Και ποιος δεν γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη; Και ποιος δεν παρακολούθησε μια από τις πολλές εκπομπές της έστω και μία φορά; Είμαι σίγουρη ότι και εσύ και εγώ και όλοι μας την ξέρουμε, την θαυμάζουμε και δεν απορούμε που πρωταγωνιστεί τόσα χρόνια στις οθόνες μας!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Η Ελένη Μενεγάκη ή αλλιώς βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991 στο κανάλι MEGA με την εκπομπή “Kοκτέιλ”. Με το πέρασμα των χρόνων πέρασε από διάφορες εκπομπές, όπως τον “Πρωινό καφέ”, ενώ παρουσίαζε και τα “Καλλιστεία του ΑΝΤ1” το 1997. Το 2005, την βρήκε στο κανάλι ALPHA παρουσιάζοντας την εκπομπή “Καφές με την Ελένη”.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, υπήρξε, πιο συγκεκριμένα, και βασίλισσα της πρωινής ζώνης για αρκετά χρόνια. Στην εκπομπή “Πρωινός καφές” βασίλευσε για δέκα ολόκληρα χρόνια, ενώ, η εκπομπή “Καφές με την Ελένη” κράτησε για έξι σεζόν!

Από το 2011 μέχρι σήμερα, παρουσιάζει την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή “Ελένη”. Τόσα χρόνια στο επίκεντρο των εκπομπών, λογικό μια εκπομπή να έχει μόνο το όνομά της!

Στις live εκπομπές της, της έτυχαν αρκετά αστεία περιστατικά, άλλωστε αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Ένα πρόσφατο περιστατικό συνέβη καθώς η Ελένη υποδεχόταν τους καλεσμένους της. Φορούσε λοιπόν ένα φόρεμα με σχίσμα στην αριστερή πλευρά και συνειδητοποιεί ότι το σχίσμα άρχισε να ανοίγει υπερβολικά. Έτσι αποφάσισε να το κρύψει εκτάκτως με μια μαγειρική ποδιά! Λέτε κάθε φορά που φοράμε παρόμοιο φόρεμα να έχουμε και μια ποδιά στην τσάντα μας; Δεν είναι κακή ιδέα! Έτσι κι αλλιώς αν το έκανε η Ελένη μπορούμε να το κάνουμε όλες μας!

Ένα άλλο περιστατικό συνέβη όταν η Ελένη αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το παπούτσι της. Έκανε λοιπόν νόημα σε έναν από τους συνεργάτες της να έρθει να την βοηθήσει. Ο συνεργάτης της όμως αντιλαμβάνεται ότι κάτω από το φόρεμα της Ελένης προσπαθώντας να την βοηθήσει με το παπούτσι, βρισκόταν ο floor manager χωρίς να τον καταλάβει κανένας! Έτσι έσκασαν όλοι στα γέλια!

Για να μπούμε όμως και λίγο στα “άδυτα” στην προσωπική ζωή της Ελένης. Η Ελένη παντρεύτηκε αρχικά, το 1989 με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη και μετά από ένα χρόνο όμως χώρισαν. Το 2001 παντρεύτηκε με τον τότε διευθυντή του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Μετά από 13 χρόνια όμως χώρισαν οι δρόμοι τους. Τώρα πορεύεται με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο απέκτησαν και μία κόρη.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο σταθερές αξίες στο χώρο της τηλεόρασης και θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη, αν και φέτος έκανε σκέψεις για αποχώρηση. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η δική μας «Ελένη», η Ελένη της διπλανής πόρτας, αυθόρμητη και αληθινή στο φακό, γι’ αυτό τη βάλαμε σπίτι μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Για να δούμε, μπορεί να γεννηθεί ξανά μια νέα Ελένη; Είδωμεν…

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
21
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!