Είναι το παιχνίδι των μεταμορφώσεων. 10 διάσημοι Έλληνες καλούνται να μεταμορφωθούν σε διάφορους Έλληνες, ξένους τραγουδιστές ανάλογα με το τι θα τους δώσει το «επικίνδυνο» buzzer. Η μεταμόρφωση τους γίνεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια παίζει ρόλο καθώς ο διαγωνιζόμενος πρέπει να είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτό που ενσαρκώνει (αλήθεια ακόμη και τα νύχια τους πρέπει να έχουν το συγκεκριμένο χρώμα όπως αυτό που έχει και το άτομο που ενσαρκώνουν). Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Ελλάδα και μέχρι και πολύ πρόσφατα μεταδιδόταν από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Οι καλύτερες εμφανίσεις που ξεχώρισα εγώ από την αρχή του σόου μέχρι σήμερα είναι:

Νο.5: Κρατερός Κατσούλης- PSY (2013)

Ποιος δεν θυμάται το τραγούδι gagman style? Πόσες παρωδίες δημιουργήθηκαν γι’ αυτό το τραγούδι με τη χαρακτηριστική χορογραφία? Το 2013 στον πρώτο κύκλο του σόου ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης κλήθηκε να τον ενσαρκώσει προσφέροντας μας απίστευτο γέλιο.

No.4: Παντελής Καναράκης- Μαρινέλα (2014)

Ο Παντελής Καναράκης είχε να εκτελέσει ένα δύσκολο έργο. Προσπάθησε να ενσαρκώσει με  μεγάλη επιτυχία θα έλεγα την Μαρινέλα με το τραγούδι «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα» το οποίο άφησε ιστορία. Η Μαρινέλα, είναι είδωλο, δύσκολα αντιγράφεται αλλά ομολογουμένως, ο Παντελής πήγε πάρα πολύ καλά!

Νο.3: Εύα Τσάχρα- Ελένη Φουρέιρα (2019)

Με απόλυτη επιτυχία ενσάρκωσε η νεαρή τραγουδίστρια Εύα Τσάχρα, την Ελένη Φουρέϊρα ερμηνεύοντας το τραγούδι Fuego, με το οποίο μας εκπροσώπησε στη Eurovision το 2018 δίνοντας μας τη δεύτερη θέση.

Νο.2: Ηλίας Μπόγδανος- Billie Eilish (2020)

Η Billie Eilish αποτελεί μια από τις καλύτερες και αγαπημένες μου νεαρές τραγουδίστριες, οπότε αυτή η ενσάρκωση ήταν από τις αγαπημένες μιας και θεωρώ πως σε γενικό βαθμό πέτυχε.

Νο.1: Μαρία Ανδρούτσου – Tones and I

Μια ακόμα εμφάνιση που ξεχώρισα από το περσινό Your Face Sounds Familiar είναι αυτή της Μαρίας Ανδρούτσου, η οποία ερμήνευσε τη Tones and I με το διάσημο τραγούδι Dance Monkey. Μπορώ να πω ότι σε πολλά σημεία τα έχει ακουμπήσει, εντούτοις αντιλαμβανόμαστε και τη δυσκολία του τραγουδιού εφόσον είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο τραγούδι.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: ant1media.azureedge.net

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
6
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!