Loading

Πώς επηρεάζει το σχήμα των φρυδιών την εμφάνιση;

Σκούρα, ανοιχτόχρωμα, κοντά, μακριά, πυκνά, αραιά, χοντρά, καμπυλωτά, μυτερά και άλλα πολλάείναι τα χαρακτηριστικά των φρυδιών των ανθρώπων. Πλέον οι άνθρωποι, κυρίως οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στο σχήμα και στην περιποίηση των φρυδιών τους, καθώς με μία λάθος κίνηση μπορεί να αλλάξει η εικόνα του προσώπου προς το χειρότερο.

Τα φρύδια όμως δεν είναι απλά διακοσμητικά στον άνθρωπο, αφού έχουν και προστατευτική λειτουργία. Αυτή η περιοχή με τα τρίχινα τόξα απότρέπει τον ιδρώτα, την υγρασία, το νερό και άλλα να μπουν στα μάτια μας. Φυσικά υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν φρύδια, είτε για λόγους υγείας, είτε για άλλους λόγους. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν εννοείται εναλλακτικές λύσεις, όπως μεταμόσχευση φρυδιών ή ψεύτικη εμφύτευση.

Μαζί με τα μάτια, τα φρύδια συνθέτουν μια αισθητική ενότητα που χαρακτηρίζει τη φυσιογνωμία του ανθρώπου. Για παράδειγμα κάποιος άνθρωπος με μυτερά φρύδια συνήθως βγάζει κάτι πιο άγριο προς τα έξω. Επίσης σύμφωνα με εμπειρογνώμονες φυσιογνωμιστές, τα φρύδια είναι σημαντικοί δείκτες της αυτοπεποίθησης και της λογικής μας.

Για να καταλάβετε λοιπόν αγαπημένοι μου Beezαναγνώστες πως μπορεί η εικόνα των φρυδιών να επηρεάσει την συνολική εικόνα του προσώπου, σας παρουσιάζω 5 περιπτώσεις διασήμων γυναικών, που απόφάσισαν να κάνουν μερικές αλλαγές στα φρύδια τους.

1. Jennifer Lopez

Η λατίνα σταρ στις αρχές της καριέρας της επέλεξε να δώσει ένα πιο λεπτό σχήμα στο φρύδι της και μία σχετικά ψηλή γωνιά. Συχνά τα άτομα με τέτοιο σχημα φρυδιών δείχνουν λιγότερο προσιτά.

2. Adele

Η Βρετανίδα ταλαντούχα τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα έμοιαζε κάπως διαφορετικά. Με πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια και το σωστό βάψιμο, η φυσιογνωμία του προσώπου της φαίνεται πιο γλυκιά και μαλακή.

3. Angelina Jolie

Το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς απόδεικνύει ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να αλλάξουν το βλέμμα σου. Στα πρώτα χρόνια εμφάνισης της στο Hollywood την είδαμε με πιο λεπτό και καμπυλωτό φρύδι, ενώ στα επόμενα χρόνια προτίμησε να αφήσει το πιο φυσικό σχήμα των φρυδιών της, με μικρότερη κλήση στο τόξο. Κάτι που τόνισε περισσότερο τα μάτια της και την έκανε να φαίνεται πιο γλυκιά.

4. Lady Gaga

Η απόλυτη θεά τόλμησε για ακόμη μια φορά να κάνει την διαφορά σε μερικές από τις πολλές εμφανίσεις της και μας δείχνει το πως η αφαίρεση μερικών τριχών, αλλά και η αλλαγή χρώματος, μπορούν να μετατρέψουν την όψη μας.

5. Julia Roberts

Η όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός διατήρησε στα νιάτα της το φυσικό σχήμα των φρυδιών της, πάνω στο οποίο βασίστηκε και η επόμενη μορφή των φρυδιών της, διατηρώντας έτσι την αρμονία που υπάρχει μεταξύ των χαρακτηριστηκών του προσώπου της.

Θα διερωτάστε λοιπόν μετά από την ανάγνωση των πιο πάνω, τι σχήμα φρυδιών ταιριάζει στο πρόσωπο σου. Ανάλογα με το σχήμα κάθε προσώπου, παίρνει και το φρύδι το αντίστοιχο σχήμα, έτσι ώστε να υπάρχει στο πρόσωπο συμμετρία. Για παράδειγμα σε ένα τετράγωνο πρόσωπο ταιριάζει φρύδι με ελαφριά γωνία, έτσι ώστε να ορίζεται καλύτερα η δομή του κόκαλου και το τελείωμά του, να είναι σε κάθετη νοητή γραμμή με το μάτι. Επιπλέον πολύ σημαντικό στον σχηματισμό των φρυδιών είναι η οριοθέτηση τους. Δηλαδή ο εντοπισμός των φυσικών άκρων των φρυδιών, έτσι ώστε στην συνέχεια να το σχηματίσετε καλύτερα.

Όπως προφανώς αντιλαμβανόμαστε, ο σχηματισμός των φρυδιών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε ξανά την αισθητικό σας;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Πώς επηρεάζει το σχήμα των φρυδιών την εμφάνιση;