Loading

Πώς να οργανώσεις μια back bag!

Πόσες φόρες στα ταξίδια σου πήρες αχρείαστα πράγματα;

Εγώ προσωπικά, ποτέ δεν παίρνω μαζί μου αχρείαστα αντικείμενα ή ρούχα, το καθετί έχει τον λόγο του που μπαίνει στην τσάντα μου.

Οι αγαπημένες μου εταιρείες χαμηλού κόστους ξεκινήσαν από πέρσι να χρεώνουν την χειραποσκευή (10 kg) και έτσι τα απαραίτητα αντικείμενα για ένα ταξίδι ήταν μονόδρομος.

Αρχικά αγόρασα μία back bag ακριβώς στις διαστάσεις που επιτρέπονται για να μην έχω προβλήματα στο αεροδρόμιο. (40cm x 20cm x 25cm).

Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξω πώς εγώ προσωπικά οργανώνω την back bag μου.

Αρχικά διπλώνω τα jeans μου με το πιο κάτω τρόπο.

Μετά τα τοποθετώ στη βαλίτσα μαζί με τες ζακέτες μου, που επίσης τις διπλώνω με το συγκεκριμένο σχήμα.

Ακολούθως βάζω τις φανέλες,τα εσώρουχα και τις κάλτσες.

Στην μπροστινή θήκη τοποθετώ τα είδη ατομικής φροντίδας.

Στη μεσαία θήκη τοποθετώ τα power bank, τη φωτογραφική μηχανή, τα καλώδια, τα γυαλιά, τις κλειδωνιές για τα locker των hostel, το selfie-stick, μια ομπρέλα, ένα δεύτερο κινητό και μια πιστωτική κάρτα σε περίπτωση κλοπής. Επίσης έχω πάντα μαζί μου ένα μικρό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ακόμα στην πλαϊνή θήκη που είναι για μια μπουκαλίτσα νερό, εγώ τοποθετώ μια πετσέτα, λόγω του ότι πολλά hostel δεν παρέχουν πετσέτες δωρεάν.

Με αύτη την τσάντα είχα κάνει ένα δεκαήμερο ταξίδι όπου βέβαια το πλυντήριο ήταν μονόδρομος, οπότε σκεφτείτε καλά τι θα πάρετε μαζί σας στο επόμενο ταξίδι.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Πώς να οργανώσεις μια back bag!