Μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος όλων, αλλά οπωσδήποτε θα ξέρεις έστω και ένα απ’ τα τραγούδια του τα οποία σαρώνουν στα ραδιόφωνα ειδικά τα τελευταία χρόνια. Όχι απλώς θα τον αναγνωρίσεις αλλά θα τον ακούσεις μέχρι και το τέλος!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Γιατί όμως τον αγαπάμε τόσο πολύ;

1. 33 χρονών και παραμένει θεός

Τι και αν έχει περάσει τα 30, ακόμη παραμένει λαμπερός και γοητευτικός.Ένας από τους ανθρώπους που όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ ομορφαίνει.

2. Είναι κούκλος!

Ο Κωνσταντίνος είναι ιδιαίτερα γοητευτικός άνδρας και σαρώνει κυρίως στο γυναικείο φύλο, οι οποίες με κάθε ευκαιρία μένουν να τον χαζεύουν. Δεν πιστεύω να διαφωνείτε ε;

3. Συνεργασίες με μεγάλα ονόματα

Κάθε καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποιεί περιοδεία στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου. Εδώ και χρόνια εμφανιζόταν στο νυκτερινό κέντρο Fantasia με μεγάλη επιτυχία, στο οποίο έχει καθιερωθεί ! Ο λαϊκός τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Από την Άντζελα Δημήτριου μέχρι και την Ελένη Φουρέιρα, από τον Γιάννη Πλούταρχο μέχρι και το Νίκο Βέρτη!

4. Έχει καλό χαρακτήρα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύεται ένας ταπεινός νέος, προσγειωμένος. Ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα βλέμματα της δημοσιότητας για την προσωπική του ζωή, γι’ αυτό και σχεδόν καμία του ερωτική σχέση δεν έχει γίνει γνωστή! Στις συνεντεύξεις έχει χιούμορ όταν απαντά και γενικά φαίνεται αρκετά συνεσταλμένος.

5. Βγάζει κομματάρες!

Δεν νομίζω να υπάρχει τραγούδι του που να μην έχει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Όλα του τα τραγούδια κάνουν επιτυχία και μπορεί να ταυτιστεί και ο κάθε πικραμένος, ο κάθε ερωτευμένος ακόμα και ο κάθε ταλαιπωρημένος άνθρωπος στο κόσμο μαζί τους!

Γι’ αυτό αγαπάμε το Κωνσταντίνο Αργυρό! <3

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!