Loading

Sex taping. Πότε και ποτέ!

Όσο τα χρόνια περνούν πολλά αλλάζουν. Η κοινωνία οι συνήθειες μέχρι και τα ερωτικά μας. Πολλοί νέοι τομείς, πολλές επιλογές. Online flirt, sexting, cyber sex, sex taping. Όλα όπως τα περισσότερα όπως παρατηρείται έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με το κομμάτι του σεξ. Ένα θέμα ταμπού ακόμη και για την κοινωνία του 2022. Όσο κι αν έχουμε εξελιχθεί, πάραυτα η ερωτική ζωή όλων είναι ένα κομμάτι το οποίο δυσκολεύονται να συζητήσουν, να μιλήσουν, μέχρι και να εκφραστούν. Το σεξ είναι ένα κομμάτι που όλοι κάνουν μα κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό. Μην με ρωτήσετε γιατί, δεν έχω ιδέα να σας απαντήσω προς τι το κάνουμε τόσο θέμα.​

Αφού έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο το sexting, σήμερα θα ήθελα να μιλήσουμε για το sex taping. Τι θέλουμε να πούμε με τον όρο sex taping. Πολύ απλά είναι η βιντεοσκόπηση της ερωτικής συνεύρεσης ενός ζευγαριού. Σοκάρεστε; Γιατί; Σε έναν κόσμο που η εικόνα είναι το παν, που το γυμνό σώμα ως εικόνα το βλέπεις σε ένα απλό scroll down στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας σοκάρει κάτι τέτοιο; Κατά την γνώμη μου κακώς.

Ο σκοπός ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι η τόνωση της σχέσης και η δοκιμή κάτι νέου. Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω να βγάζεις βίντεο κάθε συνεύρεση σας, μα εάν συμφωνηθεί και από τους δυο η δημιουργία ενός τέτοιου βίντεο δεν το θεωρώ κακό. Σε μια μακροχρόνια σχέση που η καθημερινότητα φέρνει την ρουτίνα μια τονωτική ένεση δεν πιστεύω πως είναι κακή, κάθε άλλο. Είναι επιθυμητή από όλους. Σκέψου κάθε μέρα επί χρόνια να τρως το ίδιο φαγητό. Μία μέρα όμως κάποιος σου πρόσθεσε νέα μπαχαρικά και μπουμ μία νέα γεύση είναι τώρα στον ουρανίσκο σου. Έτσι είναι και οι μακροχρόνιες σχέσεις. Ένα φαγητό που τρως κάθε μέρα επί χρόνια.

claudia.abril.com.br

​Βέβαια, ως δικηγόρος του διάβολου, να σας επισημάνω και τους κίνδυνους που επιφέρει μια τέτοια ενέργεια. Καταρχάς θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος για το ταίρι σου. Δηλαδή πως το υλικό αυτό θα παραμείνει προς ιδιωτική χρήση και μόνο. Τώρα θα μου πεις μπορείς να είσαι βέβαιος ποτέ για κάποιον; Και θα σου απαντήσω όχι! Έστω όμως να είσαι όσο πιο βέβαιος γίνεται πως ο άνθρωπος απέναντι σου είναι εντάξει. Θα πρέπει να προσέχεις πως δεν υπάρχουν αντίγραφα. Σε ένα επικείμενο χωρισμό ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει ο πληγωμένος εγωισμός ενός ανθρώπου. Τον πραγματικό εαυτό κάποιου τον βλέπεις μονάχα στα δύσκολα, στον τσακωμό και τις αντιπαραθέσεις.​

​Εν κατακλείδι προσωπικά δε θα σου έλεγα όχι, αλλά υπό όρους. Εννοείται πως τα προαναφερθέντα αφορούν μονάχα τους ενήλικες. Το να θέλεις να διευρύνεις τους ερωτικούς ορίζοντες σου δεν είναι κακό ούτε φυσικά και κατακριτέο. Κάνε ότι σου λέει το ένστικτο και η θέλησή σου.​ Και ποτέ μην λες ποτέ.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: in2life.gr

ΚΟΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Γεια σας, είμαι η Κορίνα. Λίγο τρελή, μιλάω πολύ, γεμάτη ανησυχίες για τον κόσμο γύρω μου. Μια καλαμαρού αισθητικός που ζει στη Λευκωσία και έχει άποψη (σχεδόν) για όλα και θα την εκφράζω με το δικό μου μοναδικό τρόπο!

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Sex taping. Πότε και ποτέ!