Loading

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΗΛΩΝ

Δύο μέτρα παρά εφτά, γυμνασμένος, μελαχρινός, μουσάτος και νιώθω αυτοπεποίθηση φλερτάροντας γυναίκες πάνω απο 1,80. Μπορεί να φαίνομαι αξιοζήλευτος και προικισμένος, όμως υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για να τεκμηριώσω την άποψη, ότι το να είσαι κοντός έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από το να είσαι ψηλός.

Έχει καταντήσει βαρετό να ακούω, κοντούς να παραπονιούνται για το ύψος τους και γυναίκες να εύχονται όλοι οι άντρες να ήταν ψηλοί.

Είναι λες και εύχεσαι όλοι οι άντρες να ήταν ανάπηροι.

Θα ξεκινήσω με το λιγότερο σημαντικό επιχείρημα για το γιατί το να είσαι ψηλός είναι μειονέκτημα.

SHOPPING AND STYLING

Πριν από λίγους μήνες πήρα την απόφαση να βελτιώσω το ντυσιμό μου και να σταματήσω να στέλλω την μαμά μου να μου αγοράζει ρούχα. Πού να ήξερα ότι τα ρούχα που αγόραζε η μαμά μου στην τύχη δεν απέχουν και πολύ απ’ αυτά που θα πήγαινα να δοκιμάσω από μόνος μου. Δεν είμαι και γίγαντας, αλλά με ύψος 1,93 είναι πολύ δύσκολο να βρω παντελόνι που να μην είναι τεράστιο στη μέση και μπλούζα που να μην είναι κοντή. Είναι λογικό ότι οι πλείστοι εύσωμοι άνθρωποι υπερτερούν στο πλάτος παρά στο ύψος. Δεν αδικώ τα εργοστάσια ρούχων. Για να μην ξεκινήσω για τα παπούτσια. Από το γυμνάσιο μέχρι τώρα ακούω ότι κυκλοφορώ με τα πιο άσχημα παπούτσια που υπάρχουν. Δεν θα με κατακρίνατε αν ξέρατε ότι φορώ μέγεθος 48. Χωρίς υπερβολές γύρισα όλη τη Λεμεσό και βρήκα μόνο ένα κατάστημα με σκαρπίνια στο μέγεθος μου.

SPORTS

Εντάξει σαν ψηλός έχω πλεονέκτημα στο μπάσκετ, βόλεϊ, μπόξινγκ, κοπηλασία τέννις και ακόμα 2-3 αθλήματα. ΌΜΩΣ οι κοντοί είναι καλοί σε όλα τα άλλα αθλήματα. Οι κοντοί είναι πολύ ευκίνητοι, εκρηκτικοί και ευλύγιστοι. Προσωπικά μου αρέσουν τα extreme sports στα οποία ανακάλυψα ότι είμαι άχαρος αλλά συνάμα εντυπωσιακός καθώς κανένας δεν περιμένει από ένα ψηλό να κάνει τούμπες στον αέρα.

HEALTH

Για να μην με λέτε κλαμένο χωρίς αιτία, θα υποστηρίξω επιστημονικά την άποψη ότι οι ψηλοί είμαστε οτιδήποτε άλλο παρά προικισμένοι. Αδιαμφισβήτητα οι ψηλοί παρουσιάζουν από αρκετά νεαρή ηλικία προβλήματα στις αρθρώσεις και ειδικά στα γόνατα και στη μέση. Εσείς οι γυναίκες που σκοπεύετε να μοιραστείτε  το υπόλοιπο της ζωής σας με κάποιο ψηλό ετοιμαστείτε για φυσιοθεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις και φροντίστε να μάθετε καλό μασάζ πλάτης. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι ψηλοί έχουμε χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής και περισσότερες πιθανότητες για διάφορα είδη καρκίνων, καθώς οι καρδούλες μας είναι ανίκανες να υποστηρίξουν το κορμί μας. Που να δείτε πόσο παγωμένα είναι τα δάκτυλα μου το χειμώνα. Ψυχολογικές έρευνες έδειξαν ότι οι κοντοί φαίνονται πιο φιλικοί και προσιτοί ενώ οι ψηλοί επιβλητικοί και τρομακτικοί.

Στην Ουγγαρία οι κοντοί αναφέρουν περισσότερο σεξ από ότι οι ψηλοί (Θα συμφωνήσω μετά θρήνου).

Καθημερινά προβλήματα περιλαμβάνουν καθρέφτες τοίχου μέχρι το λαιμό, ανικανότητα να τεντώσουμε τη μέση μας στα πίσω καθήσματα του αυτοκινήτου, ιστούς της αράχνης στο πρόσωπο ενώ όλη η άλλη παρέα περνά ανέπαφη κάτω από τα δέντρα. Εννοείται ότι χτυπάμε το κεφάλι μας όπου φτάσουμε και στα κλαμπς τα μακριά μας χέρια κτυπούν καταλάθος τον κόσμο γύρω μας. Τα καθίσματα μέσων μαζικής μεταφοράς, οι θέσεις σε θέατρα, σινεμά και θέατρα καθώς και τα πλείστα κρεβάτια είναι πολύ μικρά για εμάς.

Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν μισώ το ύψος μου αντιθέτως αγαπώ τον εαυτό μου και συστήνω σε όλους να γίνουν ψηλοί… Ουπς σόρρυ αυτό είναι από άλλη διαφήμιση… να αγαπούν τα χαρακτηριστικά τους. Αν μπορούσα να αλλάξω το ύψος μου θα επέλεγα να είμαι πολύ πιο ψηλός! Οι ψηλοί δίνουμε μεγάλες, ζεστές αγκαλιές από ψηλά, φτάνουμε τα ράφια που δεν φτάνει κανένας άλλος, αλλάζουμε λάμπες καθώς και τα φώτα ?.

Μετά από αυτό το άρθρο εξακολουθείς να θέλεις να ήσουν ψηλός;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Πρέπει να σε κυριαρχήσει το δέος. Όρμα σε ότι σε κάνει να νιώθεις άβολα. Μίλα σε ανθρώπους που φοβάσαι να μιλήσεις. Η ακούραστη μονόδρομη ροή του χρόνου αυξάνει την εντροπία του σύμπαντος και μειώνει τη θερμοκρασία του. Γι' αυτό ζέστανε όσες ψυχές προλαβαίνεις.

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΗΛΩΝ