Υπάρχουν Έλληνες ηθοποιοί που εξαφανίστηκαν παρά τη δυναμική εμφάνιση που έκαναν στην ελληνική τηλεόραση, και αν και έδιναν την εντύπωση πως ήρθαν για να μείνουν στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μπήκαν στη (τηλεοπτική) μας ζωή έτσι ξαφνικά και απότομα, ωστόσο χάθηκαν και επέλεξαν μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου από το «Άκρως Οικογενειακόν»

Η Αφροδίτη που μονίμως ερωτευόταν και μονίμως χώριζε στο «Άκρως Οικογενεικόν», μπορεί να είναι 44 ετών αλλά μέχρι σήμερα στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού παραμένει η κόρη του χαζοβιόλη Αλέξανδρου Θεοτοκάτου.

Η Άννα Κουρή από τους «Μεν και τους Δεν»

Η λατρεμένη «Βάνα Δάγκα» που είδαμε στους «Μεν και τους Δεν»! Η Άννα Κουρή προτίμησε την οικογενειακή ηρεμία. Την είδαμε τελευταία φορά, σε θριαμβευτικό guest ρόλο στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Έκανε το μεγάλο «μπαμ» στους Singles ως «Περιστερόπουλος»

Την τηλεοπτική σεζόν 2006 – 2007 ο Γιώργος Σεϊταρίδης έκανε την εμφάνισή του στη σειρά Singles, και έκαψε γυναικείες καρδιές στον ρόλο του απόλυτου ρεμαλιού, ακολούθησαν αρκετά πετυχημένες σειρές ωστόσο αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται εδώ και 11 χρόνια με τη μελισσοκομία και ζει στο Πήλιο.

Ο ιερέας στο «Άγγιγμα Ψυχής»

Το 1998 ο Σταύρος Ζαλμάς ήταν ο ιερέας στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», ωστόσο άφησε την υποκριτική και ξεκίνησε δουλεία στην τράπεζα, 9 χρόνια μετά ξεκίνησε να έχει ψυχωσωματικά προβλήματα για αυτό και σήμερα ζει σε ένα σκάφος.

Ο θρυλικός Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απέχει από την τηλεόραση από το 2009. Ζει πλέον μόνιμα στην Καλαμάτα.

Η ξαδέρφη του Φώτη από τη σειρά “Στο παρά 5”

Η Μελίνα Κυριακοπούλου, η ξαδέρφη του Φώτη υπήρξε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σειράς, ωστόσο η ίδια έχει παραδεχτεί ότι οι προτάσεις που ακολούθησαν δεν την εξέφραζαν, οπότε και θέλησε να αποστασιοποιηθεί.

Ο οινοχόος από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Ο Στέργιος Νένες αν και πολλοί θα πίστευαν ότι θα έκανε καριέρα στη μικρή οθόνη μετά την επιτυχία του σίριαλ, ωστόσο, είκοσι χρόνια μετά μπορεί η φυσιογνωμία του να μην έχει ξεχαστεί λόγω των επαναλήψεων, αλλά εκείνος ζει πολύ μακριά από τον κόσμο της TV.

Ο κακός της σειρά “Στο παρά 5”

Μέσα από το «Παρά 5», γνωρίσαμε τον Γεράσιμο Μιχελή. Οι κριτικές που δέχτηκε ήταν θετικές, οι προτάσεις δεν έλειψαν, αλλά αποφάσισε να αφοσιωθεί στο θέατρο, αφού όπως έχει υποστηρίξει είχε ρόλους που απαιτούσαν διάβασμα και πολύωρες πρόβες.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Εραστής Δυτικών Προαστίων”

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έγινε πασίγνωστη μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων». Ύστερα από χρόνια απουσίας πρωταγωνιστεί σε σειρά του Alpha.

Η αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου

Η Λουκία Πιστιόλα συμμετείχε στη σειρά «Εκείνες Κι Εγώ» και ήταν από τις φιγούρες. 22 χρόνια μετά, η Λουκία Πιστιόλα δεν αγαπάει και πολύ τα φώτα της δημοσιότητας.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
1
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!