Loading

Πώς συμπεριφέρεται ένας άντρας όταν θέλει μια γυναίκα;

Ο Λένος προκλήθηκε να μεταφερθεί από την #heathybeez στην #lovebeez και να γράψει το θέμα «Πώς συμπεριφέρεται ένας άντρας όταν θέλει μια γυναίκα;». Το θέμα του δόθηκε από έναν άλλο αρθρογράφο. Το ποιος τον προκάλεσε, θα το μάθεις στο τέλος αυτού του άρθρου! Τι λες, να του αλλάξουμε κατηγορία; Δείξε μας πατώντας ένα μελισσο-reaction μετά το άρθρο!


Καταρχάς η απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση δεν μπορεί να είναι αντικειμενική! Ο καθένας έχει τους δικούς του τρόπους, τα δικά του κόλπα. Όμως υπάρχουν και κάποιοι «άγραφοι» κανόνες τους οποίους όλοι γνωρίζουν, κάνουν πως δεν τους γνωρίζουν αλλά όταν συμβαίνει κάτι από αυτούς και οι δύο πλευρές αντιλαμβάνονται τον σκοπό. Όπως για παράδειγμα το «Έλα με πήρε ο ύπνος χθες το βράδυ και δεν απάντησα», αλλά το κάνεις για να μπορείς να συνεχίσεις την συζήτηση και την επόμενη ημέρα.

Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ie Facebook, Instagram etc. Παρόλο που διαφωνώ, πλέον είναι ο κύριος τρόπος προσέγγισης. Δεν μιλάω για τα «ιασω κοκλα κανε με αδδ ημε πλοκ», αυτά τα προσπερνάμε. Μέσω των social media μπορεί να ξεκινήσει ένα παιχνίδι. Πέφτει ένα like στο άκυρο και έχει ανταπόκριση, δηλαδή σου κάνει like back ας το πούμε. Και εκεί βρίσκεις την ευκαιρία να στείλεις το πρώτο μήνυμα.

cf.ltkcdn.net

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην στείλεις «Γεια σου τι κάνεις είδα τις φωτογραφίες σου και μου φαίνεσαι ενδιαφέρον άτομο». Major fail πάντα κατά την άποψη μου. Μπορεί σε κάποιες να δουλεύει.

Αλλά επειδή στο άρθρο υπάρχει και μια κρυμμένη ερώτηση που ρωτάει για τα δικά μου κόλπα, και παρόλο που ΠΟΤΕ δεν μιλάω για αυτά, θα το κάνω για χάρη του beezdom.

Αν πάρουμε το σενάριο ότι δεν μπορεί να γίνει το πρώτο «πλησίασμα» face to face, και πρέπει να γίνει μέσω social media, εγώ προτιμώ να είναι κάποια που υπήρξε μια επαφή έστω και μικρή στο παρελθόν για να μην είμαι ο «creepy λυσσάρης». Αυτή η πρώτη επαφή προτιμώ να είναι όμως σε κάτι που έχει θεματολογία. Δηλαδή θα στείλω το πρώτο μήνυμα με ένα θέμα το οποίο θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία όπου θα μπορώ να ανοίξω κουβέντα. Ένα share που έκανε στο οποίο μπορώ να καταπιαστώ ή οτιδήποτε. Έτσι κάνω την πρώτη επαφή. TIP: Περίμενε το σωστό timing.

Στην συνέχεια είναι εκεί που περιπλέκω λίγο τα πράγματα. Αναλόγως της περίπτωσης, μπορεί να εξαφανιστώ. Μπορεί να σε δω από κοντά να σου πω ένα γεια και να το παίζω χαλαρός και light. Μπορεί να σου το φέρω πλαγίως και να βρεθούμε να πίνουμε καφέ και να μην καταλάβεις πως πέρασε η ώρα. Επίσης όμως, δεν θα καταλάβεις τον σκοπό μου. Ακόμα κι αν διαβάζεις το άρθρο τώρα και βρεθούμε να πίνουμε το ποτάκι μας μετά από καιρό κάπου, δεν θα ξέρεις στην αρχή για ποιο σκοπό βρισκόμαστε εκεί. Τον πραγματικό σκοπό όμως θα τον πω κάποια στιγμή αλλά ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ πρόσωπο με πρόσωπο.

insider.com

Αυτό ονομάζεται παιχνίδι του μυαλού. Διότι αν δεν μπορείς να κερδίσεις το μυαλό, δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτε. Το παιχνίδι του μυαλού σε παρανοεί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα σκέφτεσαι ποιος ήταν ο σκοπός της συνάντησης μας που σημαίνει ότι θα σκέφτεσαι και το όνομα μου ?

Δεν πετυχαίνει πάντα. Το να μην δείχνεις από την αρχή τις προθέσεις σου μπορεί σε οδηγήσει στο πολυσυζητημένο «friendzone». Υπήρξαν περιπτώσεις που αυτή η αδιαφορία που έδειξα την έκανε να «κολλήσει». Άλλες φορές φάγαμε την χυλόπιτα με το πιρούνι!!

Σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι σε κρατάει ενεργό. Είτε πετύχει είτε όχι. Να έχεις και καμιά κουβέντα να λες με τους φίλους σου στο τέλος της μέρας.

Κλείνοντας, ο καθένας έχεις τους δικούς του τρόπους άρα και ο καθένας είναι και υπόλογος των πράξεων του!!     

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: in.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Πώς συμπεριφέρεται ένας άντρας όταν θέλει μια γυναίκα;