Loading

Πότε λένε ψέματα οι άντρες

svg20 Φεβρουαρίου, 2020LovebeezΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Εξαρτάται ποιον ρωτάς. Εξαρτάται απ’ τον καιρό, απ’ τη διάθεσή μας, απ’ το πως πήγε η μέρα μας στην δουλειά. Όλοι λέμε ψέματα για σημαντικά και ασήμαντα, αλλά παρακάτω παρουσιάζω τα πιο συχνά μας ψέματα, που λέμε σε γυναίκες:

«Έχω μάτια μόνο για σένα»

Αρκεί μόνο να βγούμε μια βόλτα μαζί σε κάποιο δημόσιο χώρο και αμέσως θα διαψευσθεί. Χαλαρώστε κι εσείς πλέον, απλά κοιτάζουμε, δεν αγγίζουμε. Άλλωστε ο θεός μας έδωσε τα μάτια για να τα αξιοποιούμε.

«Δεν βρήκα χρόνο να σου απαντήσω»

Μερικές φορές περιμένουμε την επιφοίτηση, ώστε να απαντήσουμε με κάτι έξυπνο τζαι flirty, ώστε να τραβήξουμε πάλι την προσοχή σας ενώ άλλες φορές μια έξυπνη απολογία για την τσιόφτα που κάναμε. Άλλοτε απλώς κάνουμε scroll μια ώρα βλέποντας memes και αν τα βαρεθούμε και εκείνα, τότε σας απαντούμε. Χρόνος υπάρχει, ίσως όμως δεν υπάρχει και τόσος για εσάς -πάντα-.

«Είμαι κάπου»

Ακούγεται πολύ ύποπτο αλλά συνήθως σημαίνει ότι ήμασταν με φίλους και κάναμε ανάρμοστα πράγματα ή απλώς βγήκαμε για να ξεσκάσουμε λίγο!

«Δεν έχω πρόβλημα, βγες με τις φίλες σου»

Όση αυτοπεποίθηση και να βάλουμε λέγοντας την εξής φράση, η αλήθεια ότι είμαστε νευρικοί για όση ώρα πίνετε με τις φίλες σας, γιατί ξέρουμε ότι όλο και κάποιος θα σας φλερτάρει. Με λίγα λόγια τρωγόμαστε, αυτή είναι η αλήθεια!

«Δεν ξέρω γιατί είσαι νευριασμένη μαζί μου»

 Τις πλείστες φορές ξέρουμε τι βλακεία κάναμε, απλά προσπαθούμε να αποφύγουμε το δράμα ή να παραδεχτούμε τα λάθη μας. Συνήθως όμως, απ’ ότι κατάλαβα το να κάνουμε τους Κινέζους, μάλλον σας εκνευρίζει περισσότερο!

«Σόρυ ξέχασα»

Ότι και αν έπρεπε να κάνουμε, δεν το ξεχάσαμε στην πραγματικότητα. Απλά βαριόμασταν να το κάμουμε και με την πάραπανω φράση ελπίζουμε πως ο θυμός σας θα καταλαγιάσει.

«Εν συμπαθητική η φίλη σου»

Καλά σοβαρομιλάς? Ρωτάς με αν συμπαθώ την καλύτερη σου φίλη… Παρόλο που μου με έπρηξε για το πόσο όμορφος είναι ο σκύλος της και παρόλο που βαριέμαι να με πρήζει για τις εγκυμονούσες, χωρισμένες του χωριού, φοβάμαι να σου το πω, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ! Γιατί απλά θα επιλέξεις εκείνη αντί εμένα!

«Εγώ και η φίλη σου, μα επέλλανες τέλεια?»

Τι φταίω που με γλυκοθωρεί η φίλη σου; Να βγάλεις τα δικά της τα μάτια, όχι τα δικά μου (Άμπα τζαι γελαστείς τζαι τζίσεις του μωρού)

«Μην αγχώνεσαι, έχω εκείνο που θέλεις»

Οι άντρες θα πούμε ότι έχουμε πάει με περισσότερες απ’ ότι στην πραγματικότητα. Το τελευταίο που θέλουν οι γυναίκες είναι ένας να τους το παίζει το μάγκας, και στο κρεβάτι να είναι ανήμπορος.

«Θέλω να το πάρουμε σιγά»

Αν σου πει κάτι τέτοιο, σημαίνει τελείωσε, μην τον ενοχλήσεις ξανά!

Και φυσικά τα 2 δημοφιλέστερα ψέματα σε Dating apps:

  • Πιο πιθανό να πούμε ψέμα για το ύψος μας αν είμαστε κάτω από 1,80.
  • Πολλοί άντρες είμαστε ανασφαλείς για το μέγεθος του πέους μας και γι’ αυτό προσθέτουμε λίγους πόντους εαν ερωτηθούμε για το μεγεθός μας. Και ας μην ξεχνάμε την κάρτα παγίδα. Αν μας ρωτήσει παρθένα αν θα πονέσει της λέμε πως την έχουμε average ?

Εσύ ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που άκουσες από άντρα?

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Πρέπει να σε κυριαρχήσει το δέος. Όρμα σε ότι σε κάνει να νιώθεις άβολα. Μίλα σε ανθρώπους που φοβάσαι να μιλήσεις. Η ακούραστη μονόδρομη ροή του χρόνου αυξάνει την εντροπία του σύμπαντος και μειώνει τη θερμοκρασία του. Γι' αυτό ζέστανε όσες ψυχές προλαβαίνεις.

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Πότε λένε ψέματα οι άντρες