Loading

Πεθαίνω για σένα (playlist)

«Κούλα με ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!»

Μπορεί η καψούρα να γιορτάζεται επίσημα το Φεβρουάριο, το μήνα του έρωτα, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορεί να γιορτάζεται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό;

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή φιλαράκια.. Το καψούρικο αυτό άρθρο απευθύνεται σε εκείνους που περιμένουν ακόμα τον πρίγκιπα με το άσπρο, μαύρο, κίτρινο.. όπως θες πες το, άλογο. Σε εκείνους που χώρισαν και είναι…στα πατώματα! Σε εκείνους που είναι ερωτευμένοι και το φωνάζουν και μπράβο τους και γούστο τους και καπέλο τους!  Σε εκείνους που πληγώθηκαν και σε εκείνα τα παιδιά με τους ανεκπλήρωτους έρωτες..

Η αλήθεια να λέγεται, όποιος δεν έχει πέσει στα πατώματα κλαίγοντας,(κλαίγοντας και κλαίγοντας) παρακαλώντας, παρακολουθώντας (εμ ξέρεις εσύ.. μην κάνεις την πάπια!), δεν ξέρει τι πάει να πει καψούρα.

Εδώ που το λέμε, έρωτας και καψούρα χωρίς ελληνικό τραγούδι γίνεται; δε γίνεται! Τα ξέρεις, τα έχεις ακούσει, τα έχεις χορέψει, τα έχεις τραγουδήσει, τα έχεις αφιερώσει και κάποια σε έχουν στιγματίσει. Ύμνησαν τον έρωτα και εγώ δεν μπορώ να μην στα θυμήσω. Αφού με ξέρεις! Δεν γι-νε-ται!

Γι ’αυτό φιλαράκι μου πήγαινε στην κοντινότερη κάβα, εφοδιάσου με τα απαραίτητα, ξέρεις εσύ.. ουίσκι και βότκα ενδείκνυνται για την περίπτωση, πάρε και κανά ξηροκάρπι, όχι τίποτα άλλο απλά για να μασάς και βάλε την μουσική να παίζει στο τέρμα και ξεκινάμε….!!

1. Έρωτας είναι θαρρώ – Γιάννης Πάριος, Χάρης Βαρθακούρης

https://www.youtube.com/watch?v=9R-M3tfdETg

2. Μόνος μου – Αντώνης Ρέμος 

3. Όλα σε θυμίζουν – Χάρις Αλεξίου

4. Ανόητες αγάπες – Πυξ Λαξ

5. Κόκκινη γραμμή – Νατάσα Θεοδωρίδου

6. Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια – Μάκης Χριστοδουλόπουλος

 7. Οι χωρισμένοι – Άντζελα Δημητρίου 

8. Κόπηκα στα δυο – Νίκος Μακρόπουλος 

9. Θέλω να με νιώσεις – Νίκος Βέρτης

10. Όλα σ’ αγαπάνε – Στέλιος Γονίδης

https://www.youtube.com/watch?v=8c2x2NnAdw4

Ενός λεπτού σιγή λοιπόν για όλους αυτούς τους έρωτες που μας δίδαξαν και μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους. Σας χρωστάμε πολλά! Γιατί οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα θα είναι πάντα μαζί μας… Στην υγειά τους βρε παιδιά!

Υ.Γ 1 : Σίγουρα δεν μπορούσα να διαλέξω μόνο 10. Είναι πολλά τα άτιμα και περισσότεροι οι καψούρηδες.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΣΤΑΛΩ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Είμαι κοινωνική, δυναμική και αποφασιστική όπως κάθε Λιονταρίνα που σέβεται το άστρο της. Ήξερα από πολύ μικρή πως θα ακολουθούσα το επάγγελμα του δημοσιογράφου και φρόντιζα να μεταμορφώνω τα πάντα σε μικρόφωνα και καλεσμένους. Λατρεύω τα ταξίδια, τις περιπέτειες, το καλό φαγητό -ειδικά αυτό-, τις οικογενειακές συνάξεις και τις βραδιές με φίλους. Αν δεν ζούσα στην Κύπρο, θα ήμουν στα νησιά Φίτζι, καθισμένη πλάι στο κύμα πίνοντας κοκτέιλς! Πάντως σε ηλιόλουστο νησί, γιατί λατρεύω τον ήλιο και τη θάλασσα. <3

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Πεθαίνω για σένα (playlist)