Loading

Ποστ που φωνάζουν «θέλω σημασία»!

svg19 Νοεμβρίου, 2020Bee freeΣΤΑΛΩ ΛΙΛΗ

Όπως λέει και ο τίτλος, σήμερα θα συζητήσουμε για τις αναρτήσεις εκείνες που απορώ πραγματικά γιατί να γίνονται. Θα μου πεις, από τη στιγμή που συμφωνείς να είσαι σε μια ηλεκτρονική κοινότητα κι έχεις αποδεχτεί τους όρους της, σημαίνει ότι ένα περίπου μπορείς να υποστείς κάποια πράγματα.

Σ΄ αυτό συμφωνώ. Αλλά νυσάφι πια! ΕΛΕΟΣ με τα ποστ που ΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. Ακολουθούν τα τοπ 5!

Στο no5 έχουμε αυτά τα άτομα που αναρτούν κάθε μέρα περίπου 29,5 ποστ με quotes του τύπου «ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΈΝΟΣ ΑΠΟ ΌΛΑ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ» , «Πίσω από την πλάτη σου λένε τα πάντα». Και εννοείται θέλει να του στείλεις και να ρωτήσεις τι έχει! Κι αυτό θέλει να το κάνουν ΟΛΟΙ όσοι δουν το ποστ. Αν θέλεις να συζητήσουμε κάτι, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα να τα πούμε όλα!

Περνάμε στην περίπτωση no4. Εδώ δικαίως κατακτούν την θέση η σχεσάκηδες. Δε λέω, βάλε φώτο με τον δικό σου ή τη δικιά σου, 1,2,3,4,5, βάλε και 10 δε με νοιάζει, αλλά ΜΗΝ είναι το μόνο που ποστάρεις για όνομα του θεού. 30 ΠΟΣΤ Η ΜΑΡΙKKOY (no offence, random names), τα 29 φώτο με τον Κωστή, 16 φώτο ο Αναξίμανδρος, όλα με την Αντρούλλα. Ρε παιδιά ωραίο ζευγάρι είστε, κι αγαπιέστε, we got this, οι υπόλοιποι που δεν είμαστε έτσι ζούμε μια άχαρη ζωή. Και ρωτώ, ΑΝ χωρίσετε τι φάση θα γίνει;  Διαγραφή όλα και μένετε με μισό ποστ?

enallaktikiagenda.gr

Για no3 έχω διαλέξει μια κατηγορία στην οποία ντρέπομαι που το λέω αλλά, ανήκω κι εγώ. Όπως τα λέω μέχρι τώρα θα λέγατε τι φάση αυτή, τα κάνει όλα σωστά; Όχι, ακόμα κι εγώ, κάνω λάθη -ξέφυγα από το θέμα. Εδώ λοιπόν έχουμε την ενότητα Influencer και οι συμμετέχοντες σε giveaways τους. Γιατί σε μια κατηγορία οι βασιλιάδες, με τους κοινούς θνητούς; Πολύ απλά γιατί οι μεν την είδαν διάσημοι και σπαμάρουν το σύμπαν με 98 ποστ καθημερινά.  ΟΧΙ, δε θέλω να χάσω κιλά, ΟΧΙ, δε θέλω να μου πεις πώς πρέπει να έχω τα μαλλιά μου φέτος το καλοκαίρι και χαλάρωσε με τις πόζες, δεν είσαι η Μπιγιονσέ/ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν. Οι δε, ωστόσο, -εγώ- τους δίνουν ώθηση να συνεχίσουν, γιατί κάνουν κοινοποίηση την ανάρτηση τους 8 φορές μέχρι να κερδίσουν το pearPhone. Και το πρόβλημα δεν είναι να συμμετέχεις σε giveaways, το πρόβλημα είναι να μην υπάρχει σελίδα που δεν έχεις κοινοποιήσει!

media.makeameme.org

Τη σκυτάλη παίρνουν στο no2, οι αναρτήσεις των ξερόλων «επιστημόνων», αυτών που ΔΕΝ χρειάζονται πτυχία και μελέτες για να εκφράσουν την άποψή τους και να την υποστηρίξουν με αδιάσειστα δεδομένα, πάντα επιστημονικά. Ναι, καλά κατάλαβες αυτούς που ανέδειξε η πανδημία, «όΛα αΥτά που ζΟυμε είναι έΝα ψέΜα, θέλουν να βΆλουΝ το βλαΠτικό γΙα την υγεία μας 5G» και άλλες τέτοιες λαμακίες (Γιάννη Παπουλή, τέλειος όρος για συγκάλυψη) που δεν κατάφερα καν να απομνημονεύσω από το πόσο κουρασμένα ένιωθα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα όταν διάβαζα αναρτήσεις του τύπου αυτού. ΟΚΚΚ Μαρικκού μου, όλα αυτά που λένε οι επιδημιολόγοι ανά τον κόσμο που έχουν επιστημονική κατάρτιση 4 πτυχίων είναι βλακείες!

i.redd.it

Αισίως έχουμε φτάσει στο no1, το οποίο δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τις φώτο-μάστιγα κυρίως του καλοκαιριού. Ναι πήγες γυμναστήριο (σπαμ αναρτήσεις από τους προηγούμενους 9 μήνες), έφτιαξες το απόλυτο κορμί και οι κοιλιακοί σου χωρίζονται σε 6 ή ο λόκως σου είναι τέλειος (δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο φύλο, μιλάω για όλους) αλλά δεν είναι ανάγκη το feed σου να είναι γεμάτο με αυτά. Οκ ξέρουμε είμαστε χοντροί και θέλουμε να σας μοιάσουμε! Πήρατε το λάικ μας, ντάξειιι τώρα; Μη με παρεξηγήσεις, βάλε φώτος, μην έχεις εμμονή όμως.

i.pinimg.com

ΔΕΝ έχω σε καμία περίπτωση προσωπικό πρόβλημα με κανένα που επιλέγει να κάνει τα παραπάνω. Εξ άλλου είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι θέλουμε όταν δεν επηρεάζουμε την ζωή των άλλων. Συζήτηση να γίνεται καλέ… Τα φιλιά μου κι όσοι ενοχλήθηκαν ας βάλουν ένα λυπημένο quote, ας κάνουν ποστ με τη σχέση τους, ας κάνουν ένα giveaway κοινοποίηση, ας γράψουν την άποψη τους για το χρηματιστήριο χωρίς δοκτωράτο στα οικονομικά ή έστω ας ανεβάσουν μια φώτο με τους κοιλιακούς ή τον λόκω τους.

i.pinimg.com

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: straightfromthea.com

ΣΤΑΛΩ ΛΙΛΗ

Περίεργη, Ελεύθερη, Ρομαντική, Γλωσσού, έτοιμη να -διανύσει αν χρειαστεί- όλο τον κόσμο για να δει, να νιώσει, να πάθει, να μάθει.

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ποστ που φωνάζουν «θέλω σημασία»!