Loading

«Πέρασε η νύχτα, πέρασαν 3 χρόνια και σύντομα 4, κι ένα έχω να θυμάμαι! Ότι ήτανε από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!»

svg27 Νοεμβρίου, 2019Em-bee-riesΡΑΦΑΕΛΑ ΞΙΟΥΡΟΥ

13/02/2019

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Σήμερα, 3 χρόνια από το Valentines Party! Tι λες για ένα θροουμπακ;

Valentines Party, 13/02/16, 3η Λυκείου, 9 κορούες, κουβαλώντας τον ίδιο νου, την ίδια τρέλα, με τις μαμάδες μας στο background να λένε ότι «Χάννει ο πάττιχός μας» (translation: ότι μάλλον δεν θα είμαστε με τα καλά μας) – αλλά ταυτόχρονα να καμαρώνουν! 

Ως up-to-date αππωμένες μιτσίες (translation: φρόνιμα κοριτσάκια #not),  ξέραμε για την μόδα που επικρατούσε κaι που ακόμα εννοείται υπάρχει, δηλαδή παρέες τελειόφοιτων να κάνουν πάρτι – εντός σχολείου, με ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο συνδυάζεται αναλόγως και της περιόδου δηλαδή Χριστούγεννα – Xmas Party, Αγίου Βαλεντίνου – Valentines Party κλπ. Ως κλασικές Δερυνιώτισσες που σέβονται τον εαυτό τους και τη καταγωγή τους, επειδή υπήρχε το «έθιμο» παρέα κοριτσιών από Δερύνεια να κάμνει το Βαλενταίνς, ε τζαι εμείς έπρεπε! Πως να λείπει ο Μάρτης που τη Σαρακοστή;

Πάντα υπήρχε η ιδέα ότι θέλαμε να κάμουμε πάρτι, το λέγαμε αρχικά στη κουβέντα, όμως όσο πλησίαζε ο καιρός, έπρεπε να αποφασίσουμε, να ξέρουμε να προγραμματιστούμε ανάλογα, να μαζέψουμε λεφτά, να μην υποχρεώσουμε κανένα (αππωμένες αλλά τουλάχιστο συνειδητοποιημένες!)

Ε λοιπόν, Μπήκαμε στο χορό κ χορέψαμε! (Κυριολεκτικά)

Το θέμα; Valentines Party, ναι, αλλά έτσι απλά; No way! Δεν θα επιλέγαμε κάτι που να είναι «basic», εννοείται θέλαμε να είναι πρωτότυπο! Δυσκολευτήκαμε ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΥ να βρούμε το θέμα, σε σημείο που σκεφτήκαμε να κάμουμε κάτι σχετικό με ράφια, και καλά ότι θα μείνουμε για πάντα στο ράφι, εντελώς anti- Valentines!

Καταλήξαμε όμως στο καλύτερο! Το θέμα μας ήταν «Falling in Love» αλλά όντως «falling» – γιατί ενσωματώσαμε roller skates κ όντας ολίγον λατσιησμένες – in love. Θέλαμε να ξεφύγουμε λίγο απ’ το classic κόκκινο του Valentines γι’ αυτό και ήτανε όλα ΡΟΖ!

Ξεκινήσαμε τότε τι διαδικασία να κανονίσουμε τα πάντα!

Από το πιο μικρό πχ stickers (taken or single)  σε πιο μεγάλα, δηλαδή το  club, dj, τυπογραφεία, make-up artist, φωτογράφο, ρούχα. Όπως συνηθιζότανε, τα ρούχα δεν τα αγοράζαμε, αλλά ράβαμε – ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. 9 κοπέλες το ίδιο! Έχεις κάτι υπόψη, σκέφτεσαι ότι θα πετύχεις ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, σκέφτεσαι ότι θα είναι έτοιμο για το red carpet, πρώτη φορά που μπαίνεις στη διαδικασία μάλλον να σκεφτείς κάτι τέτοιο, εννοείται δεν είμαστε όλοι οι σωματότυποι ίδιοι, σε άλλες πήγαινε λιγότερο, άλλες περισσότερο.. Καταλαβαίνετε.

Έπρεπε να κάμουμε και event στο Facebook “Valentines Party ‘98”! Εεντάξει ρε, σιγά το πράμα. Σιγά το πράμα; Χαχα. Και εμείς γελάσαμε, γιατί εμείς ξέρουμε! Mακάρι να ήταν σιγά το πράμα! Εννοείται οnce again, θέλαμε κάτι ευφάνταστο!  Ε λοιπόν, ροζ και κόκκινες σκόνες, λευκά πουκάμισα, λευκό background. Σε γκαράζ σπιτιού, οκ το photoshoot έγινε, όμως το aftermath; Ένα γκαράζ που αρχικά ήταν κατάλευκό – φρεσκοβαμμένο παρακαλώ, καταλήγει σε χρώμα τελικά χτιτζιό-κόκκινο. Εκάμαμεν τα γέριμα κυρίες και κύριοι. Μετά απλώς πιάσαμε «δουλειά» και ξεκινήσαμε να καθαρίζουμε.

Μεσολάβησαν εννοείται τα σχετικά photoshoots, κλείσαμε τα ραντεβού μας, ό,τι υποχρεώσεις έμεναν να διευθετήσουμε (Γίνεσαι και λίγο υπεύθυνη τελοσπάντων) και φθάνουμε τελικά, στην επίμαχη μέρα, 13/02/16!

Περιττό να πούμε, ότι ξεκινήσαμε που τις 6 το πρωί να βαφόμαστε, να φτιάχνουμε μαλλιά (εννοείται σε make-up artist και κομμωτήρια – χωρίς αυτές σαν παλιάτσοι θα πηγαίναμε – special thanks

Στο club, full-house σιγά – σιγά, ο κόσμος να έρχεται, να χαιρετά (σαν γάμος – χωρίς υπερβολές). Πάει η ώρα για το «Show», την χορογραφία που τόσο πολύ προσπαθούσα να μην ξεχάσω! «Sorry» – Justin Bieber (ακόμα κάμνω σαν την υστερική όταν παίζει σε club «Κόρηηηη, εν το τραγούδι του πάρτι μααααας!» )

Μετά έγιναν όλα κάπως FastForward! Πέρασε η νύχτα, πέρασαν 3 χρόνια και σύντομα 4, και ένα έχω να θυμάμαι! Ότι ήτανε από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!

Ουσιαστικά είναι μια μέρα, που διοργανώνεις για να περάσεις καλά – όχι μόνο εσύ – αλλά και άλλοι! Μπορεί λόγω πίεσης να μην την απολαύσεις στο έπακρον, αλλά σίγουρα θα πρέπει να απολαύσεις την όλη πορεία μέχρι και την μέρα του πάρτι! Κάνε υποχωρήσεις, συμβιβάσου. Ότι θα σου μείνει θα είναι οι καλές αναμνήσεις, οι αστείες στιγμές και όχι οι μικροτσακωμοί!

The perfect Valentine’s day to remember!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    «Πέρασε η νύχτα, πέρασαν 3 χρόνια και σύντομα 4, κι ένα έχω να θυμάμαι! Ότι ήτανε από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!»