό που έκανε πριν από λίγο καιρό ήταν ένα μικρό βιντεάκι με τίτλο “Not my responsibility” μέσω του οποίου απαντούσε σε κάποια σχόλια, με δική της συγκεκριμένη προσέγγιση, όσον αφορά το σώμα της αφού δέχτηκε κάποια σχόλια που την προσέβαλαν. Αυτό ήταν μια κίνηση που συγκίνησε αλλά και ευαισθητοποίησε αρκετό κόσμο πάνω σε αυτό το θέμα.

wmagazine.com

Και φτάνουμε στο δύσκολο κομμάτι. Αν έπρεπε ντε και καλά να επιλέξω εγώ μία από τις δύο, αυτή θα ήταν η Lana. Η μουσική της με αγγίζει περισσότερο με έναν τρόπο τον οποίο δυσκολεύομαι να αντιληφθώ εγώ η ίδια, κι όμως το κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η μουσική της Billie δεν με αγγίζει. Η Lana del Ray είναι πιο κοντά στα δικά μου ακούσματα, στη δική μου αισθητική και συν τοις άλλοις τη θεωρώ και απίστευτα όμορφη γυναίκα, χωρίς βέβαια παραγνωρίζω τα καλά της Billie από την άλλη, όπως για παράδειγμα τη διαφορετικότητα που προβάλλει με σωστό τρόπο μέσα από το physic και τη μουσική της πορεία καθώς και τη φοβερή χροιά της φωνής της.

Φυσικά είναι και οι δύο μοναδικές, διαφορετικές απλώς αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Όποια και να προτιμάς εσύ όμως, είμαι σίγουρη ότι όλοι θαυμάζουμε και τις δύο και αυτό το κατάφεραν μόνες τους με κόπο ΚΑΙ έξυπνο τρόπο!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου:imgix.bustle.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
12
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
3
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!