Έχεις αναρωτηθεί ποτέ όλοι αυτοί οι τραγουδιστές που ακούμε καθημερινά, τι έκαναν πριν έχουν την επιτυχία που έχουν σήμερα; Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σας λύσουμε αυτή την απορία. Κάποιοι από τους πιο Έλληνες επιτυχημένους καλλιτέχνες είναι πτυχιούχοι σε άλλο κλάδο παρόλα αυτά η αγάπη τους για το τραγούδι δεν τους εμπόδισε από το να το ακολουθήσουν.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

1.Ήβη Αδάμου- Κοινωνιολογία 

Η Ήβη Αδάμου μια νέα και φρέσκια τραγουδίστρια έχει αποφοιτήσει από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στον κλάδο της Ψυχολογίας.  Παράλληλα με τις σπουδές τις τραγουδούσε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Παρόλα αυτά το 2015 πήρε το πτυχίο της και ακολουθεί το όνειρο της που είναι το τραγούδι με αποτέλεσμα σήμερα να τραγουδά δίπλα από σπουδαίους καλλιτέχνες.

https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/0a/0e/18992111_0:0:676:381_1280x0_80_0_0_d25cf4689459893f806306d57d784b7a.png.webp

sputniknews.gr

2.Γιώργος Τσαλίκης – Ιατρική

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι ο Γιώργος Τσαλίκης είχε τελειώσει την ιατρική; Εγώ πάντως όχι. Μάλιστα έχει αποφοιτήσει στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Παρόλο όμως το τίτλο του γιατρού που κατείχε προτίμησε να ακολουθήσει το τραγούδι και από το 2001 μέχρι σήμερα έχει τεράστια επιτυχία.

i2.prth.gr

3.Δέσποινα Βανδή- Φιλοσοφία

Η Δέσποινα Βανδή έχει αποφοιτήσει από τον κλάδο της Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στην Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Μπορεί να μην το εξάσκησε ως επάγγελμα την βοήθησε όμως σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για την πορεία της στο τραγούδι.

hellomagazine.com

4.Κωστής Μαραβέγιας- Στατιστική και Μαθηματικά

Ένα διαφορετικό συνδυασμό στις σπουδές του έκανε ο Κωστής Μαραβέγιας αφού ταυτόχρονα με τις μουσικές σπουδές που πραγματοποιούσε στο Μπαρί της Ιταλίας παράλληλα σπούδαζε και Μαθηματικά. Στο τέλος όμως κατέληξε να κάνει αυτό που αγαπά το τραγούδι.          

hellomagazine.com


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!