Κάποιοι φρικάρουν μόνο στην ιδέα, άλλοι βαριούνται και άλλοι ετοιμάζονται εβδομάδες πριν. Το σίγουρο όμως είναι, ότι όλοι στο τέλος θα την φτιάξουν. Φυσικά αναφέρομαι στην ταξιδιωτική σου βαλίτσα. Είτε αυτή είναι μεγάλη είτε μικρή κάποια πράγματα είναι  must και πρέπει να βρίσκονται σε κάθε βαλίτσα. Τι γίνεται όμως με αυτά που δεν προβλέπονται; Ας δούμε τα 10 πιο περίεργα αντικείμενα  που βρέθηκαν σε ταξιδιωτικές αποσκευές.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

18 Ανθρώπινα κεφάλια.

Ούτε σε ταινίες τρόμου δεν βρίσκεις τόσα πολλά κεφάλια μαζεμένα. Τα συγκεκριμένα κεφάλια βρέθηκαν κατά των έλεγχο σε ένα αεροδρόμιο στο Σικάγο και όχι δεν αποτελούσαν την συλλογή κάποιου στιγνού δολοφόνου. Αντιθέτως μεταφέρονταν για ιατρικούς σκοπούς, πράγμα πολύ συνηθές, όταν υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα. Στην συγγεκριμένη περίπτωση όμως τα έγγραφα δεν ήταν επαρκή.

newsbeast.gr

Ένα τιγράκι.

Το παράνομο εμπόριο άγριων ζώων, είναι αρκετά συνηθές φαινόμενο με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι οι ελεγκτές των αεροδρομίων πολύ συχνά.Το τιγράκι αυτό βρισκόταν ναρκωμένο σε μια βαλίτσα γεμάτη λούτρινα ζωάκια και είχε προορισμό το Ιράν.

wehco.media.clients.ellingtoncms.com

Οβίδα κανονιού.

Η οβίδα αυτή βρέθηκε στις αποσκευές ενός δύτη, ο οποίος την ανακάλυψε σε ένα παλιό ναυάγιο που εξερευνούσε. Δυστυχώς γι’ αυτόν η ασφάλεια του αεροδρομίου την θεώρησε επικίνδυνη και δεν του επέτρεψε να την μεταφέρει. Μάλιστα εκκένωσε τον χώρο του αεροδρομίου από 300 περίπου επιβάτες.

aggouria.net

Νεκρά δηλητηριώδη φίδια.

Τα φίδια ήταν κλεισμένα σε μπουκάλια που βρέθηκαν σε μια βαλίτσα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ατλάντας. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε τον λόγο της μεταφοράς τους.

ichef.bbci.co.uk

Ένα μωρό.

Το παιδί άνηκε σε ένα ζευγάρι Αιγυπτίων και δεν είχε visa για να μπορεί να ταξιδέψει. Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει το νεογέννητο μωρό σε μια βαλίτσα και φυσικά καταδικάστηκε γι ´ αυτό.

briefingnews.gr

Όπλο σε κουκλάκι του Mickey Mouse.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά στο αεροδρόμιο ελέγχουν και μικρά παιδιά. Δεν το βρίσκω καθόλου υπερβολικό, αν σκεφτείς ότι κάποιος έκρυψε ένα όπλο μέσα σε ένα αρκουδάκι. Ευτυχώς οι ακτίνες Χ μπορούν να περάσουν μέσα από οτιδήποτε και εντόπισαν το όπλο.

aggouria.net

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: paraskhnio.gr

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
1
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
13
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!