Loading

Ρολόι…!!! Το Beezdom στον Πιο Αδύναμο Κρίκο!

Με πλήρη συνείδηση για το ότι αυτό μπορεί να «προδώσει» την ηλικία μου (ναι, ψώνιο), δηλώνω ξεκάθαρα πως μικρός έβλεπα μανιωδώς τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» με την Έλενα Ακρίτα και μπορώ να πω επίσης πως πάντα ήθελα να βρεθώ στο πλατό, όχι ως παίκτης όμως, αλλά ως παρουσιαστής!

Τελικά… με πρόλαβε ο Τάσος Τρύφωνος, τον οποίο βρήκα απέναντι μας στην πρόσφατη συμμετοχή μας ως Beezdom στον κυπριακό «Πιο Αδύναμο Κρίκο», έτσι αναγκαστικά βρέθηκα στην πλευρά του παίκτη.

Οκτώ αρθρογράφοι λοιπόν της ιστοσελίδας μας, ζήσαμε την εκπληκτική εμπειρία να είμαστε για κάποιο διάστημα συμπαίκτες στο πιο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της κυπριακής τηλεόρασης.

Άντρεα Χρυσοστόμου, Αντριανέλλα Ζάνη, Δημήτρης Βερέης, Λένος Μάστρου, Μαρία Αδάμου, Μαρία Ιωάννου, Σωτήρης Νικολάου και εγώ προφανώς, φορέσαμε τα κίτρινα μας από πάνω, τα μαύρα μας από κάτω και εισβάλαμε ως ένα θορυβώδες σμήνος μελισσών στο Στούντιο του ΡΙΚ.

Αν σας έλεγα πως δεν είχαμε άγχος για το τι θα ακολουθήσει, τότε αυτό θα ήταν πιο μεγάλο ψέμα κι από το ότι η Πέγκυ ήταν η μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου.  Αν άκουγε όμως κάποιος τις συζητήσεις μας, θα άκουγε και τη σιγουριά που νιώθαμε πως θα ήμασταν τα επόμενα μοντέλα του Λούη και του luben.

Ασφαλώς η αβεβαιότητα για το ποιες ερωτήσεις θα είχαμε απέναντι μας, δημιουργούσε αυτό το επιπρόσθετο άγχος για το αν θα πούμε καμμιά μ…εγάλη βλακεία στον αέρα.  Αν το κάναμε, θα το δούμε μαζί στη μετάδοση του επεισοδίου, γιατί πιστέψετε με, τα μισά από αυτά που είπαμε θυμάμαι!

Άξιζε αυτό το άγχος;

Βεβαίως άξιζε.  Και λίγο πιο φιλοσοφικά αν το πάρεις, μια ζωή την έχουμε!  Οι εμπειρίες που αποκτούμε από τις αποφάσεις και τις πράξεις μας, μόνο να προσθέσουν μπορούν στο βιογραφικό μας.  Το αν θα το γράψουμε με μεγάλα ή μικρά γράμματα στο βιογραφικό, αυτό εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά.

Μια υπέροχη βραδιά κατέληξε με την ομάδα μας να κερδίζει ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα δοθεί σε κάποιο φιλανθρωπικό οργανισμό τον οποίο επιλέξαμε και θα ανακοινώσουμε στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας.

Υ.Γ.1:  Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να συμμετάσχετε στο παιχνίδι. Είναι εξαιρετική εμπειρία!

Υ.Γ.2: Τόσο ο Τάσος Τρύφωνος, όσο και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, ήταν άψογοι απέναντι μας, βοηθώντας μας να αποβάλουμε αρκετά το άγχος μας και να απολαύσουμε τη βραδιά.  Ελπίζουμε να πέρασαν κι αυτοί μαζί μας το ίδιο καλά.

Υ.Γ.3:  Το Beezdom θα συνεχίσει την εθελοντική και φιλανθρωπική του δραστηριότητα με πολλές ενέργειες που θα ακολουθήσουν.  Όσοι θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μας, μπορούν να το κάνουν εδώ!

Υ.γ.4: Πάρτε σιταροπούλες, πίτσες, μπύρες και οτιδήποτε άλλο θέλετε και συντονιστείτε την Πέμπτη 16/1/2020 στις 19:00 στο ΡΙΚ1!

Υ.Γ.5: ΡΟΛΟΙ……!!!!!!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Κωνσταντίνος Παναγιώτου

Αν νομίζεις είμαι σοβαρός, έχασες. Αν νομίζεις είμαι αστείος, πάλι έχασες. Για να καταφέρεις να με γνωρίσεις πραγματικά, πρέπει να με γνωρίσεις σε όλες μου τις όψεις. Αν βέβαια μπορείς να το αντέξεις!

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ρολόι…!!! Το Beezdom στον Πιο Αδύναμο Κρίκο!