Loading

Σ’ αυτούς τους ήρωες της γενιάς μας που φοράνε μάσκα.

Είναι από εκείνες της στιγμές, που η λέξη ευγνωμοσύνη, είναι μια τιποτένια, τόσο ασήμαντη λέξη που μοιάζει σαν μια μικρή σταγόνα στην απέραντη θάλασσα, που όμως είναι κι αυτή ένα απαραίτητο συστατικό της. Την ευγνωμοσύνη αυτή λοιπόν, τη χρωστάμε όλοι μας, σε κάποιους ανθρώπους, και πιο πολύ από ποτέ, αυτή τη στιγμή.

offsite.com.cy

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε σας που σήμερα βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή, για να καθόμαστε εγώ κι εσύ, κι αυτοί που είναι δίπλα μας, και όλοι  μας, άνετοι και ασφαλείς στον καναπέ μας.

Ευχαριστώ σ’ αυτούς τους υπερήρωες, που χωρίς δεύτερη σκέψη βάλατε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σας, τους δικούς σας ανθρώπους, τα παιδιά, την οικογένειά σας και με όπλο σας τη δύναμη και το σθένος, αλλά κυρίως την αγάπη σας για το συνάνθρωπό, παλεύετε με ένα άγνωστο, αόρατο  και ανυπολόγιστο εχθρό, με μόνο όπλο την ελπίδα.

politis.com.cy

Μια τεράστια έκφραση θαυμασμού σας οφείλουμε, για το μεγάλο έργο που επιτελείτε και με το παραπάνω. Και δεν το κάνετε από υποχρέωση, αλλά από αγνή αγάπη. Στηρίζετε έμπρακτα με παροχή φροντίδας στους νοσούντες, τους στηρίζετε ψυχικά, ηθικά και με όποιο τρόπο μπορείτε, ασχέτως ότι και οι ίδιοι χρειάζεστε τη στήριξη αυτή.

Ευχαριστώ που όσο εξαντλημένοι κι αν είστε σωματικά, μα κυρίως ψυχικά, στέκεστε στα πόδια σας για να είναι οι άλλοι καλά, κι ας έχετε κι εσείς δικές σας οικογένειας να φροντίσετε. Κι όλα αυτά δεν τα κάνετε μόνο ενόψει κορωνοιού. Πάντα το κάνατε. Γιατί το επάγγελμά σας είναι πάνω από όλα λειτούργημα.

philenews.com

Μια απλόχερη αγκαλιά για συμπαράσταση, για να σας παρηγορήσουμε για τις δικές σας δύσκολες στιγμές, που αντιμετωπίζετε καθημερινά. Για τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες τις οποίες βιώνετε, αλλά δεν το βάζετε κάτω.  

Ευχαριστώ γιατί όσο κι αν «πονάτε», συνεχίζετε. Με ασπίδα τη θέληση και την επιμονή, την υπομονή και την αφοσίωση σας στο έργο που καλείστε να εκπληρώσετε.

Μια αμέριστη κατανόηση, γιατί συμπαραστάτης σας σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές θα έπρεπε να είναι πρωτίστως το κράτος, αλλά γι’ ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ανίκανο να σας προστατέψει και σας αφήνει εκτεθειμένους  και ξεκρέμαστους στην δίνη της πανδημίας να παλεύετε σχεδόν μόνοι σας. Και πολλές φορές να νοσείτε και οι ίδιοι. Άλλωστε είστε άνθρωποι σαν κι εμάς, να μην το ξεχνάμε αυτό.

kathimerini.com.cy

Όμως ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ό,τι και να πούμε αυτή τη στιγμή για σας, θα είναι λίγο. Όσους επαίνους κι αν σας δώσουμε δεν θα είναι αρκετοί. Όσα χειροκροτήματα κι αν σας απευθύνουμε θα είναι μηδαμινά.

Οφείλουμε όμως να το κάνουμε. Και πιστέψτε με, το εκτιμούν. Θα εκτιμήσουν όμως ακόμα περισσότερο να συμβάλουμε κι εμείς στο έργο τους, σπάζοντας την αλυσίδα μετάδοσης του ιού. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Και δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Γι’ αυτό λοιπόν ας μην παραπονούμαστε για την «καραντίνα», γιατί κάποιοι άλλοι εξαιτίας μας περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές. Ας τους σεβαστούμε!

Αφιερωμένο σε όλους τους Λειτουργούς Υγείας που μάχονται με όλο τους το είναι για να είμαστε όλοι μας καλά!

Κρατάτε γερά, να είστε δυνατοί!

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

lifo.gr

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: artesparacanecas.com.br

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Σ’ αυτούς τους ήρωες της γενιάς μας που φοράνε μάσκα.