Είναι μία, εν υπάρχει άλλη σαν τούτη λαλώ σου!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Δεν ξέρω τι μου γίνεται σε αυτό το άρθρο ρε παιδί μου! Αλλά έτσι βγαίνει μου να μιλήσω πιο ελεύθερα να το πω;; Πιο κυπριακά; Μάλλον ένα φταίει το ότι εν τζαι τούτη Κυπραία!

Anyways…! Καταρχάς η Αννούλα είναι αιώνια έφηβη και αποθεώνεται για ότι κάμει η άτιμη. Κουβαλά μια δική της τρέλα! Ως τζαι την κεφαλή της εξιούρισεν την! Τι άλλο να κάμει;  Είναι γυναίκα που παθιάζεται όσο καμιά άλλη, τζαι όποτε κάμνει συναυλία ξίσιηλα τα στάδια!  Είτε είσαι 20, είτε είσαι 30 ή 40 ή 50.. πάλε ακούεις την! Ντάξει εμείς των 90΄s αγαπούμε την λιιοο παραπάνω, αφού εμεγαλώσαμε με πολλά τραγούδια της και κανείς δεν ξεχνά το « Heeeeey! Heeeey! Σε θέλωωωω».

Είναι μια γυναίκα που έχει τολμήσει να δοκιμαστεί στα πάντα! Αγγλικά, ελληνικά, μπαλάντες, λαϊκά, ροκ.. ποούλα είπεν! Ως τζαι τους δαίμονες έκαμεν τους!

Γιατί Eurovision νομίζεις εν επήεν; Μα εν 44 χρόνια καριέρας που κουβαλά πας την ράσχιη της η απόλυτη! Εσυνεργάστηκεν με όποιον τραγουδιστή θέλεις! Το Ρέμο; Το Ρουβά; Το Χατζηγιάννη; Τον Πάριο; Την Βανδή; Ουυψ! Ντάξειι οιι. Το τελευταίο άκυρο!

Γιατί εν τυχαίο νομίζεις που έχει το μεγαλύτερο «fan club» Έλληνα καλλιτέχνη, τους «Fannatics»; Όπου εν η Βίσση εν τζαι οι «Fannatics» μαζί της! Τωρά που το σκέφτουμαι εν τζαι ένα πλάσμα που εν απασχόλησε τα media! NOT! Πάντα ήταν σε εξώφυλλα περιοδικών τζαι οι μόνη της, αλλά με τον θεό Νίκο Καρβέλα. Oh God!

Σίγουρα όσα χρόνια τζαι να περάσουν θα παραμείνει ίδια! Εκράτησε χαρακτήρα τζαι εν ξεχωριστή η προσωπικότητα της. Με κόμπλεξ έχει με τίποτε! Ξέρει πολλά καλά ποια είναι και τι θέλει. Helloo??  Αφού είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ;;!!  Γιατί η φωνή της πάει πίσω; Οι! Πέ μου!! Αφού εν φωνάρα! Πορώνει όσους την ακούν! Άλλες φορές η άτιμη συγκινεί μας! Μεν μου πεις ότι εν σου αρέσκει το «Δώωωδεκααα!» ή το «Παραλύυυυυυυυυυυω»! Άτε! Εν έχει chance να μεν εχώρισες τζαι να μεν το άκουσες! Μα ποιον εν που περιπαίζεις;! Ένα μου πεις αλλό λίον ότι εν έκλαψες θέμας!  Πεεε! Να ξερες πόσοι ακούαν τα τραγούδια της και εσπάζαν  πιάτα, ποτήρκα, βάζα, την προίκα της μάμας τους τζαι ότι άλλο σκεφτείς!

Μπορεί να  μην είναι ούτε 30, ούτε 40 αλλά σίγουρα παραμένει κουκλάρα, σωματάρα με ένα δικό της ξεχωριστό ροκ στυλ, τζαι είναι τζαι μοντέρνα γιαγιά! Δηλαδή… Έλεος! Όλα τα’ χει;

Όπως τζαι να το κάμουμε, οι πως θέλουμε να φουμιστούμε… Ξέρεις! Αλλά εν Κυπραία ρε μάνα μου! Έχει το μες το αίμα της! Είναι η εθνική μας σταρ! Οι πως οι άλλοι οι τραγουδιστές ενεν καλοι! Προς Θεού! Αλλά ένιξερωω… Μπορεί να φταίει το νερό μας λαλείς τζαι φκάλουμε τόσα ταλέντα;! Εν αφήκαμε talent show που εν εδείξαμε τα ταλέντα μας!  Anyways.. Για εμάς είναι ΣΤΑΡ!

Πάντα θα είναι «all time classic» και θα μας συντροφεύει όπου κι αν είμαστε, για πολλά χρόνια ακόμα!

Αφιερωμένο σε όλους όσους λατρεύουν την Αννούλα! Να με συγχωρέσουν οι Βανδικοί!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
94
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
3
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
1
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
4
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!