Loading

Ποιος χαρακτήρας «Friends» είσαι;

svg7 Ιανουαρίου, 2021ShowbeezΕΙΡΗΝΗ ΡΙΣΣΑΚΗ

Η σειρά των Friends ήρθε ξανά στην επιφάνεια και στα φώτα της δημοσιότητας μετά από την επέτειο που γιόρτασε. Μικροί και μεγάλοι είδαν ξανά και ξανά όλες τις σεζόν της σειράς, ειδικά επί καραντίνας.

Πολλοί δεν παρακολούθησαν την σειρά εξαιτίας του “ψεύτικου” γέλιου που υπάρχει σαν παρασκηνιακός ήχος και ένας από αυτούς ήμουν και εγώ. Πραγματικά όμως αυτή η σειρά είναι εθισμός και μόλις ξεκινήσεις να την βλέπεις δεν μπορείς να σταματήσεις.

Η παρέα αποτελείτο από έξι άτομα και το καθένα από αυτά έχει μοναδικό και έντονο χαρακτήρα. Θα μπορούσα σίγουρα να ταυτιστώ με κάποιον από αυτούς, αλλά για να δούμε ποιος ταιριάζει περισσότερο σε εμένα αλλά και σε εσένα!

Rachel Green (Jennifer Aniston)

https://www.denofgeek.com/wp-content/uploads/2020/07/racmain.jpg?resize=768%2C432

denofgeek.com

Η Rachel είναι η κόρη μιας πλούσιας οικογένειας, φαίνεται όμως να θέλει να σταθεί στα πόδια της τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά. Βρίσκει δουλειά και εξελίσσει την καριέρα της από σερβιτόρα σε στυλίστρια του Ralph Λauren. Είναι λοιπόν δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και τόλμη ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Φαίνεται ότι είναι εξωστρεφής και της αρέσει να κάνει παρέα με άλλους, ενώ οι αποφάσεις της είναι αποτέλεσμα των συναισθημάτων της και όχι της λογικής.

Ross Geller (David Schwimmer)

https://hobnobjournal.com/app/uploads/2019/09/ross-geller-style-netflix.jpg

hobnobjournal.com

Ο Ross είναι από παλιά ερωτευμένος με την Rachel, αλλά ποτέ δεν είχε το θάρρος να της το πει. Ο χαρακτήρας του είναι δυναμικός αλλά δεν έχει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να πετύχει τα όσα θέλει.  Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ντροπαλό και εσωστρεφή ενώ έχει χιούμορ και θέλει να είναι οργανωμένος στην ζωή του. Ακόμα προσπαθεί πάντα να κάνει την άποψη του κατανοητή και να αποδείξει το δίκιο του με κάθε τρόπο.

Monica Geller (Courteney Cox)

https://cdn.totallythebomb.com/wp-content/uploads/2020/03/monica-geller-4.png

cdn.totallythebomb.com

Η Monica είναι η μικρή αδερφή του Ross και ξεχωριστό μέλος της παρέας, καθώς είναι εκείνη που κρατά όλα τα μέλη της παρέας ενωμένα. Είναι φανερό ότι της αρέσει να κάνει παρέα με άλλους ενώ και εκείνη παίρνει αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα και τις προσωπικές αξίες. Το στοιχείο της είναι η οργανωτικότητα καθώς θέλει να είναι όλα στην ζωή της οργανωμένα και προγραμματισμένα ενώ έχει μια μεγάλη τρέλα με την καθαριότητα. Είναι εκείνη που νοιάζεται για όλους και προσπαθεί να τους φροντίζει.

Phoebe Buffay (Lisa Kudrow)

https://i.insider.com/55df18389dd7cc0f008b64cc?width=1100&format=jpeg&auto=webp

i.insider.com

Η Phoebe είναι η καρδιά της παρέας και επικεντρώνεται παραπάνω στην καλλιτεχνική της καριέρα από την ρομαντική της ζωή.  Η καλλιτεχνική της φλέβα φαίνεται και στον τρόπο που ντύνεται και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ της ενώ χαρακτηρίζεται και από την φαντασία της. Είναι αυθόρμητη και υπερασπίζεται κάθε είδους δικαίωμα τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων.

Chandler Bing (Matthew Perry)

https://pyxis.nymag.com/v1/imgs/079/792/3ed0d94be0a9bd3d023f00532889bab152-30-chandler-bing.2x.h473.w710.jpg

pyxis.nymag.com

O Chandler είναι ήρεμος και καταλήγει από αιώνιος εργένης να κάνει μια σταθερή σχέση με την Monica όπου και καταλήγει σε γάμο. Χαρακτηρίζεται για το πάθος του για νέες ιδέες και προτιμά τις αυθόρμητες ιδέες από το αυστηρό πρόγραμμα και την οργάνωση της κάθε στιγμής. Είναι σαρκαστικός και έχει χιούμορ με τα οποία χαρακτηριστικά αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτήρα.

Joey Tribbiani (Matt LeBlanc)

https://images.squarespace-cdn.com/content/5a6fc8452278e782e8ee0133/1541745352210-7HDL6KB3XP934WKP70XO/Joey+Shocked+Face.jpg?content-type=image%2Fjpeg

images.squarespace-cdn.com

Ο Joey είναι ο εργένης της παρέας ο οποίος είναι και ο πιο ωραίος και αυτό φαίνεται από τις κατακτήσεις που έχει στον γυναικείο πληθυσμό. Είναι γεμάτος ενθουσιασμό και αγάπη για τη ζωή ενώ κάνει αυθόρμητες επιλογές και βρίσκει την διασκέδαση και τη θετικότητα στα πάντα. Είναι ανοιχτός σε κάθε είδος διασκέδαση και τα συναισθήματα του τον καταβάλουν με αποτέλεσμα να μην παίρνει πάντα τις καλύτερες επιλογές.

Αν μπορούσα να διαλέξω θα έλεγα ότι μοιάζω παραπάνω με την Monica καθώς μου αρέσει η οργάνωση και θέλω η ζωή μου να βρίσκεται σε πρόγραμμα ενώ μου αρέσει ιδιαίτερα να φροντίζω τους γύρω μου.

Εσύ με ποιον χαρακτήρα μπορείς να ταυτιστείς;        

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: cdn.vox-cdn.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ποιος χαρακτήρας «Friends» είσαι;