Loading

Παρακαλώ, μια εγχείρηση αφαίρεσης μαλακομαγνήτη!

Ανοίγω την google και στη συνέχεια πληκτρολογώ στην αναζήτηση …  «εγχείρηση αφαίρεσης μαλακομαγνήτη». Ναι, ναι, καλά διάβασες, δεν έχεις θέμα με την όραση σου, ούτε την αντίληψη σου. Τι εννοείς «no results»? Εγώ είχα βασίσει και τις τελευταίες μου ελπίδες σε σενα.

Για σένα που σκέφτεσαι τι πίνει και δεν μας δίνει, απλά έχω ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ και ναι από το μυαλό μου περνά κάθε πιθανή- ή και απίθανη– επιλογή για να απαλλαχθώ απ’ τη μαύρη τύχη που με κατατρέχει.

Ώρες – Ώρες πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται τι πάει λάθος με σένα κορίτσι μου;  Ποιος σε καταράστηκε, ποια μάγισσα; Μήπως η κακιά μητριά; (και δεν είμαι καν η Σταχτοπούτα ή η Χιονάτη για να το δικαιολογήσω) γιατί όλοι οι αθεράπευτα μ@@@ κολλάνε πάνω μου σαν να είμαι μαγνήτης; Μήπως δημιουργώ μαγνητικό πεδίο στον περιβάλλοντα χώρο τους; Μήπως έχω πάνω μου ένα ενσωματωμένο μαλακομαγνήτη και δεν το γνωρίζω; Αλλά μετά απαντώ ΟΧΙ δεν θα ρίξεις τις ευθύνες στους άλλους το πρόβλημα είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σου.

Πραγματικά μου θυμίζω αυτό το αστείο που λέει «από δω καλά πάω»; Που θέλετε να πάτε; Από δω!! Οι μα@@ είναι για μένα μονόδρομος. Είμαι σαν ένας συλλέκτης μαλα****. Όσο συλλέγει, τόσο παθιάζεται να βρει το πιο εντυπωσιακό και σπάνιο κομμάτι.

Έτσι και εγώ όταν βρω κάποιον, λέω δεν μπορεί αυτός θα είναι το συλλεκτικό κομμάτι, το πιο σπάνιο στο είδος του και μετά βλέπω τον επόμενο και αποδεικνύεται ότι είναι μεγαλύτερης εμβέλειας  μα@@ και διαψεύδομαι  τόσο καιρό δεν έχω σταματήσει να εκπλήσσω τον εαυτό μου.  

Το μόνο που με παρηγορεί πως το 93% (εγώ μίλησα, όχι οι έρευνες) των γυναικών έχει αυτό το θεματάκι, τουλάχιστον να μην αυτομουντζώνομαι μόνο να έχω και άλλες να μουντζώνω. Και όταν εμφανίζεται το καλό το παιδί (που λέει και η γιαγιά)  το συμπαθητικό, το ήρεμο εμείς όλες οχιιι δεν μας κάνει και το πιο τραγικό αν μας ρωτήσουν και γιατί δεν θα ξέρουμε να δώσουμε και μια απάντηση της προκοπής.

Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος για να ξέρω πως λειτουργεί ο εγκέφαλος μας, ούτε επιστήμονας για να προβώ σε διάγνωση.

Βασίζομαι όμως στην απλή  φράση  πως οι άνθρωποι πολλές φορές έχουν την τάση να  κυνηγούν ότι τους πονάει.

Παράλογο ναι!

Είναι όμως η θλιβερή αποτύπωση της πραγματικότητας. Άλλες φορές σκέφτομαι μήπως είναι θέμα ωριμότητας. Δηλαδή ίσως μεγαλώνοντας μαθαίνεις να εκτιμάς αυτό που πραγματικά αξίζει; Δεν γνωρίζω. Πραγματικά! Άλυτο μυστήριο, αυτό και το τρίγωνο των Βερμούδων. 

Έτσι σήμερα ξύπνησα με αυτή την αναλαμπή, λέω μέσα μου πριν η συλλογή χτυπήσει κόκκινο σκέψου κάτι και σκέφτηκα! Αυτή την ευφυέστατη ιδέα.  Σήμερα με το παραμικρό διορθωτικές επεμβάσεις αυτιά, μύτες, χείλη κλπ εεε δεν μπορεί κάποιος θα μας διορθώσει και τα μυαλά που είναι στα κάγκελα.

Καλώ λοιπόν σήμερα  σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα να λάβει δράση ώστε να εφεύρει κάτι γι’ αυτά τα άρρωστα μυαλά, που καταδικάζονται στην αυτομαστίγωση. Χαμός θα γίνει στα χειρουργεία, θα συρρέουν τα μαλακοθύματα.  

Αγαπητοί επιστήμονες, ΕΠΕΙΓΟΝ, πληρώνω όσο –όσο!!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Παρακαλώ, μια εγχείρηση αφαίρεσης μαλακομαγνήτη!