1. Γιατί- Πυξ Λαξ (1993) , Μέλισσες ( 2018)

Το τραγούδι «Γιατί» ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από το γκρουπ «Πυξ Λαξ» το 2009. Το συγκρότημα ξεκίνησε τη πορεία του το 1989 και διαλύθηκε το 2011. Το συγκρότημα ενώθηκε ξανά και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κυκλοφορεί μερικά τραγούδια. Το 2018, σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, το συγκρότημα «Μέλισσες» με τραγουδιστή τον Χρήστο Μάστορα κυκλοφορούν ξανά  το τραγούδι «Γιατί»  προσθέτοντας νέα ενορχήστρωση και προσαρμόζοντας την στα δεδομένα της εποχής με αποτέλεσμα το τραγούδι στο YouTube να έχει ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

2. Είμαι ένας άλλος (Παράνοια) – Νίνο(2008) , (2019)

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι το οποίο έχει παίξει αμέτρητες φορές σε κλαμπ είναι το «Είμαι ένας άλλος» το οποίο ερμηνεύει ο Νίνο. Το τραγούδι το ερμήνευσε για πρώτη το 2016 χωρίς να είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Τρία χρόνια αργότερα ο ίδιος τραγουδιστής κυκλοφορεί ξανά το ίδιο τραγούδι με τίτλο «Παράνοια» διασκευασμένο με πιο μοντέρνο τρόπο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

3. Το κάτι- Καίτη Γαρμπή(2000), Ελένη Φουρέιρα (2017)

Το τραγούδι «Το κάτι» τραγούδησε για πρώτη φορά η Καίτη Γαρμπή το 2015, σε μουσική στίχους του Φοίβου, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία! Το 2017 η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύει ξανά το τραγούδι με τίτλο «Το κάτι που έχεις» με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2017 να γίνεται ξανά hit του καλοκαιριού.

4. Ανδρική Κολόνια- Έλλη Κοκκίνου (2000), Κατερίνα Νάκα(2019)

Το ερμηνεύει η Έλλη Κόκκινου και αποτελεί ένα από τα πρώτα τραγούδια της καριέρα της. Πρόσφατα το 2019 η Κατερίνα Νάκα μια νέα τραγουδίστρια επανακυκλοφορεί το τραγούδι πιο ανανεωμένο και με ένα καλοκαιρινό βίντεο κλιπ. Για να δούμε, θα έχει την ίδια επιτυχία; Πάντως η πρώτη εκδοχή της Κοκκίνου αποτελεί ένα κομμάτι all time classic και παίζεται ακόμη παντού!

5. Ένα τραγούδι ακόμα- Χρήστος Δάντης(2003), Ιαν Στρατής& Χρήστος Δάντης (2016)

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια όλων μας, είναι το τραγούδι «Ένα τραγούδι      ακόμα» το οποίο κυκλοφόρησε ο Χρήστος Δάντης το 2013. Το 2016 ο Ιαν Στρατής με τη συμμετοχή του στο X-factor τραγούδησε με τον πετυχημένο τραγουδιστή Χρηστό Δάντη. Η ερμηνεία τους ήταν τόσο καλή που ο μέντορας του διαγωνιζόμενου Γιώργος Θεοφάνους τους πρότεινε να επανακυκλοφορήσουν το τραγούδι μαζί. Έτσι το 2016 ο Χρήστος Δάντης και ο Ιαν Στρατής ερμηνεύουν ξανά το τραγούδι «Ένα τραγούδι ακόμα» με αρκετή επιτυχία.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
13
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
4
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!