Loading

RED, ORANGE, GREEN.

-Γράφει;

– ναι εδώ και 57 δευτερόλεπτα

– Τέλεια! Ακολούθα με…

Μπαίνεις μέσα. Βλέπεις εκεί στην είσοδο κόκκινα, πορτοκαλί και πράσινα αυτοκόλλητα. Παίρνεις και κολλάς ένα πάνω σου. Αυτό που σε αντιπροσωπεύει πάντα. Συνεχίζεις την πορεία σου μέχρι που φτάνεις στο μπαρ και παραγγέλλεις το πρώτο σου ποτό.

Βρισκόμαστε σε ένα κλαμπ, σε ένα χώρο διασκέδασης ας το πούμε και η επομένη ξημερώνει 14 του Φλεβάρη… για κάποιος η μέρα των ερωτευμένων. Και όπως κάθε καταναλωτικό στέγαστρο γεμίζει προσφορές και χρώματα για την ημέρα αυτή των ερωτευμένων (λες και μόνο αυτή η μια είναι όταν ανήκεις σε αυτή την ομάδα), έτσι και οι χώροι διασκέδασης εκμεταλλευόμενοι τη θεματική των ημερών διαλέγουν διάφορα παιχνίδια για να εξιτάρουν τον καταναλωτή τους, τον πελάτη τους. Μην με παρεξηγείς δεν έχω κάτι με αυτά τα εμπορικά παιχνίδια. Λογικό είναι να υπάρχουν όσο εμείς τα ενισχύουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό το θέμα που θέλω να θίξω. Αυτό που θέλω να εστιάσω με τον φακό μου που γράφει εδώ και 57 δευτερόλεπτα είναι το παιχνίδι.

Ξέρεις ότι αφού επιλέγεις να βγεις εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα στο συγκεκριμένο χώρο με το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να παίξεις! ΕΕΕ παίξε, λοιπόν, και μην κρύβεσαι. Διασκέδασε το και τράβηξε το όσο κρατήσει, διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Μου έτυχε, λοιπόν, αγαπητέ μου αναγνώστη να βρεθώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, το παιχνίδι του single, try me και taken. Αυτό το ίδιο, λοιπόν, είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει. Όλοι, μα όλοι είχαν κοτσάρει μπροστά- μπροστά το αυτοκόλλητο αλλά κανείς, μα κανείς δεν έκανε βήμα να μιλήσει ή έστω να τραβήξει τον άλλο και να χορέψει. Εεε τι το παίζεις το ρημάδι. Άστο να πάει στο καλό! Άστο γι’ αυτούς που ξέρουν να το χειριστούν!

  • Γράφει;
  • Ναι εδώ και 5 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα
  • Τέλεια! Ακολούθα με…

ftcdn.net

Οι πιο ύπουλοι και ίσως επικίνδυνοι, θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει, σε παιχνίδια taken, try me και single είναι οι μη ξεκάθαροι δηλαδή οι try me! Δεν το κρίνω ούτε το αποδοκιμάζω. Πιθανότατα κι εγώ το try me θα ήμουν έτσι για το μυστήριο και το action. Αλλά ρε φίλε όταν τα βλέπεις αυτά το μυαλό λέει να τρέξεις όσο πιο μακριά μπορείς. Και ο λόγος πολύ απλός! Αυτά τα ενδιάμεσα και τα μη ξεκάθαρα πάντα καταφέρνουν τα εύκολα να τα κάνουν δύσκολα. Και τότε είναι που αναρωτιέσαι γιατί υπάρχει αυτός ο φόβος να ξεκαθαρίσεις τι θέση σου και να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις. Όχι, δεν λέω ότι αυτό το παιχνίδι θέλει τόση πολύ σκέψη και ανάλυση. Έτσι μεταξύ μας για την πλάκα σου το κάνεις και για να περάσεις καλά αυτή τη μια νύχτα που θα βγεις να διασκεδάσεις. Εγώ τουλάχιστον κάτι τέτοια δεν τα παίρνω καθόλου της μετρητής. Αντίθετα, λέω για το γενικό και το όλο! Από τρείς απλούς χρωματισμούς που παίρνουν ερεθίσματα από το τι συμβαίνει γύρω μας, γι’ αυτό άλλωστε και υπάρχουν, μπορεί να φανεί ένα βασικό ζήτημα που υπάρχει σε κάθε συναισθηματικό μπλέξιμο.

  • Γράφει;
  • Ναι εδώ και 7 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα
  • Γιατί τότε να μην υπήρχαν μόνο δυο χρώματα; Ή single ή taken, ή green ή red;  
  • Γιατί φίλε μου…(συνεχίζεται) CUT!  

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: matadornetwork.com

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Λέξεις κλειδιά: Δικηγόρος, Γένος θηλυκού, Ρομαντισμός, Ρεαλισμός, Τρελή, Παλαβή, Υπερβολή, Ουτοπία, Θάρρος, Θράσος, Φρίκη, Χάος, Αλλαγές, Ελευθερία, Επιλογές. Εμπνεύσεις: ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Λογοτεχνία (Ουγκώ), Ποίηση (Καζαντζάκης), Θέατρο (Τένεσσυ)

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    RED, ORANGE, GREEN.